2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım adımı doğru hatırlıyorsun onutmamışsın beni gaz sancılarımızın olduğu zamanlarda senle çok konuşmuştuk.ne günlerdi onlar ya hala hatırlayınca bi garip oluyorum hiç bitmeyecek gibiydi ama çok şükür atlattık.ben de bu gün ilk kez devam sütü verdim çocuklar için olanından kahvaltısına koydum değişiklik olsun diye.bu aralar yemek konusunda çok dertliyim çok zor yediriyorum. ama benim iştahım tam tersi hep açık emzirdiğimden mi oluyo anlamadım vallla.

arzu hoşgeldin.iyisinizdir inşallah
ben aptamil junior a başladım mama verdiğim saatlerde veriyorum artık. çünkü mamadan bıktığı için heralde istemiyordu. 6.aydan sonra verilen sütle de muhallebi yapıyorum ama onu haftada bir veriyorum gaz sorunu olur diye korkuyorum.
herkese güzel günler

kızlar herkese selamlarr
aynurcum görüşürüz canım sen yazalı baya olmuş
kızlar bende devam mamsını bıraktım muhallebisine çok az süt katıyorum 2 gündür... bugün ishal gibi oldu inş o dokunmamıştır
arzu canım hoşgeldinn
benim oğlum emeklemiyo ayakalrının üzerine basıyo ama sıralamıyo koltuktan tutunuyo ve ölece duruyo( biraz tontiş oldu ondanmı acaba bilmiyorum
bi de sorum olcak marka yazmıcam ama yıkanabilir bebek bezi çıkmış oğluşun alerjisi var organik kumaşmış bilgisi olan kullanan varsa paylaşırsa sevinirim almayı düşünüyorum birtaz kalın gibi göründü bana resimlerde
hadi öptükk herkesi

evet ya ne yapacağımızı şaşırmıştık o gazlı günler çok şükür ki geçti yemek yememesinin bi sebebi vardır belki emiyor mu ya da diş çıkarma dönemi de olabilir hiç zorlama ne seviyorsaa onu yesin ya da acıkınca yesin ben hiç zorlamıyorum yemediğinde

canım bildiğim ve kullandığım kadarıyla süt ishal yapmıyor kabız yapabiliyor o yüzden sulandırıyorum ben ama sen sadece muhallebisinde kyllanıyormuşsun o kadarcıktan bişey olmaz benim oğlum günden yarım kilo süt içiyor

o bezleri bende merak ediyorum

hoşbulduk kızlar
ayşegül ben de yenibaşladım ama sadece kahvaltısına koyuyorum
kızlarbenim oğlan yürürken parmak uçlarına basıyo sizinkiler de öyle mi?
zeseze gaz sorunu olmaz artık canım ya
ben de yeni başladım 6. aydan sonra verilen devam sütlerinden koyuyorum kahvaltısına marka yazamıyorum pnrn diyeyim anlarsınız

merhaba hanımlar
biz tatilen yeni geldik.
8 günün sonunda sıcaklara dayanamayıp tonsilit olan ilaçlara gömülmüş bir bebek
bebek mızırtısından tatil değilde eziyet yaşamış sinirleri laçka olmuş birer anne baba ve
boşaltılacak valizler yıkanacak kirliler var elimizde.
bebekle tatili denedik gördük. umarım tatil düşünenlerin başına gelmez bunlar.
cyıldız ve bayrav hoş geldiniz.

biz daha süte başlamadık 11. ay sonunda düşünüyorum. bebeğim emerek uyuyor bunu halledebilmek için sütü kullanıcam biberonda eline verip o şekilde uyumasına alıştırcam inşallah pek umutlu değilim ama...
çok yorgunum hanımlar bebeğim hasta ve yapmam gereken çok şey var

yürüteçe konan bebeklerde oluyormuş sanırım parmak ucuna basma. bizde azda olsa yürütece bindiriyoruz ve benin bebeğimde ayak uclarına basıyor. hoş benimki her nekadarda olsa ayağına basmasada keyfi gelince birkaç sn parmak uçlarına basıyor beyefendi

arzu canım parmak uçlarına basması normal daha sonra düzeltecektir
sene hayatımmm geçmiş olsun ahh ahhh bebkle tatil zor oluyo sende 1 tane bende 3 tane ( ben sittin yıll tatili unutmalıyım valla en ufak pikniğe bile gitsem yorgun bitki kafam ağrılı olarak dönüyorum benim kızım 4.5 yaşında büyük oğlum 11 olcak onların bile mızmızlığı bitmiyo inanın bana canım çokk geçmiş olsunn Allah şifa versin kuzunaa
kızlar ben devam mamasına geri döncem yaşımız tamamlayalım diyorum

Son düzenleme:
ayşegül sağol cnım umarım çabuk atlatır. şimdi çocuklu kadınların halini daha ii anlıyorum üç çocukla çoooook zordur allah yardımcın olsun.

devam mamasını anne sütü almadığı için mi kullanıyosunuz. benim sütüm tükenmek üzere ama dr umuz mamaya onay vermiyor. gün içerisinde en fazla 100 ml çıkıyordur onuda uykuya dalmak için istiyor beyefendi.çok eksik kalıyo. kilomuz biraz fazla diyede dr mamaya hayır diyo. sizce yanlış mı yapıyorum

Son düzenleme:
sene canım yürütece çok az koydum zaten hiç sevmedi boşuna o kadar para vermişim onu da 8. ayından sonra aldım oyalanır diye ama hiç mi hiç sevmedi duruyo öylece bi kenarda.
ayşegül canım sağol cevabın için içim ferahladı.
sene canım bence yanlış yapmıyorsun sonuçta seni emmiyo bence yeterli.benimki de sadece emiyor.

herkese selamlar
kızlar geçen hafta çocuk sütüne başlamıştım devam mamasını açmadım çünkü eşim 4 kutu almıştı sütü ...onlar bitsin tarihlari geçmesin diye düşünmüştüm ( hayatımın hatasını yapmışım benim oğluşun doğışttan alerjik sorunları vardı geçen haftadan beri üst solunum yolu enfeksiyonu çekiyoruz mama yemiyodu huzursuzdu uykuya dalamıyodu dün ağız kenarlarında mavişleşme gördüm hemen anladım süt alerji yapmıştıu rahatsızlıklarıda o yüzdenmiş çok üzgünüm paylaşmak istedim uzmanlar 2 yaşına kadar inek sütü vermeyin diye boşuna demiyolarmış ağır geldi çocuk sütü böle bişi yapmamıştı rahatsızlığımız geçsin 1 hafta sonra devam mamasını açcam inş rahatsızlığı tekrarlamaz ama normal sütü vermem artık (
sene hayatım ben muhallebisine karıştıyorum devam mamasını elimde hazırlıyordum pirinç unu bisküviyle beraber süt yerine onu koyuyordum ahh kafam keşke öle devam etseyim

bu arada benim de oğluş emiyo ama sütüm çok azaldı bua ralar nerdeyse bitcek o da üzüyo ebni şöle boll bol sütüm olsa hiç bişeyle uğraşmasam sadece yemklerele devam etsem ii olur

ayşegülcüm çok geçmiş olsun kuzuna. umarım daha iidir. bencede en sağlıklısı devam maması. bu aralar salgın var sanırım kimin bebeğini görsem hasta. benimkide iileşemedi bi türlü. 5 gün oldu antibiyotik kullanalı ama hala ateşleniyor. sanırım antibiyotik yetersiz geldi. bide bizde böyle bir durum var bir hastalık için peşpeşe iki antibiyotik kullanıyoruz. dr önce veriyor sonrasında yetersiz gelmiş bebeğin kilolu tam ölçek ver diyo haydi sil baştan. yazık yavruma ya yaşantım boyunca korkmuşumdur bu antibiyotiklerden

senecim geçmiş olsun canım bebişine bizde fazlaca kullanıyoruz kışın kullandık antbiyotik 2 kez bi türlü ateşi düşmemişti çok küçük olduğu için ant sonra ağzında pamukcuk oldu(( bende nefret ediyorum ama mecburen işte

ayy takvimim geri gelmişşş:)) saol senecim oğluşun nasıl olduu ?benimkinin tam 7 dişi şiş ve sıcakalrda çok zorlancaz offf (

ayşegülcüm oğluşum hala ara ara ateşleniyor. bugün tekrar gittik dr a antibiyotiğini değiştirdi. neymiş efendim yeterli gelmemiş. ben bile biliyordum böyle olacağını. sil baştan yeni antibiyotik başladık. hayırlısı bakalım. offf bide mızırtılı ki sorma kıyamıyorum kucağımdan indirmeye

sene canım yavruna geçmiş olsun
senin dr da bi alem yani niye böyle yapıyor ki bi anlam veremedim doğrusu
ayşegül canım tekrar geçmiş olsun oğluna

sene canım yavruna geçmiş olsun
senin dr da bi alem yani niye böyle yapıyor ki bi anlam veremedim doğrusu
ayşegül canım tekrar geçmiş olsun oğluna

sorma canım ya. bulunduğumuz ilçede tek çocuk uzmnı o vakit buldukca aylık kontrollerini başka yerlerde yapıyoruz ama böyle durumlarda çalacağımız tek kapı onun.
bebeğin kilolu ama ay olarak küçük şu ölçekte ver diyor hftsına sanki o dememiş gibi bebeğin kilolu yetmemiş ölçeği arttır diyor. gerçekten her mesleğin olduğu gibi dr larında iisi kötüsü oluyor. bebeğim olunca bunu daha ii anladım. ama işin içine insan sağlığı helede küçücük bebekler girince böyle bir lüksleri olmamalı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…