evet canım onur paşa çok yaramaz bildiğin gibi değil deli gibi emekliyor heryere tırmanıyor bazen oraya buraya tırmanmaktan yemek dahi yediremiyorum çok haşarı bi çocuk ya şu iki günde 1 kilo vermişim peşinden koşturmaktan çok da yiyorum ama nasıl olduysa verrmişim işte
onur kendi kendine konuşmaya bayılıyor sürekli anlamlı anlamsız bıdı bıdı konuşuyor baba dede çok diyor ama anne çok nadir sokağa bayılıyoruz biz de sizinki gibi
su konusunda bi sıkıntımız yok sık sık teklif ediyorum o da içiyor bazen suluktan bazen bardaktan çok terlediği için sanırım çok susuyor yemeklerin ardından ve yeni uyandığında daha çok içiyor
canım arzuydu sanırım yanlışsa da kusura bakma ben 8. ayında başladım süte çocuk sütü de vermiyorum normal bizim içtiklerimizden sulandırarak veriyorum çok severek içiyor
evet canım adımı doğru hatırlıyorsun onutmamışsın beni gaz sancılarımızın olduğu zamanlarda senle çok konuşmuştuk.ne günlerdi onlar ya hala hatırlayınca bi garip oluyorum hiç bitmeyecek gibiydi ama çok şükür atlattık.ben de bu gün ilk kez devam sütü verdim çocuklar için olanından kahvaltısına koydum değişiklik olsun diye.bu aralar yemek konusunda çok dertliyim çok zor yediriyorum. ama benim iştahım tam tersi hep açık emzirdiğimden mi oluyo anlamadım vallla.
kızlar herkese selamlarr
aynurcum görüşürüz canım sen yazalı baya olmuş
kızlar bende devam mamsını bıraktım muhallebisine çok az süt katıyorum 2 gündür... bugün ishal gibi oldu inş o dokunmamıştır arzu canım hoşgeldinn
benim oğlum emeklemiyo ayakalrının üzerine basıyo ama sıralamıyo koltuktan tutunuyo ve ölece duruyo( biraz tontiş oldu ondanmı acaba bilmiyorum
bi de sorum olcak marka yazmıcam ama yıkanabilir bebek bezi çıkmış oğluşun alerjisi var organik kumaşmış bilgisi olan kullanan varsa paylaşırsa sevinirim almayı düşünüyorum birtaz kalın gibi göründü bana resimlerde
hadi öptükk herkesi
hoşbulduk kızlar
ayşegül ben de yenibaşladım ama sadece kahvaltısına koyuyorum
kızlarbenim oğlan yürürken parmak uçlarına basıyo sizinkiler de öyle mi?
zeseze gaz sorunu olmaz artık canım ya
ben de yeni başladım 6. aydan sonra verilen devam sütlerinden koyuyorum kahvaltısına marka yazamıyorum pnrn diyeyim anlarsınız
sene canım yavruna geçmiş olsun
senin dr da bi alem yani niye böyle yapıyor ki bi anlam veremedim doğrusu
ayşegül canım tekrar geçmiş olsun oğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?