2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mehtapcığım.kız sen hamilemisinnnn...:1shok:
valla hamilelikten öncede benim gögeğim vardı.ama bundan fazlaydı... sırnaşık şey
ne güzel.hiç belli bile değil.sen kaç kilo almıştın canım ya???zayıf geldin gözüme. :smiley-cool:
valla sende çok güzel olmuşsun...allah nazarlardan korusun senide tüm anne adaylarınıda...

canım allah senin ve bebeğinide nazalardan saklasın.. ayy benim göbeğim bile seninkinden büyük. ne güzel göbüşün var öyleee ayy yerim ben onu. senin kızda narin, nazlı, cimcime bişi olacak herhalde :icecream::icecream:

canlarım herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz. çalışmayanlara iyi dinlenmeler. öfff daha gidip yemek yapıcam. malum mesai akşam evde devam ediyorr.çok şükür burda bir günü daha atlattım. :dance::teytey:

kızlar teşekkürler valla kendime geldim sabahtan beri hiç bu kadar sevinmemiştim demek zayıf görünüyorum çok sevindim valla:teytey: resimden sanırım biraz zayıf görünüyorum aslında çok kilo aldım en sonn çarşamba gittim doktora 10,5 kilo almısım kafamçokkarıştı
basenlerim çok kilo aldı kızlar birde benimde tosbaa gibi bacaklarım şişmeye başladı 10 gündür. bu fotoyu geçen hafta çekinmiştim bu hafta dahada buyudu kızım teyzeleri yine çeker koyarım ben alıştık artık:dance:
ayrıca bende sizin fotolarınıza bakınca çok zayıf bunlar ya hiç kilo almamışlarmı demiştim içimdenjeyyar :teytey:

ayy senin göbeğinde harika.oğlan olduğu belli valla ne kadar dik duruyo maşşallah

:)))
maşallaaaaah süpersiniz kızlaaaaaarr:)))
çoook süpermiş wrosecuummm...
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayınasip etsin inşalllllaaaahh..

AY VALLA SÜPERR.derler ya erkek çok kilo aldırmaz diye.sivri olur falan.işte buuuuuuuuuuuuuuu...
çok güzel,çok narin...allah nazardan saklasın canım yaa...çok yakışmış herkese. bi ben düşük ve sivri göbekliyimkafamçokkarıştı
herkes süperrrr....

10.5 kg mu aldınnnnn kafamçokkarıştı
çok zayıf ve çok narinsin canım yaaaa.valla iç karnı geniş demeleri böyle bişey demekki...

kızlarrr merhabaa nasılsınızz güzell anneler herkes ne kadar tatlı ve şirinn çıkmışş oyy güzell annelerimm. imrendimm valla bende resmimi çekeyim barii.. :)

görünüyo demek çok sevindim valla
çok tatlı çıkmışsınız.:teytey::dance:.ama kız için ne güzel küçük göbişin ve kilon çok az ne güzelllll..a.s.benim büyük biraz daha ve kilom da var..6 kilo almışım ve bulduk düşüne düşüne niye kilo aldığımı 1.si ferplexfol bayağı tatlandırıcılı 2.si muz yiyordum hemen hemen hergün ondan kilo almışım yoksa yemek konusunda az bile yediğim söylenebilir...iştahım da yok...keseceğim muz'u ve maltofer'e geçeceğim demir ilacı olarak onun tatlandırıcısı az..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…