görünüyo demek çok sevindim valla
görünüyo demek çok sevindim valla
tünaydın kızalr bende resmimi koymaya çalıstım ama başaramadım neyse bugün biraz yorgun gibiyim nedense hiç keyfim yok sizin yazdıklarınızı okuyodum baya birikmiş
elvincim keşke jimnastikçi olsa kızım ne güzel olurdu:)
diloşum bu arada seninde sonuçlar çıkmış güzel olduğuna çok sevindim canım darısı kucağına almana
tosbaacım bu arada dün ben senin yazdıklarını atlamısım sanırım canım bencede evde yat dinlenirsin hem daha ii.geçmiş olsun dikkatli ol canım göbeğin çok tatlı ayrıca
kalachakra sen ve kızında bi hartikasınız canım bence kızın senden daha güzel olacak
ayy senin göbeğinde harika.oğlan olduğu belli valla ne kadar dik duruyo maşşallah
kızlar teşekkürler valla kendime geldim sabahtan beri hiç bu kadar sevinmemiştim demek zayıf görünüyorum çok sevindim valla:teytey: resimden sanırım biraz zayıf görünüyorum aslında çok kilo aldım en sonn çarşamba gittim doktora 10,5 kilo almısım kafamçokkarıştı
basenlerim çok kilo aldı kızlar birde benimde tosbaa gibi bacaklarım şişmeye başladı 10 gündür. bu fotoyu geçen hafta çekinmiştim bu hafta dahada buyudu kızım teyzeleri yine çeker koyarım ben alıştık artık:dance:
ayrıca bende sizin fotolarınıza bakınca çok zayıf bunlar ya hiç kilo almamışlarmı demiştim içimdenjeyyar :teytey:
çok güzel yaaa.
çok tatlı çıkmışsınız.:teytey::dance:.ama kız için ne güzel küçük göbişin ve kilon çok az ne güzelllll..a.s.benim büyük biraz daha ve kilom da var..6 kilo almışım ve bulduk düşüne düşüne niye kilo aldığımı 1.si ferplexfol bayağı tatlandırıcılı 2.si muz yiyordum hemen hemen hergün ondan kilo almışım yoksa yemek konusunda az bile yediğim söylenebilir...iştahım da yok...keseceğim muz'u ve maltofer'e geçeceğim demir ilacı olarak onun tatlandırıcısı az..:sm_confused:görünüyo demek çok sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?