2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn hanımlar... nasılsınız bakıyım....
güzel bir gün diliyorum herkeslere :dance::dance:

hadi pediastrum, hadi çilekcim, hadi trend, hadi sinser, hadi mavişşşş, hadi diloşşş, hadi asliii, hadi sgselcuk....
sizlerde koyun fotolarınızı suraya yavv :))). yavrularınızı görelim sizlerinde...:dance: :dance:

Son düzenleme:
günaydın güzel annelerrrr
a.s. a.s. a.s.

yorumlar için teşekkürler kızlarr :smiley-cool: bu benim 10 kg almış halim kafamçokkarıştı

günaydın canımmm. bu akşam evdeki bilgisayardan yapıcam o işlemi işyerinde eşime çektiricem resim a.s.

ewet yaa dimi herkez koysun fotolarınıda görelim bebişleri :teytey: :dance:

saol sanemciğim ama ben çok kilo aldım bel basen herşey doldu yani :bbo:
senin göbiş daha süper canımcığım hem hamişlikte güzel olanı sen başarıyorsun bebeğe çalışıyonn :hooray:

günayyddıın güzeel annişleerrr:))
yeni uyandıımm, ooh bi güzel dinlenmişiz oğlumla..
herkese katılıyorum ağustos annelerii çok güüzel ve nariiin maşallaahh:))
biz 2 saat sonra dr'a oğlumu görmeye gitcez, tansiyonuma bakılacak inşallah herşey yolunda gider..
sonrada karşı tarafa geçeceğiz bugün pek uğrayamam sanırımm..
hepiniziii çooook öpüyorumm, güzel bir hafta sonu diliyoruuumm:)))

Günaydın herkese...Bir kaç gündür yoktum...Çok fena düştüm banyoda bir gece..Sabaha kadar bel ağrısındna duramadım..
Doktora gittik belimi incitmişim..Allahtan bebeğime birşey olmadı..Çok kötü bir kaç gün geçirdim daha yeni ayağa kalktım..
N eolur dikkat edin özellikle kaygan zeminlerde...Benim bir anki dalgınlığım Allah korusun bebeğimede birşey olabilirdi...
Hala etkisindeyim...

canım yaa büyük geçmiş olsun çok üzüldüm.. çok çok dikkat et kendine dinlenmene bak.. herşeyin yolunda olması güzel kötü şeyler düşünme olur mu.. a.s.

Hala belim ve kasıklarım ağrıyor...İnan o kadar çok ağlamışımki göz bebeğimde kırmızı lekeler kalmış..Hala çok tedirginim içim rahat değil..Bebeğimi gördüm ama bir daha gidicem pazartesi günü..
Ben normald eçok pozitif bir insanım ama bu olaydan sonra öyle kötü günler geçirdimki hala kabus görüyorum hıçkırarak uyandım bu sabah..offf..Dikkat edin emi.

günaydınn güzell anneler.güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorumm. barzeycimm çok geçmiş olsun canımm kendinee çook dikkatt ett ve güzelce dinlen canım.

geçmiş olsun canım. düşme olayını hiç sorma geçen hafta bende evi silmiştim ıslak zeminde ayağım kaydı. allahtan dizimin üstüne düştüm çok korktum ama. dikkat ediyoruz ya inadına oluyo sanki.:sm_confused:

tabiki canım ne demek insan kendinden önce içindeki canını düşünüyor.. moralini sakın bozma yüksek tut unutma bebiş herşeyi hissediyor.. hem bebişi iyi gördüğüne göre korma canım.. kontrolünü yine yap ama hep konuş onunla.. allah koruyor onları merak etme olur mu ...

ay canım çok geçmiş olsun.bende barzey nerelerde diyordum.çok şükür bebişte bi sorun yok ya.sen nasılsa dikkat edersin kendine canım.iyice dinlen.uzan. allah bizleri ve babişlerimizi korusun... acil şifalar canım

slm canım.ferplex bende alıyorum.sabah akşam 1 şişe aç karnına.bende kilo yapmadı.sen nasıl ve kaçtane kullanıyorsun canım?haklısın çok şekerliii tatlicadiarzu aç karnına çok kötü oluyor

aylincmm güzel haberlerini bekliyoruzz tatlım kendinize dikkat edinn.

Çok teşekkürler arkadaşlar ama hala atlatamadım...Aklıma geldikçe gözlerimden yaş düşüyor..Enerjimi kaybettim sanırım artık..

Çok geçmiş olsun canım yaaa.senağlamaokurken bile korktum bir de sulugözün teki olduğumdan hemen duygulandımsenağlama..allah seni ve bebeğini korumuş valla..çok şükür ki..aman sen de dikkat et küvet mi banyonuz canım?orada düşme tehlikesi çok oluyor..ondan sordum..

slm canım.ferplex bende alıyorum.sabah akşam 1 şişe aç karnına.bende kilo yapmadı.sen nasıl ve kaçtane kullanıyorsun canım?haklısın çok şekerliii tatlicadiarzu aç karnına çok kötü oluyor
Bir tane alıyorum ama duyduğuma göre kilo yapıyormuş tatlandırıcısı fazla olduğundan ama biraz da vücudun şekere verdiği tepkiye göre değişir:sm_confused:..ben pek şeker sevmem aslında..ama muz'un da kilo almam da ciddi bir etkisi olduğunu sanıyorum...:sm_confused:çünkü eskisi kadar yemediğim halde kilo aldım..bebek tam midemin üstünde 1 tabak yemek yediğim anda tıkanıyorum ki ben öyle 1 tabakla doymazdım ve de kilo almazdımsenağlama.aman doğumda problem yaşamayım da kilo almayı hiç önemsemem..ama işte doğum önemli...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…