hadi pediastrum, hadi çilekcim, hadi trend, hadi sinser, hadi mavişşşş, hadi diloşşş, hadi asliii, hadi sgselcuk....
sizlerde koyun fotolarınızı suraya yavv :))). yavrularınızı görelim sizlerinde...:dance: :dance:
hadi pediastrum, hadi çilekcim, hadi trend, hadi sinser, hadi mavişşşş, hadi diloşşş, hadi asliii, hadi sgselcuk....
sizlerde koyun fotolarınızı suraya yavv :))). yavrularınızı görelim sizlerinde...:dance: :dance:
AY VALLA SÜPERR.derler ya erkek çok kilo aldırmaz diye.sivri olur falan.işte buuuuuuuuuuuuuuu...
çok güzel,çok narin...allah nazardan saklasın canım yaa...çok yakışmış herkese. bi ben düşük ve sivri göbekliyimkafamçokkarıştı
herkes süperrrr....
Günaydın herkese...Bir kaç gündür yoktum...Çok fena düştüm banyoda bir gece..Sabaha kadar bel ağrısındna duramadım..
Doktora gittik belimi incitmişim..Allahtan bebeğime birşey olmadı..Çok kötü bir kaç gün geçirdim daha yeni ayağa kalktım..
N eolur dikkat edin özellikle kaygan zeminlerde...Benim bir anki dalgınlığım Allah korusun bebeğimede birşey olabilirdi...
Hala etkisindeyim...
Günaydın herkese...Bir kaç gündür yoktum...Çok fena düştüm banyoda bir gece..Sabaha kadar bel ağrısındna duramadım..
Doktora gittik belimi incitmişim..Allahtan bebeğime birşey olmadı..Çok kötü bir kaç gün geçirdim daha yeni ayağa kalktım..
N eolur dikkat edin özellikle kaygan zeminlerde...Benim bir anki dalgınlığım Allah korusun bebeğimede birşey olabilirdi...
Hala etkisindeyim...
Hala etkisindeyim...
çok tatlı çıkmışsınız.:teytey::dance:.ama kız için ne güzel küçük göbişin ve kilon çok az ne güzelllll..a.s.benim büyük biraz daha ve kilom da var..6 kilo almışım ve bulduk düşüne düşüne niye kilo aldığımı 1.si ferplexfol bayağı tatlandırıcılı 2.si muz yiyordum hemen hemen hergün ondan kilo almışım yoksa yemek konusunda az bile yediğim söylenebilir...iştahım da yok...keseceğim muz'u ve maltofer'e geçeceğim demir ilacı olarak onun tatlandırıcısı az..:sm_confused:
günayyddıın güzeel annişleerrr:))
yeni uyandıımm, ooh bi güzel dinlenmişiz oğlumla..
herkese katılıyorum ağustos annelerii çok güüzel ve nariiin maşallaahh:))
biz 2 saat sonra dr'a oğlumu görmeye gitcez, tansiyonuma bakılacak inşallah herşey yolunda gider..
sonrada karşı tarafa geçeceğiz bugün pek uğrayamam sanırımm..
hepiniziii çooook öpüyorumm, güzel bir hafta sonu diliyoruuumm:)))
Çok geçmiş olsun canım yaaa.senağlamaokurken bile korktum bir de sulugözün teki olduğumdan hemen duygulandımsenağlama..allah seni ve bebeğini korumuş vallaGünaydın herkese...Bir kaç gündür yoktum...Çok fena düştüm banyoda bir gece..Sabaha kadar bel ağrısındna duramadım..
Hala etkisindeyim...
Bir tane alıyorum ama duyduğuma göre kilo yapıyormuş tatlandırıcısı fazla olduğundan ama biraz da vücudun şekere verdiği tepkiye göre değişir:sm_confused:..ben pek şeker sevmem aslında..ama muz'un da kilo almam da ciddi bir etkisi olduğunu sanıyorum...:sm_confused:çünkü eskisi kadar yemediğim halde kilo aldım..bebek tam midemin üstünde 1 tabak yemek yediğim anda tıkanıyorum ki ben öyle 1 tabakla doymazdım ve de kilo almazdımsenağlama.aman doğumda problem yaşamayım da kilo almayı hiç önemsemem..ama işte doğum önemli...fisfisfisslm canım.ferplex bende alıyorum.sabah akşam 1 şişe aç karnına.bende kilo yapmadı.sen nasıl ve kaçtane kullanıyorsun canım?haklısın çok şekerliii tatlicadiarzu aç karnına çok kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?