inşallah güzel haberlerle dönersin...:teyteygünayyddıın güzeel annişleerrr:))
yeni uyandıımm, ooh bi güzel dinlenmişiz oğlumla..
herkese katılıyorum ağustos annelerii çok güüzel ve nariiin maşallaahh:))
biz 2 saat sonra dr'a oğlumu görmeye gitcez, tansiyonuma bakılacak inşallah herşey yolunda gider..
sonrada karşı tarafa geçeceğiz bugün pek uğrayamam sanırımm..
hepiniziii çooook öpüyorumm, güzel bir hafta sonu diliyoruuumm:)))
canımm çok geçmiş olsun ayy çok dikkat etmek lazım neyse artık toparla kendini şükürler olsunki bebişinede sanada bişe olmamış a.s.Günaydın herkese...Bir kaç gündür yoktum...Çok fena düştüm banyoda bir gece..Sabaha kadar bel ağrısındna duramadım..
Doktora gittik belimi incitmişim..Allahtan bebeğime birşey olmadı..Çok kötü bir kaç gün geçirdim daha yeni ayağa kalktım..
N eolur dikkat edin özellikle kaygan zeminlerde...Benim bir anki dalgınlığım Allah korusun bebeğimede birşey olabilirdi...
Hala etkisindeyim...
Berenimiz hoşgeldin aramıza....Banyo küvet değil Duşa Kabin.Duşa kabinden adım atınca ayağım kaydı canım. çok fenaydı evd ekimsede yoktu ayağada kalkamadım 15,20 dk orda öyle ağladım...Okadar çok ağladımki öyle cnaım yandıki anlatamam..Ve psikolojim bozuldu..Sanki bişii oldu ama saklıyolar gibi paronayağa kapıldım..
Aklıma geldikçe ateşim çıkıyor..Tekrar teşekkürler arkadaşlar..
berenimiz öncelikle hoşgeldina.s...sonra geçmiş olsun aman dinlen canım..böyle durumlarda dinlenmek lazım..barzeycim tekrar geçmiş olsun işte kaza olunca oluyor çok şükür ki ucuz atlattınız..bebeğine bişey olsa mutlaka söylerlerdi canım böyle bir riske girmezlar rahat ol.senağlama.allah bebeklerimizi korur sen merak etme..ağlama desem de malesef bu aralar hepimiz zaten sulugöz olduk bir de böyle duygusal durumlarda tutamıyoruz ki gözyaşlarını.o yüzden sadece kendini çok üzme diyebilirim..senağlama
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aşağı yukarı ben de 2 gündür aynı duyguları yaşıorum.dün sabah biraz koyu renkte akıntım vardı, doktorum gel bi bakalım dedi, gittiğimde o akıntı kanamaya dönüşmüştü. ağlamaktan gözlerim şişti. Neyseki kızımız iyi , polip veya yara gibi bi bulgu da yok, doktorum da şaşırdı, kanamamanın nedenini bulamadı, yatak istirahati verdi , 2 gündür çıkmıyorum yataktan. Kanamam geçti ama akıntı devam ediyor. Ne kötü bi duyguymuş , insan kendinden önce bebeğini düşünüyor..
2 gündür gözümde yaş kalmadı, umarım herşey düzelir...
Siz de dikkat edin kendinize fazla yormayın kendinizi, ayakta çok kalmayın .. ben kimseyi dinlemedim, iş yaptım, ordan oraya koşturdum ama artık hayatta yapmam.klava:
kızlarrr bende göbişimin resmini çektim ama ekleyebilecekmiyimm bakalımm.
[img=http://img411.imageshack.us/img411/7278/dscf0438wn4.th.jpg]
arkadaşlar maden suyu içmeyle ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız?
benim mide şişkinliğime ve yanmalarıma sadece maden suyu iyi geldi de
aslıcım teşekkürler.. bu arada erkek bebik olduğu cok belli karnından. benim kızım baya geniş bi alana yayıldı :) karnım sivri değil gayet geniiiş... aman sağlıklı olsunlar da...
[/url] bu sefer olsun...
çok sağol aslında geceleri daha çok çıkıyor bu gece düğün vardı oraya giderken sizin için fotoladım:teytey:canımm maşallahhdegmesinn senin göbişinde fazla yokk.birde pediastrumcumm aramızda bir gün varr. senin bebişin cinsiyeti erkekmiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?