2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah güzel haberlerle dönersin...:teyteyğlunu göreceksin ne güzel valla hergün girebilsem girerim ultrasona kızımı göreyim diye ama fazlası da zarar herşeyin..ve elden bişey gelmez hergün görmem mümkün değil:sm_confused:
içini rahat tut herşey güzel olacak inşallah..

canımm çok geçmiş olsun ayy çok dikkat etmek lazım neyse artık toparla kendini şükürler olsunki bebişinede sanada bişe olmamış a.s.

Slm herkese, az önce üye oldum ve aranızda olmaktan çok mutluyum,,,
ilk yazmak istediğim şey Barzeye geçmiş olsun demek. Gerçekten cok can sıkıcı bi durum. Umarım en kısa zamanda bu olayın etkisin atlatırsın cnm, tekrar geçmiş olsun...

barzey çooooooooooook geçmiş olsun. en kısa zamanda moralinin düzelmesini temenni ediyorum.
berenimiz hoşgeldin

Berenimiz hoşgeldin aramıza....Banyo küvet değil Duşa Kabin.Duşa kabinden adım atınca ayağım kaydı canım. çok fenaydı evd ekimsede yoktu ayağada kalkamadım 15,20 dk orda öyle ağladım...Okadar çok ağladımki öyle cnaım yandıki anlatamam..Ve psikolojim bozuldu..Sanki bişii oldu ama saklıyolar gibi paronayağa kapıldım..
Aklıma geldikçe ateşim çıkıyor..Tekrar teşekkürler arkadaşlar..

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aşağı yukarı ben de 2 gündür aynı duyguları yaşıorum.dün sabah biraz koyu renkte akıntım vardı, doktorum gel bi bakalım dedi, gittiğimde o akıntı kanamaya dönüşmüştü. ağlamaktan gözlerim şişti. Neyseki kızımız iyi , polip veya yara gibi bi bulgu da yok, doktorum da şaşırdı, kanamamanın nedenini bulamadı, yatak istirahati verdi , 2 gündür çıkmıyorum yataktan. Kanamam geçti ama akıntı devam ediyor. Ne kötü bi duyguymuş , insan kendinden önce bebeğini düşünüyor..

2 gündür gözümde yaş kalmadı, umarım herşey düzelir...

Siz de dikkat edin kendinize fazla yormayın kendinizi, ayakta çok kalmayın .. ben kimseyi dinlemedim, iş yaptım, ordan oraya koşturdum ama artık hayatta yapmam. klava:

berenimiz öncelikle hoşgeldina.s...sonra geçmiş olsun aman dinlen canım..böyle durumlarda dinlenmek lazım..barzeycim tekrar geçmiş olsun işte kaza olunca oluyor çok şükür ki ucuz atlattınız..bebeğine bişey olsa mutlaka söylerlerdi canım böyle bir riske girmezlar rahat ol.senağlama.allah bebeklerimizi korur sen merak etme..ağlama desem de malesef bu aralar hepimiz zaten sulugöz olduk bir de böyle duygusal durumlarda tutamıyoruz ki gözyaşlarını.o yüzden sadece kendini çok üzme diyebilirim..senağlama

cnm hoşbulduk, gerçekten dinlenmek iyi geldi... bu aralar hepimizde var sanıyorum yoğun ağlama durumları, günümüzün büyük bi çoğunluğu ona buna duygulanmakla geçiyor. Bu kadar duygusal şeyler biz hamile kalmadan önce var mıydı da biz mi farketmiyorduk, yoksa üzücü olaylar arttı mı anlayamadım.... senağlama

Allah hepimizin bebişlerini korusun...

arkadaşlar maden suyu içmeyle ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız?
benim mide şişkinliğime ve yanmalarıma sadece maden suyu iyi geldi de

berenimizz sanada canım çok geçmişş olsunn bol bol dinlen ve kendini üzme tatlımm bebişini düşünn.

kızlarrr bende göbişimin resmini çektim ama ekleyebilecekmiyimm bakalımm.

[img=http://img411.imageshack.us/img411/7278/dscf0438wn4.th.jpg]

kızlarrr bende göbişimin resmini çektim ama ekleyebilecekmiyimm bakalımm.

[img=http://img411.imageshack.us/img411/7278/dscf0438wn4.th.jpg]

aslıcım teşekkürler.. bu arada erkek bebik olduğu cok belli karnından. benim kızım baya geniş bi alana yayıldı :) karnım sivri değil gayet geniiiş... aman sağlıklı olsunlar da...

arkadaşlar maden suyu içmeyle ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız?
benim mide şişkinliğime ve yanmalarıma sadece maden suyu iyi geldi de

cnm benim de son 1 haftadır sürekli midem yanıyor ve bulantı yapıyor, bana da sadece maden suyu iyi geldi. herhangi bi sakıncası yok diye biliyorum. zaten doğal mineraller içerio , doktorlar da sakıncalı bulmuyor...

aslıcım teşekkürler.. bu arada erkek bebik olduğu cok belli karnından. benim kızım baya geniş bi alana yayıldı :) karnım sivri değil gayet geniiiş... aman sağlıklı olsunlar da...

tşklerrr canımm banada görenler hep öyle diyorlarr erkek oldugu belli sivri diyorlarr. birde kızlarr evt yaa gerçektenn sodanın bir zararı yoktur degilmi çünkü banada bir tek soda iyi geldi.

canımm maşallahh degmesinn senin göbişinde fazla yokk.birde pediastrumcumm aramızda bir gün varr. senin bebişin cinsiyeti erkekmiydi.
çok sağol aslında geceleri daha çok çıkıyor bu gece düğün vardı oraya giderken sizin için fotoladım:teytey:
benimki en son ultrasonda kız dendi ama ayrıntılıya gireyim onda kesin diyeceğim ben..aslında doktorumuz kendisi cinsiyet değiştirmezse kız dedi:dance: ama olsun aayrıntılıda herşey tamam olacak...ama bana sorarsan bence zaten kız çünkü enlemesine büyüyorum.:sm_confused:senin kesin erkek mi?bana önce 12. haftada erkek olabilir dediler sonra kız olduğu çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…