2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim adım özge arkadaşlar pediastrum zor gelebilir yazmak kolay olsun diye ismimi söyleyim dedim...

kızlarrr bende göbişimin resmini çektim ama ekleyebilecekmiyimm bakalımm.

[img=http://img411.imageshack.us/img411/7278/dscf0438wn4.th.jpg]
asliicim şimdi farkettim senin göbiş de çok tatlıymış.allah bağışlasın canım miniğini..ama benziyor sanki bizim göbişler:sm_confused:erkek olduğu kesin mi senin?kaç kilo aldımn?

asliicim şimdi farkettim senin göbiş de çok tatlıymış.allah bağışlasın canım miniğini..ama benziyor sanki bizim göbişler:sm_confused:erkek olduğu kesin mi senin?kaç kilo aldımn?

tşkler özgecimm benim 14 ve 16 haftada 2 farklı drda erkek dediler ama kesin bir ay sonra dedilerr dıştan görenlerde erkek göbegi bu sivri diyorlar ama bilmiyorumm allahım bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip etsin. kilo almazmıyım canımm 4 kilo aldımm.

nete girecek bayanlara şimdiden günaydınlar umarım iyi bi pazar geçiririzÇok üzgünüm çoook
barzey ve berenimiz çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ama neyseki sorun halledilmiş
fisfisfis
fotolarınız çok güzel çıkmış bende koymak isterdim ama şu anda ankara dan çok uzakta karstayım iş icabı ankara ya haftaya dönüyorum bende fotoyu o zaman ekleyecem a.s
benim için dua edin bi aksilik olmasında bir an önce eşim ve evime kavuşayım :çok üzgünüm:

herkese günaydın. diğerlerini bilmem ama asliii kesin ama kesin erkek maşşşallah sipsivri kuzucuk

herkese günaydınnn güzel bir pazar geçirmenizi diliyorumm.umarımm güzel anneler ve tatlı bebişleri iyilerdirr.
pıtpıtcımm tşklerr canımm valla bilmiyorumm ama baştan beri herkes öyle söyledi benim dış görünüşüme bakarak sonra ultrasonda da öyle çıktı takvimlerde hep erkek görünüyor bilmiyoruz artıkk allahım tek istedigim saglıklı olsunda.

evt haklısınn canımm.pıtpıtcımm senin resimdeki minik kuşun mu tatlımm.maşallah ne güzell poz vermiş.

Kızlar Merhabalar ıyı pazarlarrrr.........

Maşallahh herkesler ne guzel fotograflar koymus ne guzel göbüşlerınız var..
en kısa zamanda ben de resım koyacagım kızlarr..

Barzeycım cnm benımm düşmüşsün.. Çok üzüldüm. ama bebişine hiçbirşey olmamıs olamsına cok sevındım...Allah korumuşş .. Amna dıkkat edelım kızlar.,benım de en korktugum sey banyo da kaymak.. heryerlere tutunarak duuryorum banyoda....

yenı katılan arkadaşlara da merhaba dıyorum hoşgeldınız...

Kızlar çokk teşekkür ederim tekrar..Göbişlerininz bebekleriniz ne güzel görünüyor bende eklicem en kısa zamanda...

evet asliiicım. teşekkür ederim. onların hepsini allah analarına babalarına bağışlasın inşallah.
bir de arkadaşlar banyolarınıza şu kaymayı önleyen şeyler var adı ne bilmem. onlardan koyun ben öle yaptım daha emniyetli.
banyoda düşmek(allah korusun) bizim için de bebekler için de çok tehlikeli

ooo 4 kilo nedir ki ben 6 kilo aldım bence çok aldım..ama bugün bişey öğrendim..1 aydır nerdeyse 2 öğün ve bir de meyve öğünü yiyordum gece uyuyamadığımdan erken kalkamıyordum.meğer bu tarz yiyen hamileler kendilerine kilo alıyormuş...yani sık sık az az yiyecekmişiz..ama işte uyku durumu beni mahvetti canım..ama yok yarından itibaren eski halime dönüyorum uyumasam da sabah kalkacağım ve düzenli yemeye devam edeceğim:sm_confused:16 da erkek dedilerse öyledir herhalde..benim de 12ncide erkek olabilir demişti ama 19 da kız dediler...naniknanik

özgecimm ben dra en son 3 hafta önce gittim şuanki durumum nedir bilmiyorumm drlarla evdeki tartım birbirini tutmuyorr. ama gerçekten söyledigin dogru az ama sık sık yememiz gerekiyorr valla ben sık yiyorumm ama az degill gidişat kötüü gibi görünüyorr.

canım ya valla bendeki kiloya daha gelmemişsindir sen onun için sıkma canını yine de süper 4 kilo...ben bugün krize girdim hiç bişeyin içine giremedim valla moarlim bozuldu.:sm_confused:resmi bir davet vardı kumaş pantolon almamıştım evdekilerden bol olanları giyerim diye onlara bile giremedim basenden senağlama..ama yokkkkkkkkkk hemen eskisi gibi günlük yaşantıma dönüyorum..erken kalk 6 öğün ye az yeyasakkelime

[/url] bu sefer olsun...

pediastrum canım ne şirinmiş seninkisi ben o bebişi yerim annessi..:)
asliii maşşallah seninkide çokk şekerrr
kızlar allah nazarlardan saklasın fazla kiloda almamışsınız zaten kilo muhabbeti yapmayın bakimm klava: ben 10 kilo aldım şikayet etmiyorum yoksa alınırımmm benneyaptımki

canım benim çok sağol öncelikle senin de çok tatlı göbişin bebeişin:teytey: kilo konusuna gelince sen 22 haftadasın ben 19da senin haftana gelince ben de o durumda olacağım gibi görünüyor..onun için kilo konusu önem arzetti..aman doğum iyi geçsin de kilo sonrasında problem değil..:dance::sm_confused:

Günaydınnn canlarımm nasıl geçti hafta sonunuz. bebişlerinşz nasıl. ben kızıma bir sürü ciciler aldım hafta sonu. iyi haftalarrr:teytey:

kızlarrr bende göbişimin resmini çektim ama ekleyebilecekmiyimm bakalımm.

[img=http://img411.imageshack.us/img411/7278/dscf0438wn4.th.jpg]

aslicım Allah seni ve oğluşunuda nazarlardan korusun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini... ikinizde çok tatlısınız....a.s.

BUARADA HERKEŞLKERE GÜNAYDIN KIZLAR... BEN YOKKEN BAYA YAZILAR BİRİKMİŞ. ÖNCE ONLARI OKUYUM DEDİM...
BARZEYCİM CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA... ÜZÜLME ARTIK HERŞEY GEÇTİ, BEBEĞİN ÇOK SAĞLIKLI VE İYİ...
AYLİNCİM NASIL GEÇTİ DOKTORLA RANDEVUN. NEYE KARAR VERDİNİZ...
BERENİMİZ SENDE HOŞ GELDİN ARAMIZA.... BU ARADA BENİM KIZIMIN ADIDA BEREN OLUCAK TEYZESİ :teytey:

HERKESE İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM. BİR AN ÖNCE SU PAZARTESİ SENDROMUNDAN KURTULMAK DİLEĞİYLE...ÖPÜYORUM TÜM ANNİŞLERİ... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…