asliicim şimdi farkettim senin göbiş de çok tatlıymış.allah bağışlasın canım miniğini..ama benziyor sanki bizim göbişler:sm_confused:erkek olduğu kesin mi senin?kaç kilo aldımn?kızlarrr bende göbişimin resmini çektim ama ekleyebilecekmiyimm bakalımm.
[img=http://img411.imageshack.us/img411/7278/dscf0438wn4.th.jpg]
asliicim şimdi farkettim senin göbiş de çok tatlıymış.allah bağışlasın canım miniğini..ama benziyor sanki bizim göbişler:sm_confused:erkek olduğu kesin mi senin?kaç kilo aldımn?
herkese günaydın. diğerlerini bilmem ama asliii kesin ama kesin erkek maşşşallah sipsivri kuzucuk
ooo 4 kilo nedir ki ben 6 kilo aldım bence çok aldım..ama bugün bişey öğrendim..1 aydır nerdeyse 2 öğün ve bir de meyve öğünü yiyordum gece uyuyamadığımdan erken kalkamıyordum.meğer bu tarz yiyen hamileler kendilerine kilo alıyormuş...yani sık sık az az yiyecekmişiz..ama işte uyku durumu beni mahvetti canım..ama yok yarından itibaren eski halime dönüyorum uyumasam da sabah kalkacağım ve düzenli yemeye devam edeceğim:sm_confused:16 da erkek dedilerse öyledir herhalde..benim de 12ncide erkek olabilir demişti ama 19 da kız dediler...naniknaniktşkler özgecimm benim 14 ve 16 haftada 2 farklı drda erkek dediler ama kesin bir ay sonra dedilerr dıştan görenlerde erkek göbegi bu sivri diyorlar ama bilmiyorumm allahım bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip etsin. kilo almazmıyım canımm 4 kilo aldımm.
canım ya valla bendeki kiloya daha gelmemişsindir sen onun için sıkma canını yine de süper 4 kilo...ben bugün krize girdim hiç bişeyin içine giremedim valla moarlim bozuldu.:sm_confused:resmi bir davet vardı kumaş pantolon almamıştım evdekilerden bol olanları giyerim diye onlara bile giremedim basenden senağlama..ama yokkkkkkkkkk hemen eskisi gibi günlük yaşantıma dönüyorum..erken kalk 6 öğün ye az yeyasakkelimeözgecimm ben dra en son 3 hafta önce gittim şuanki durumum nedir bilmiyorumm drlarla evdeki tartım birbirini tutmuyorr. ama gerçekten söyledigin dogru az ama sık sık yememiz gerekiyorr valla ben sık yiyorumm ama az degill gidişat kötüü gibi görünüyorr.
[/url] bu sefer olsun...
canım benim çok sağol öncelikle senin de çok tatlı göbişin bebeişin:teytey: kilo konusuna gelince sen 22 haftadasın ben 19da senin haftana gelince ben de o durumda olacağım gibi görünüyor..onun için kilo konusu önem arzetti..aman doğum iyi geçsin de kilo sonrasında problem değil..:dance::sm_confused:pediastrumcanım ne şirinmiş seninkisi ben o bebişi yerim annessi..:)
asliii maşşallah seninkide çokk şekerrr
kızlar allah nazarlardan saklasın fazla kiloda almamışsınız zaten kilo muhabbeti yapmayın bakimmklava: ben 10 kilo aldım şikayet etmiyorum yoksa alınırımmm benneyaptımki
[/url] bu sefer olsun...
kızlarrr bende göbişimin resmini çektim ama ekleyebilecekmiyimm bakalımm.
[img=http://img411.imageshack.us/img411/7278/dscf0438wn4.th.jpg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?