2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaryerimseniben
cidden fotolar çok güzel :dance: allah çocuklarımızı analı babalı büyütsün
benim göbeğim bayağı büyüdü:1no2:aslında 4 kilo aldım ama:sm_confused: fotolardan daha büyük gözüküyor:uhm:

günaydın arkadaşlarım ve güzel bebişleria.s.
öncelikle çok teşekkür ederim güzel iltifatlarınız için..ben de katılıyorum ağustos annelerinden herhalde hepimiz ayrı güzeliz maşallah:sm_cool:
aylini bekliyorum ben de valla ne oldu doktor ne dedi:uhm:zaten izne çıkmasa şu an msj atardı herhalde:uhm:

ÇOK TATLI YAAA....Pediastrum cum allah nazarlardan korusun . çok yakışmış.çokta az kilo almışsın.bravoooo a.s
panikatakcım duyduklarım doğru mu ben 6,5 kilo aldım daha 20.haftadayım:sm_confused:
ama sen beğendiysen beni çok mutlu oldum..dün çok üzülmüştüm çok kilo aldım diyesenağlama hiç bir kumaş pantolonuma giremedim basenden senağlamaama bugün erken kalktım ve sık sık az yemeye başladım öyle çok uyumak ta yok:)senin göbiş daha güzel öyle sadece göbişte var o da bebiş zaten...allah nazarlardan saklasın tüüüü tüüü maaşallah

slm cnm , hoşbulduk... demek ki kızlarımız adaş olacak, çok zor seçtik bu ismi ama çok benimsedik bir anda. güzel isim güzel... :dance:

slm cnm , hoşbulduk... demek ki kızlarımız adaş olacak, çok zor seçtik bu ismi ama çok benimsedik bir anda. güzel isim güzel... :dance:

canım biz eşimle en basından beri kız olursa beren olucak, erkek olursa berke olucak diye kararımızı vermiştik. berenin anlamıda çok güzel. akıllı, güçlü, melek yüzlü demekmiş... prenseslerimiz adları gibi olucaklar inş. :dance:

günaydın kızlar günaydın güzel bebişler.ben yine 3 gündür yoktum yazamıyordum.baya bişiler olmuş biz yokken.

bugün hava çok kötü ama benim için iyi bir gün olmasını diliyorum

amniyosentez sonucum çıkmış kızlar.şimdi aradılar ama telde sonuç söylemiyorlar.öğleden sonra alıp doktoruma gidicez.inşallah herşey yolunda gider.dualarınızı bekliyorum kızlar.hepinizi öpüyorum güzel bebişlerinizide misgibi kokluyorum

cnm bi de yanılmıosam Beren kuzu anlamını da taşıomuş , biliormuydun?

aaaa canım demek çıkmış... ayy alınca mutlaka bizlerede haber et... güzel haberlerini bekliyoruz. yarında sanemciğimin güzel haberlerni alırız ondan sonra değmeyin keyfimize :dance:

iyi haftalar diliyorum herkezeeee
a.s. a.s. a.s.

berenimiz hoşgeldin a.s.

sgselçuk iyi haberini bekliyoruz merakta bırakma bizi .. dualarımız seninle ...

aylinciğim nerelerdesin merak ettik seni yaaa.. hadi iyi haberlerini getir bizeee

sağolun kızlar.yazıcam gelir gelmez inşallah sanemde bende güzel haberlerle geliriz.herkez güzel yavrularına sağlıkla kavuşur inşallah

SELAM KIZLAR HEPİNİZE MUTLU HAFTALARa.s.BERENİMİZ HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA,SGSELÇUK CANIM HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞ.YARINDA SANEMİN ÇIKIYOMUŞ SANIRIM HADİ KIZLAR İNŞ.GÜZEL HABERLER VERİRSİNİZ BİZE PEDİASTRUM ÇOK ŞİRİNMİŞ CANIM GÖBİŞİN NE GÜZEL ÇOK KİLO ALMAMIŞSIN BRAVOAYLİN NERELERDESİN CANIM HERŞEY YOLUNDAMI BİZİ MERAKTA BIRAKMA CANIM

cnm geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz, içini ferah tut, eminim sonuçların iyidir...

ayy kızlar ondan sonrada benim iyi haberlerimi bekleyin anacığım. gerçi daha benim sonuçların çıkmasına çok var :S:S daha 2,5 haftam var offf yaaa

NIM BENİM İNŞŞ SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALCAZ SENİ HİÇ UNUTURMUYUZ a.s. 2,5 HAFTA DEDİĞİN NEDİRKİ HEMENCECİK GEÇER CANIM DUALARIMIZ TABİKİDE SENİNLE İNŞ.SENDENDE GÜZEL HABERLER ALCAZ

ayy kızlar ondan sonrada benim iyi haberlerimi bekleyin anacığım. gerçi daha benim sonuçların çıkmasına çok var :S:S daha 2,5 haftam var offf yaaa

zaman çabuk geçiyo sıkıntı yapma.inanın her akşam bütün hamişler için dua ediyorum seninde sonuçların iyi çıkmasını diliyorum canım a.s.

kızlar size bişi sorıcam.hafta sonu kayınvaldemlerdeydim.günün tartışma konusu benim saçlarımdı.ben saçlarımı kestirmek istiyorum yok efendim olmazmış.çocuğun ömrünü kısaltırmışben inanmıyorum saçma diyorum yok olmaz diyolar.eşim benden yana oluncada iyice kızıtolar :))))

bu konuda ne düşünüyosunuz kızlar.inanıyomusunuz böyle bişiye kestiren varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…