[/url] bu sefer olsun...
panikatakcım duyduklarım doğru mu ben 6,5 kilo aldım daha 20.haftadayım:sm_confused:ÇOK TATLI YAAA....Pediastrum cum allah nazarlardan korusun . çok yakışmış.çokta az kilo almışsın.bravoooo a.s
BUARADA HERKEŞLKERE GÜNAYDIN KIZLAR... BEN YOKKEN BAYA YAZILAR BİRİKMİŞ. ÖNCE ONLARI OKUYUM DEDİM...
BARZEYCİM CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA... ÜZÜLME ARTIK HERŞEY GEÇTİ, BEBEĞİN ÇOK SAĞLIKLI VE İYİ...
AYLİNCİM NASIL GEÇTİ DOKTORLA RANDEVUN. NEYE KARAR VERDİNİZ...
BERENİMİZ SENDE HOŞ GELDİN ARAMIZA.... BU ARADA BENİM KIZIMIN ADIDA BEREN OLUCAK TEYZESİ :teytey:
HERKESE İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM. BİR AN ÖNCE SU PAZARTESİ SENDROMUNDAN KURTULMAK DİLEĞİYLE...ÖPÜYORUM TÜM ANNİŞLERİ... a.s.
slm cnm , hoşbulduk... demek ki kızlarımız adaş olacak, çok zor seçtik bu ismi ama çok benimsedik bir anda. güzel isim güzel... :dance:
canım biz eşimle en basından beri kız olursa beren olucak, erkek olursa berke olucak diye kararımızı vermiştik. berenin anlamıda çok güzel. akıllı, güçlü, melek yüzlü demekmiş... prenseslerimiz adları gibi olucaklar inş. :dance:
günaydın kızlar günaydın güzel bebişler.ben yine 3 gündür yoktum yazamıyordum.baya bişiler olmuş biz yokken.
bugün hava çok kötü ama benim için iyi bir gün olmasını diliyorum
amniyosentez sonucum çıkmış kızlar.şimdi aradılar ama telde sonuç söylemiyorlar.öğleden sonra alıp doktoruma gidicez.inşallah herşey yolunda gider.dualarınızı bekliyorum kızlar.hepinizi öpüyorum güzel bebişlerinizide misgibi kokluyorum
cnm bi de yanılmıosam Beren kuzu anlamını da taşıomuş , biliormuydun?
hadi yaa ilk kez duydum kuzu anlamını da tşıdğını. olsun onlar bizim kuzumuz da hehe :dance:
günaydın kızlar günaydın güzel bebişler.ben yine 3 gündür yoktum yazamıyordum.baya bişiler olmuş biz yokken.
bugün hava çok kötü ama benim için iyi bir gün olmasını diliyorum
amniyosentez sonucum çıkmış kızlar.şimdi aradılar ama telde sonuç söylemiyorlar.öğleden sonra alıp doktoruma gidicez.inşallah herşey yolunda gider.dualarınızı bekliyorum kızlar.hepinizi öpüyorum güzel bebişlerinizide misgibi kokluyorum
cnm geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz, içini ferah tut, eminim sonuçların iyidir...
ayy kızlar ondan sonrada benim iyi haberlerimi bekleyin anacığım. gerçi daha benim sonuçların çıkmasına çok var :S:S daha 2,5 haftam var offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?