günaydın kızlar günaydın güzel bebişler.ben yine 3 gündür yoktum yazamıyordum.baya bişiler olmuş biz yokken.
bugün hava çok kötü ama benim için iyi bir gün olmasını diliyorum
amniyosentez sonucum çıkmış kızlar.şimdi aradılar ama telde sonuç söylemiyorlar.öğleden sonra alıp doktoruma gidicez.inşallah herşey yolunda gider.dualarınızı bekliyorum kızlar.hepinizi öpüyorum güzel bebişlerinizide misgibi kokluyorum
günaydın canım sinemciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm..........bugün inşallah çok güzel geçer senin için...çokkk güzel haberlerini bekliyoruz senin...bende yarın amniosentez sonucumu alacağım.bide 2.düzeye gireceğim....dualarım seninle benimle, bizim gibi sonuç bekleyenlerle.içini ferah tut arkadaşım.
bu arada berenimiz hoşgeldin aramıza.sende ağustos annesiysen muhtemel doğum tarihini ve cinsiyetini söylersen ağustos anneleri listemize ekleriz senide ...tekrar aramıza hoşgeldinnnn a.s.
asliiiicim resmine bittim.valla tüm ağustos anneleri formunu güzel koruyor.çokta yakışmış hamilelik...:dance:
aylincim.naptın dr - rapor işini.merakla beklenmektesin.
herkesi öptüm güzel anneler.güzel haftalar diliyorum hepinize a.s.
günaydın canım sinemciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm..........bugün inşallah çok güzel geçer senin için...çokkk güzel haberlerini bekliyoruz senin...bende yarın amniosentez sonucumu alacağım.bide 2.düzeye gireceğim....dualarım seninle benimle, bizim gibi sonuç bekleyenlerle.içini ferah tut arkadaşım.
bu arada berenimiz hoşgeldin aramıza.sende ağustos annesiysen muhtemel doğum tarihini ve cinsiyetini söylersen ağustos anneleri listemize ekleriz senide ...tekrar aramıza hoşgeldinnnn a.s.
asliiiicim resmine bittim.valla tüm ağustos anneleri formunu güzel koruyor.çokta yakışmış hamilelik...:dance:
aylincim.naptın dr - rapor işini.merakla beklenmektesin.
herkesi öptüm güzel anneler.güzel haftalar diliyorum hepinize a.s.
ayy kızlar ondan sonrada benim iyi haberlerimi bekleyin anacığım. gerçi daha benim sonuçların çıkmasına çok var :S:S daha 2,5 haftam var offf yaaa
Herkese merhaba.
Ben dondum. Amniyosentezin ilk sonucu iyi cıktı. İnşallah 2 hafta sonra tam sonucu alacagız.
hepinize tekrar merhabaaaaaaaaaaaa
çok sevindim :sm_cool:ne güzel ya.haftaya ne güzel haberlerle başladık.umarım öyle devam eder.tam sonucuda mükemmel çıkacak.ben inanıyorum.:içelim:
geçmiyorrrr canım geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.dakikalar saat oluyor.hele ben 1 aydır beklemiyorum.4 ay gibi geldi banaaaa..... sıkıntılar stresler, bi tek bebişimin tekmeleri içimi rahatlatıyordu.oda kendini hissettirmese bunalıma girecektim büsbütün.ve 1 ay geçti bu akşam sonuçlarım çıkacak.yarın öğreneceğim.umarım çabuk geçer zamanda hamişliğinin tadını daha iyi çıkarırsın (ben pek çıkaramadım, doya doya hayal kurup, kıyafetler alamadım bebişime:çok üzgünüm :çok üzgünüm: ) inşallah yarından sonra bendeeee sizler gibi umut dolu olurum kızlarrbenneyaptımki
sağolun kızlar.yazıcam gelir gelmez inşallah sanemde bende güzel haberlerle geliriz.herkez güzel yavrularına sağlıkla kavuşur inşallah
Herkese merhaba.
Ben dondum. Amniyosentezin ilk sonucu iyi cıktı. İnşallah 2 hafta sonra tam sonucu alacagız.
hepinize tekrar merhabaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar canım öncelikle güzel haberlerini bekliyoruz.barzey ve berenimiz çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ama neyseki sorun çıkmamış.
2 gündür giremedim baya birikmiş yazılar1 saattir falan okuyorum bu arada göbişlerde harika:dance:
bebeğime doğunca ben bakmak isterdim ama malesefki çalışmam lazım :sm_confused: tek maaşla geçinemeyiz hayat o kadar zorki su halde bile birimizin maaaşı sadece kira ve elektriğe gidiyo.neyseki annem yanımızda o bakacak artık sütlerimizi sağıp bebeğime bırakıcam ama hep yanında olmak isterdim doğrusu. ama iş yerindekiler nedense ben işten çıkacakmısım gibi davranışları sinir ediyo beni onlara neyse(kendi kafalarından benim yerime birilerini bulmaya falan çalısıyolar) kafaya takılacak bişey değil ama hamilelik sanırım bu salak olayı bile öyle çok takıyorum kafama ve üzülüyorumki
neyse sabah sabah yine aklıma geldi sinirlerimi bozmayayım
selam kizlar bayadir giremiyordum nete yazilarinizi okudum önce göbisler cok güzel kiskandim valla bende koyucam resmimi
kizlar benim 2 gundur kuyruk sokumum agriyor 10 dakkadan fazla oturunca
bu yüzden hep uzaniyorum acaba normalmi dr sorucam ama once size sorayim dedim kuyruk sokumu agriyan varmi:uhm:
selam kizlar bayadir giremiyordum nete yazilarinizi okudum önce göbisler cok güzel kiskandim valla bende koyucam resmimi
kizlar benim 2 gundur kuyruk sokumum agriyor 10 dakkadan fazla oturunca
bu yüzden hep uzaniyorum acaba normalmi dr sorucam ama once size sorayim dedim kuyruk sokumu agriyan varmi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?