2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

asla..:)onları artık o şekilde kabul etmemiz gerekiyor bu saatten sonra değiştiremeyiz ki en azından bu tür konular da o tür konuşmalara girmemek gerekiyor...

Ya Canim Bende Inanmam Ama Kestirememde Niyeyse Böyle şeyler Söylenildiği Zaman Saçma Da Gelse Bana Tedirgin Oluyorum Biraz Pimpirikli Bi Tipimde

günaydın canım sinemciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm..........bugün inşallah çok güzel geçer senin için...çokkk güzel haberlerini bekliyoruz senin...bende yarın amniosentez sonucumu alacağım.bide 2.düzeye gireceğim....dualarım seninle benimle, bizim gibi sonuç bekleyenlerle.içini ferah tut arkadaşım.

bu arada berenimiz hoşgeldin aramıza.sende ağustos annesiysen muhtemel doğum tarihini ve cinsiyetini söylersen ağustos anneleri listemize ekleriz senide ...tekrar aramıza hoşgeldinnnn a.s.

asliiiicim resmine bittim.valla tüm ağustos anneleri formunu güzel koruyor.çokta yakışmış hamilelik...:dance:

aylincim.naptın dr - rapor işini.merakla beklenmektesin.

herkesi öptüm güzel anneler.güzel haftalar diliyorum hepinize a.s.

slm cnm hoşbulduk... kızımızın muhtemel doğum tarihi 18 ağustos... öpüorummm... a.s.

canım benim çok sağol.inşallah herşey yolunda gider senin içinde benim içinde.öğleden sonrayı iple çekiyorum,sonrada yarını senin için dört gözle bekliyorum.bütün sonuç bekleyen annelere de sabır diliyorum herkezin sonuçları iyi çıksın allahım ne oluuuuurrrrrrrrrr...a.s.

ayy kızlar ondan sonrada benim iyi haberlerimi bekleyin anacığım. gerçi daha benim sonuçların çıkmasına çok var :S:S daha 2,5 haftam var offf yaaa

geçmiyorrrr canım geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.dakikalar saat oluyor.hele ben 1 aydır beklemiyorum.4 ay gibi geldi banaaaa..... sıkıntılar stresler, bi tek bebişimin tekmeleri içimi rahatlatıyordu.oda kendini hissettirmese bunalıma girecektim büsbütün.ve 1 ay geçti bu akşam sonuçlarım çıkacak.yarın öğreneceğim.umarım çabuk geçer zamanda hamişliğinin tadını daha iyi çıkarırsın (ben pek çıkaramadım, doya doya hayal kurup, kıyafetler alamadım bebişime:çok üzgünüm :çok üzgünüm: ) inşallah yarından sonra bendeeee sizler gibi umut dolu olurum kızlarrbenneyaptımki

Herkese merhaba.
Ben dondum. Amniyosentezin ilk sonucu iyi cıktı. İnşallah 2 hafta sonra tam sonucu alacagız.

hepinize tekrar merhabaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar umarım en kısa zamanda en güzel haberlerinizi alırız. hep birlikte hamileliğin tadını çıkarırız.gerçi benimde bu işyerinde pek keyfini çıkardığım söylenemez ama neyse. a.s.

:dance:süper liste:dance:

1 süse maus-------01.08.08------erkek
2 tosbaa8 --------- 04.08.08--------erkek
3 olciş------------04.08.08------------
4 lifeblood-----04.08.08------kız
5 Wrose --------- 06.08.08--------erkek
6 bahar-kadir--------------06.08.08---------------erkek
7 panikatak --------- 08.08.08--------kız
8 shery456 --------- 08.08.08--------kız
9 ünal -------------08.08.08-----------erkek
10 trend-------------08.08.08---------erkek
11 tugbiş------------08.8.08-----------------erkek
12 mesıimina---------------09.08.08--------------erkek
13 dalin2------------10.08.08----------erkek
14 wes---------------10.08.08----------erkek
15 dalin-2--------------------10.08.08
16 bahar --------- 11.08.08 ---------kız
17 …dilek…---------11.08ç08----------kız
18 kışgüneşi-------------11.08.08----------
19 Realistgirl---------------12.08.08-----------------
20 Chandra-----------------12.08.08-------------erkek
21 güldeniz-----------kız------12.08.08
22 Pıtpıt--------15.08.08---------erkek
23 tulayagun --------- 15.08.08 -----------erkek- ( ilk prenssss)
24 Nerde---------------15.08.08------------------kız
25 Elvin--------------15.08.08-----------------kız
26 mehtapbaygus --------- 16.08.08 ------------kız
27 Sinser-------------17.08.08-------------------erkek
28 Sgselçuk----------------17.08.08-----------------kız
29 balkız-------------------17.08.08--------------------erkek
30 kalachakra --------- 18.08.08 --------kız
31 nazocan25--------18.08.08----------
32 berenimiz ---------18.08.08--------kız
33 Nil1299 --------- 19.08.08 --------
34 unvere --------- 20.08.08 -------------kız.
35 mavişşş --------- 20.08.08 --------
36 elagözlüm --------- 20.08.08 ----------erkek+ kız + erkek
37 Beril82 --------- 22.08.08 --------kız
38 Çilek79---------22.08.08--------------kız
39 brn----------23.08.08------------
40 süer --------- 25.08.08 --------
41 İlayna ------ 25.08.08
42 Diloşum------------23.08.08-------------Kız
43 Eylülüm127 --------- 26.08.08 --------
44 Neslihan1983---------------26.08.08--------------
45 cicek35---------------------26.08.08------------------erkek
46 etki-----------------27.08.08----------------erkek
47 asliiii ---- 29.08.08 -----erkek.--(eylüle sarkabilirmiş doğum.ama bırakmayız seniii
48 pediastrum----29.08.08------kız
49 mavigun-82-------29.08.08----erkek
50 barzey --------- 30.08.08------kız
51 Dilek286---------------30.08.08----------------
52 İlkbebeğim-----------------31.08.08------erkek

seherb----------------ikiz
melekcik
mededyarabbi
arkadaşlar sizde tarihinizi bildirirseniz listeye ekleyelim sizide

:teytey:kızlar 55 olduk:teytey:

Herkese merhaba.
Ben dondum. Amniyosentezin ilk sonucu iyi cıktı. İnşallah 2 hafta sonra tam sonucu alacagız.

çok sevindim :sm_cool:ne güzel ya.haftaya ne güzel haberlerle başladık.umarım öyle devam eder.tam sonucuda mükemmel çıkacak.ben inanıyorum.:içelim:

canım benim seni çok iyi anlıyorum.bende hiç bişi anlamadım hamilelikten.hamile oldum 1 aydan sonra kanamam başladı,düşük olabilir dediler + stres başladı,3 ay yattım tam iyiyim dedim amniyosentez çıktı,bi korkuyla onuda yaptırdık sonuç beklemeye başladık şimdi sonuç çıktı saati doldurmayı bekliyoruz.inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.bebeğimin tekmeleri banada ilaç gibi geliyo

sağolun kızlar.yazıcam gelir gelmez inşallah sanemde bende güzel haberlerle geliriz.herkez güzel yavrularına sağlıkla kavuşur inşallah

günaydın kızlar canım öncelikle güzel haberlerini bekliyoruz.barzey ve berenimiz çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ama neyseki sorun çıkmamış.
2 gündür giremedim baya birikmiş yazılar1 saattir falan okuyorum bu arada göbişlerde harika:dance:
bebeğime doğunca ben bakmak isterdim ama malesefki çalışmam lazım :sm_confused: tek maaşla geçinemeyiz hayat o kadar zorki su halde bile birimizin maaaşı sadece kira ve elektriğe gidiyo.neyseki annem yanımızda o bakacak artık sütlerimizi sağıp bebeğime bırakıcam ama hep yanında olmak isterdim doğrusu. ama iş yerindekiler nedense ben işten çıkacakmısım gibi davranışları sinir ediyo beni onlara neyse (kendi kafalarından benim yerime birilerini bulmaya falan çalısıyolar) kafaya takılacak bişey değil ama hamilelik sanırım bu salak olayı bile öyle çok takıyorum kafama ve üzülüyorumki
neyse sabah sabah yine aklıma geldi sinirlerimi bozmayayım

Herkese merhaba.

hoşgeldin canım.çok sevindim canım.bende bugün alıcam inşallah sonuç iyi çıkar.ama bana tek sonuç verdiler.ilk sonuç ikinci sonuç diye bişi söylemediler.2 hafta da çıktı sonucum.yalnış giden bişimi var acaba herkezinki öylemi ? CADIARZU

bizim milletimiz fırsatçı.bu resmen fırsatçılık.sen kararını vermişsen, böyle devam et canım.kararlı olduğunuda belli et.allah fırsatçılardan, kötü kalpli insanlardan korusun bizleri...destek olacaklarına köstek olanlardan nefret ediyorum. Çok üzgünüm çoook

selam kizlar bayadir giremiyordum nete yazilarinizi okudum önce göbisler cok güzel kiskandim valla bende koyucam resmimi
kizlar benim 2 gundur kuyruk sokumum agriyor 10 dakkadan fazla oturunca
bu yüzden hep uzaniyorum acaba normalmi dr sorucam ama once size sorayim dedim kuyruk sokumu agriyan varmi:uhm:

slm cnm aynı sorun ben de de vardı, azıcık otursam bile ayağa kalkarken resmen acı çekiyordum, ama normalmiş. otururken ağırlığını tam ortaya verme, sağ veya sol tarafa ver , böylece kuyruksokumuna cok yük binmemiş olur. böyle böyle azaldı benim ağrılarım umarım işe yarar sende de... öpüorum...

berenimiz sende antalyadaymıssın ne güzel:teytey:
bu arada cumartesi misafirim vardı bide akşamda başka misafirler gelmesinmi valla paza günü bel ağrısından zor kalktım ilk defa belim ağrıdı ama çok kötüymüş.
ayaklarınızı dikip 5 10 dk uzanın kızlar iyi geliyomuş

merhaba canım.benimde oluyo ama normalmiş.bel ve sırt ağrısı vuruyomuş.birde çat kemikleri doğuma hazırlanıyo dedi doktorum olacakmış.çok sert yere oturmamaya çalış bide sırtına destek koyarak otur ozaman tam kuyruk sokumunun üstüne oturmamış oluyosun

kızlar ben çıkıyorum.hazırlanıp doktorun yolunu tutucam.sonucu merakla bekliyorum.inşallah herşey yolundadır.gelince yazıcam size.öpüyorum hepinizi byyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…