kızlar ben çıkıyorum.hazırlanıp doktorun yolunu tutucam.sonucu merakla bekliyorum.inşallah herşey yolundadır.gelince yazıcam size.öpüyorum hepinizi byyyyyyyyyyyyy
kızlar ben çıkıyorum.hazırlanıp doktorun yolunu tutucam.sonucu merakla bekliyorum.inşallah herşey yolundadır.gelince yazıcam size.öpüyorum hepinizi byyyyyyyyyyyyy
Herkese merhaba.
Ben dondum. Amniyosentezin ilk sonucu iyi cıktı. İnşallah 2 hafta sonra tam sonucu alacagız.
hepinize tekrar merhabaaaaaaaaaaaa
berenimiz sende antalyadaymıssın ne güzel:teytey:
bu arada cumartesi misafirim vardı bide akşamda başka misafirler gelmesinmi valla paza günü bel ağrısından zor kalktım ilk defa belim ağrıdı ama çok kötüymüş.
ayaklarınızı dikip 5 10 dk uzanın kızlar iyi geliyomuş
bu arada TOSBAA8 (Aylin'den) haber yok kızlar ya farkettinizmi.cumartesi dr'a gidecekti.rapor işi vardı yaa.belki işi bırakırım falan demişti...ama hiç haber çıkmadı.merak ettim şimdi.umarım bi sorun yoktur.aylinnn güzel haberlerle bekliyoruz seni.a.s.
Kızlar bende ağustos annesiyim...ikinci bebeğim olacak tam tarihi 08.08.08 inş.. 7 yaşında bir oğlum var ,bebeğim kız olacak kısmetse..Listeye benide alın 56 olalım
evt cnm antalyadayım ben de. şimdi herşey güzel ama ağustosa kadar antalya sıcağında bakalım neler yapıcaz?:bbo:
saolun kızlar... çok hoş buldum:)stres hormonlardan herhalde hepimizde var ama sakin olmak lazım,çocuklar stresli doğacak yoksa(Allah korusun)bundan önce mayıstada bir düşüğüm vardı o yüzden şimdiye kadar biraz korkulu geçirdim...herhangi bi sorun çıkmadı şükür .. ikili üçlü testlerimde risk görülmedi..
hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza alırız inş..
saolun kızlar... çok hoş buldum:)stres hormonlardan herhalde hepimizde var ama sakin olmak lazım,çocuklar stresli doğacak yoksa(Allah korusun)bundan önce mayıstada bir düşüğüm vardı o yüzden şimdiye kadar biraz korkulu geçirdim...herhangi bi sorun çıkmadı şükür .. ikili üçlü testlerimde risk görülmedi..
hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza alırız inş..
evet ağustosta felaket olacak inşallah sorun yaşamayız.hangi hastaneye gidiyosun birde nerede doğum yapmayı düşünüyosun
HADİ CANIM HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN İNŞ.kızlar ben çıkıyorum.hazırlanıp doktorun yolunu tutucam.sonucu merakla bekliyorum.inşallah herşey yolundadır.gelince yazıcam size.öpüyorum hepinizi byyyyyyyyyyyyy
çok sevindim canım hadi gözünaydına.s.sgselçuk canım hadi inşallah güzel haberlerle gel..bekliyoruz mutlu mutlu haberleri...
ya aylinin evinde internet yok muıydu?evde olması lazım...izne çıkmadı mı?trendcim sağol sen de koysana göbişini bebişini..sevelim bizde:teytey:naniknanik
ay teyzeleri bugün kızım çok hareketli maaşallahdışardan gördüm göbişimde hareketlenme oldu.
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM AYLİNİ NİE HABER VERMEDİKİ BİZE İNŞ.HERŞEY YOLUNDADIRbu arada TOSBAA8 (Aylin'den) haber yok kızlar ya farkettinizmi.cumartesi dr'a gidecekti.rapor işi vardı yaa.belki işi bırakırım falan demişti...ama hiç haber çıkmadı.merak ettim şimdi.umarım bi sorun yoktur.aylinnn güzel haberlerle bekliyoruz seni.a.s.
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM AYLİNİ NİE HABER VERMEDİKİ BİZE İNŞ.HERŞEY YOLUNDADIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?