2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben giremedim bir ara hatta sana özele mesaj attım giremiycem herhalde dedim sayfa bozuldu büyük resim ekleyince

aynurcum sezarandi senin dogumu dimi,
senecim bebegin buyuklugu gobekle buyuklu ile baglinti yok sanirim,cunku benim karnin cok buyuktu ama oglum 3.240 gr dogudu,onemli olan gobegin disa doguru mu yoksa ice digurumu yerlesmis,bide rahim yapasi,benimki disa cikik ve hamileligim ilk aylarda beli olmaya basladi.

senecim gercekten 4 cok canim niye oyleki hormonlardan herhalde dr ne diyordu.

benim albuminimde sorun vardı ilk gebeliğimde o nedenle sonlanmıştı.karbonhidrat yağ ve şekerden uzak durdum gebelik boyunca son ay hastahanede yattım üçer saat ara ile nst takılıyordu her an bebeğe birşey olabilir diye. oğlum doğana kadar ellerime alabileceğimi sanmıyordum hep korku vardı vs...gebelik dönemim benim için yaşantımın en stresli kaygılı ve üzüntülü günleriydi.hatırlamak bile hala üzebiliyor beni.

canım yaa zor bir hamilelik geçirmişsin benimki riskli oldugu halde seninki gibi değildi hamileligim çok rahat geçirdim

canım yaa zor bir hamilelik geçirmişsin benimki riskli oldugu halde seninki gibi değildi hamileligim çok rahat geçirdim

çoooook zordu canım.bu benim ikinci gebeliğim.ilkinde hüsrana uğradık.buda böyle sorunlu olunca oğlum doğana kadar yüzümüz gülmedi.

gizemre
Papatya
15 aylık bebeği olan anneler bakarmısınız
arkadaşlar 15 aylık bir oğlum var biraz fazlaca hareketli bir çocuk.yapmadan anlamıyor dolap kapılarını açıyor kavanozları dağıtıyor priz üzerindeki fişlere asılıyor tüm çekmeceleri dağıtıyor.ve asla yapmadan anlamıyor gözümün içine baka baka bildiğini okuyor.kızıyorum olmuyo anlatıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım.25 haftalık hamileğim ve çok zorlanıyorum.acaba bi geçiş dönemimi bu yoksa böyle geldi böyle gidecekmi....

15-25 ay arasindaki bebeklerde soz dinlemeye cok normal bir davranistir.Artik kendi kendini varkinda variyorlar,bir guce sagip olmasini fark etmisler artik ve bunu kullanmaya cok istiyorlar.bu aylardaki cocuklar neler yapmamasi gerktigini biliyorlar fakat yapiyorlr,niye?Bu davranisla bize test ediyorlarmi aslida bzim sevgimizi test ediyorlarmis.Bizim kizdigimiz sey yapip tepkimize bakarlar.Kotu cocukolduguna ragmen yineden sevecez mi diye ogrenmek istiyorlar.Buyuklerin en doguru davranis cocugu o yerden uzaklastirip baska seylerle ilgisiniz cekmeye calismak lazim ve cocukla konusmali pasit bir dilde yapmamasini gerekeni soylemelidir.Anneler babalar kesinlikle kizdigini gostermemelidir,cocuk bu sure sonra o davranistan vazgececektir.

burda da yazdim belki size de faydali olur.

Son düzenleme:
oğlumun bi tane daha dişi cıkmış
bu sefer ki de üstten delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…