2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kopyaladığını bizim sayfada yorum yazdığımız yerde dağ resmi var orayı tıkla açılan kutucuğa yapıştır okle sonrada bize gönder hadi bekliyorum

Fikriyecim canım çok tatlı bir hamileymişin ...pijamalarınada ayrıca bayıldım...benim doğru dürüst hamilelik resimlerim yok ya tuh üzüldüm şimdi...

fikriyecim çok tatlısın ya.hiçte öyle kilolu görünmüyorsun.benim hamileliğimden fotoğrafım yok sayılır.ödemim çoktu 4.ayımda başladı hatta bu nedenle doğum öncesi hastahanede bile yattım yüzüm ayaklarım inanılmaz şişti.hep diyet yaparak geçti hamileliğim o nedenle çok kilo almadım.çok köyü görünüyordum ve insanlardan da bunu işitiyordum.

yamurcum tesekkurler,pijamam sadece 5 lira janim.bu fotorafi hamileligim en guzel donemindeydi pek kilo almamistim ve gobek agir olmadan beli oluyordu kendimi cok guzel hissediyordum,

Arkadaşlar ben kaçıyorum artık bizimki mızıldanmaya başladı...Aynurcum resminede yarın bakarım artık...hepinizi öpüyorum ...görüşürüz....

senecim sukur benim boyle sorunum yoktu son gunune kadar oyle sisme falan olmadi,ama ben dogumdan sonra cok kilo aldim,sanberk benden emmedi ve sutum coalsin diye neler neler yemedim,sutu geldi tabi ama o hic emek istemedi bir sene sutunu sagdim oyle verdim ve guzel beslenmeseydim sutle yetisemezdim,ama olsun kilo onemli degildi benim iicin yeterki anne sutu alsin,cok mutluyumku sadece ilk 2 ayda mamam verdim daha sonra sutum cok arti ve mamayi attim.simdi veririm insallah,hemen olmayacak ama biraz ugrasirsam olur insallah.

aynurcum canım benim bana ayıp olmaz arkadaşım beklerim ben.foto büyük olmuş 640*lı boyutu seçtiğinde yanında hemen boşkara küçük kutucuk var ona tıklamazsan boyut böyle büyük olur.o kadarda kötü görünmüyor yırtık çoğumuzda var zten.insan o resme bakınca daha çok içindeki üç mucizeyi düşünüyor.

aynurcum masallah canim,pijamin cok tatli,canim aslinda gobisin cok tatliya bir mucize,sen de fazla kilo almamissin,bunlari nasil tasimissin bilmem.sen cok guclu bir annesin.

aynurcum çok ağırmıydı karnın ne biliym son hftlarda yerinden kımıldayamayacak kadar

benimki bir tane olduguna ragmen gobegim catlak icinde ama ne yapayim onlar saglikli olsunlarda guzellik geride kalsin,manken olmayacam ben.eger siz olmaya dusunuyorsaniz e o zamn derdiniz var.:roflol:

Hamilelik resmin şimdi dank etti valla...canım hamilelikte gayet normal çokda kilo almamışsınki neyi kafana taktın bu kadar anlamadım canım...üç can vardı içinde kolay değil...her kadın kolay kolay taşıyamaz valla....ne mtlu sanaki aslanlar gibi doğurdun ve bu zamana getirdin...kalan kilolalarında onlaın sana güzel hatırası ...zamnla onlarda gider kafana takma canım...

bu en son hamile fotorafim hastaneye girmeden once
sizin yokmu o kadar bir iki tane vardir ya hadi ekleyin merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…