2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki cok agliyor,ben ,babasi,2 hemsire tutuyoruz bir hemsire kan aliyor.Ama benimki onlari gorunce aglamiya basliyo bikti yavrucum bize her ay alindigi icin bazen son ay 2 kez oldu artik korkuyor,Ama seninki bilmedigi icn ilk alimda fazal tepki gostermez aglarda ama bizimki gibi degil,ancak ikinci kez olursa daha kan alinmadan baslar agalamaya.

yamurcun bu kadar seyler nasil alabildin ben bisey alamiyorum,puanim var ama onu nasil kullanacagimi anlamadim?

Canım ürünlerin üzerine tıklıyosun puanının yeterli olup olmadığını zaten söylüyo...hepsinde istediği puan türü farklı...genelde etiketleme puanına göre ürünler satılıyor...onun için etiketleme puanının yeterli olması lazım...

eh canim bana kalirsa ne guzel bol bol demrle zengin yamaklari yapardim ama yiyen yokki.zaten et ,yumurta,ispinak,isirgan otu,orman meyveler,nar,uzum,pekmezler evde eksik olmuyor ama her zamn yemiyorki.Ozelik demir ve kalsiyom zengin olan iyecekleri karistirmamaya calisiyorum ama bir bebege nasil anlatirki bunlari?

Bu sefer bende kan tahlili istiycem bizim doktorumuz tahlil yaptırmadan kan ilacımızı kesti...bizimkide kansız olabilir...

merhaba hanımlarr ben geldimmm. kaç gündür sayfayı açıyorum bir sayfa okuyup kapatmak zorunda kalıyordum ya pc başında uyuyakaldım yada işler peşimi bırakmadı.
ama okudugum bir yazıda sagolsun bir Aynurcugumun aklına gelmişim:))
inşllah herkes iyidir arkadaşlar geçmişi okuyabilirsem okuyup gelirim yine uyuyup kalırım diye okumadan yazayım istedim.

hoşgeldin canım benimde bazen dediğin gibi açılmıyor sayfa
bi yazı okuyup kapatmak zorunda kalıyorum

galiba akşam olunca bütün hanımlar siteye geliyor
kaldırmıyor kitleniyor :))

nasılsın umarın bebişin ve sen iyisindir

Canım benim aklımıza gelmez olur musun aşkolsun....farkediyoruz tabi olmayanları ama o anda yazmıyoruz her an girebilir diye...mesela bu gecede pek kimse yok...

Sene,Aynur,Chogseger,Ayşegül.....ama her an girebilirler bekliyoruz...

aslicim dun sen aklimdaydin,hatta sikaetciyim sik ugramiyorsun diye,ama seni de anliyoruz calisiyorsun,cocuk,ev,is ,koca anliyoruz gunlerin cok yogun ve yorucudur.

canım tşk ederim iyiyiz.sizlerde iyisinizdir inşllah. geçmişi okumadan yapmam ama bu sefer okuyamadım maşallah çok güzel sohbet etmişsiniz sayfalar birikmiş.
yagmurcum şaka yapıyorum canım inanın aklım hep burda hatta dedigim gibi geçen iki gecede hep pc başına geçtim ama geçmişi okurken uyukladım gidip yatmak zorunda kaldım dün gece 11 de yattım işlerimi bitirip.sizlerde hep aklımdasınız.
aslicim dun sen aklimdaydin,hatta sikaetciyim sik ugramiyorsun diye,ama seni de anliyoruz calisiyorsun,cocuk,ev,is ,koca anliyoruz gunlerin cok yogun ve yorucudur.
evt fikriyecim sorma daha okul işlerimi bitiremedim inan. hatta senin bir yazını okudum benim yazıma istinaden sormuşsun eşin evde nedden degil diye canım eşim kahveye gidiyor ordanda arkadaşıyla iş yerlerine geçiyorlar gece yarısı geliyor görmüyorum kendilerini de o yüzden yazmıştım.

aslicim anliyorum canim,benimki de bu aksam yok sabaha kadar havaalanda olacak,normalde saat 1 -2 donmesi gerkiyordu ama siz varmis ve buyuk ihtimalle sanah doner artik.Bazen hayat gercekten zor.ama is olsun da bebislerimie iyi bakabilelim,

hayat cok pahali calismadan olmaz,ben de bir anonce calismaya baslamak istiyorum ama sanberki de brakamiyorum daha,umarim artik yaza doguru ben de ise baslayabilcam.Bulabilirsem tabiki.

fikriyecim çalışmak için dışarıda olmak başka birşey canım ama keyfi olarak bulunmak başka bir şey hayatım ben genelde akşamlarımı yalnız geçiririm eşim evde olsa bile çünkü hiçbirşey konuşmayız.
sanırım herkes gitti bende okul işlerine bakayım biraz iyi geceler.

iyi geceler aslicim.kolay gelsin canim.Nasil anlamadim iye esinle konusmuyorsunki,umarim aranizda bir problem yoktur,

slm 2008 ağustos anneleri....bende ağustos annesiyim 27 08 08 emir paşanın doğum günü:) ya ben buraya hiç girmiyordum maşallah sayfa almış başını gitmiş ayrıca bilmiyordumda burda toplandığınızı.....neyse geç olsunda güç olmasın:) bebişlerimizde 14 aylık oldu doğum günlerinide kutldık...rabbim bütün bebeklerimize yavrularımıza hayırlı ömürler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…