yamurcun bu kadar seyler nasil alabildin ben bisey alamiyorum,puanim var ama onu nasil kullanacagimi anlamadim?
merhaba hanımlarr ben geldimmm. kaç gündür sayfayı açıyorum bir sayfa okuyup kapatmak zorunda kalıyordum ya pc başında uyuyakaldım yada işler peşimi bırakmadı.
ama okudugum bir yazıda sagolsun bir Aynurcugumun aklına gelmişim:))
inşllah herkes iyidir arkadaşlar geçmişi okuyabilirsem okuyup gelirim yine uyuyup kalırım diye okumadan yazayım istedim.
canım tşk ederim iyiyiz.sizlerde iyisinizdir inşllah. geçmişi okumadan yapmam ama bu sefer okuyamadım maşallah çok güzel sohbet etmişsiniz sayfalar birikmiş.hoşgeldin canım benimde bazen dediğin gibi açılmıyor sayfa
bi yazı okuyup kapatmak zorunda kalıyorum
galiba akşam olunca bütün hanımlar siteye geliyor
kaldırmıyor kitleniyor :))
nasılsın umarın bebişin ve sen iyisindir
yagmurcum şaka yapıyorum canım inanın aklım hep burda hatta dedigim gibi geçen iki gecede hep pc başına geçtim ama geçmişi okurken uyukladım gidip yatmak zorunda kaldım dün gece 11 de yattım işlerimi bitirip.sizlerde hep aklımdasınız.Canım benim aklımıza gelmez olur musun aşkolsun....farkediyoruz tabi olmayanları ama o anda yazmıyoruz her an girebilir diye...mesela bu gecede pek kimse yok...
Sene,Aynur,Chogseger,Ayşegül.....ama her an girebilirler bekliyoruz...
evt fikriyecim sorma daha okul işlerimi bitiremedim inan. hatta senin bir yazını okudum benim yazıma istinaden sormuşsun eşin evde nedden degil diye canım eşim kahveye gidiyor ordanda arkadaşıyla iş yerlerine geçiyorlar gece yarısı geliyor görmüyorum kendilerini de o yüzden yazmıştım.aslicim dun sen aklimdaydin,hatta sikaetciyim sik ugramiyorsun diye,ama seni de anliyoruz calisiyorsun,cocuk,ev,is ,koca anliyoruz gunlerin cok yogun ve yorucudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?