2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkes çokçirkinleştiğimi söyleyip duruyordu önceleri kızıyordum ama ödemim had safhaya gelince inandım onlara.hamilelik bir kadını nasıl çirkinleştirirmiş gördüm.

kızlar o aaa ları bbbbb leri sayfa atlasında gireyim diye yapmıştım yanlış anlamayın

sene canim hepimizinki burnular dudaklar siski bu normal,Aynurcum ne guzel ucuz tasiyorsun niye gulmemissin hic ya cok guzel bir hamilesin biraz gulseydin fotoraf cekerken.st sene niye fotoraf cektirmiyormusun bak simdi bize fazla gostermiyorsun da.gordugum kadariyle ucumuzde cok guzel hamileymisiz.zemuszemus yamur senin fotonu da bekliyorum

aynur ikinci eklediğinin boyutu daha iyi olduğu için net görülüyor.gerçekten arkadaşım ya bu bir mucize

kiz kizdiriyorsun beni aaa niye korkacakmisiz orda olsaydim operdim gubesini,insan seni gorunce Alaha daha yakin hissediyor sanki.hele sukur bu fotorafti biraz gulemsemisin

fikriyecim benim ödemim herkesinki gibi değildi 4. ayıma girdiğimde ellerimin şişliğinden bardağı kavrıyamıyordum.çıplak ayakla yürürken zeminin dokusunu ısısını hissedemiyordum.anlatılmaz yaşanır.

aynur gerçekten çok büyük karnın yalnız ö büyüklüğe rağmen yukarıda ve sivri duruyor.

sporla duzelir canim ama gercekten cok zamn ve ugrasma gerekecekeger imkanin varsa ameliyat yapabilirsin,bu 3 cocukla ugrsamaktan kendinle nasil ilgileneceksinki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…