2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün kendime zaman ayırdım
alışverişe gittik ve kendime süper bi kot pantolon aldım ve birde mont cok güzel oh be
gitmeden söz verdim kendime hiç bir bebek mağazasına girmeyeceğim diye
bugün benim günüm dedim ve güzel bi gün gecirdim oh bee

bundan sonra daha sık yapacağım

sizler neler yaptınız

Burcucum cok iyi yapmisin bugun,aslinda hepimiz bunu yapmaliyiz bence,kendimizi mutlu ederek bebeklerimizi icin daha iyi annele oluruz bu kesin.Maglesef ben yapamiyorum bunu nereye gitsem bebek mazalara girmemeye dayanamiyorum,hatta bir gun kendime bi pantalon almak icin cikmistim inanirmasiniz hic akmadim bile sanberke biseyler alip dondum.Bide insan biraz fazla kilolu olunca alis veris yapma pek meragim olmuyor acikcasi.

haklısın canım sabah kendimi cok yorgun ve mutsuz hissdiyordum

iyi geldi walla sonunda da bi güzel yemek yedik

şimdi kendimi öyle mutlu öyle enerjik hissediyorum ki

şiddetle size de tavsiye ediyorum. dediğin gibi mutlu bi anne mutlu bi bebek bence

bu arada ege hala uyumadı
dişleri cıkacagı zaman ege cok fazla emzik emiyor neden acaba ağzından cıkaramıyorum :uhm:

Selam fikriyecim..bugünümüzde hergün gibi koşuşturma ile geçti...bugün temizlik günümdü aslında tüm gün temizlik yaptım diyebilrim..Kaan babayla vakit geçirmek zorunda kaldı o yüzden tüm gün çok hırçındı...her zamanki gibi yine yemek yemedi ben yine sinir krizleri geçirdim falan filan işte...sen nasılsın neler yapıyosun....

Burcucum sizinde dişiniz hayırlı olsun canım..ben sana dememiştim canım hepsi arka arkaya çıkacak diye...bir aya kalmaz 8 i tamamlarsınız gör bak....emziğe yapışması normal ama dişleri kaçınıyor yavrucağın...pırasa ver kemirsin çok iyi geliyomuş diyolar ama ben hiç denemedim...bol bol havuç verdim eline sert olduğu için dişlerine sürtmek hoşuna gidiyordu...diş jelleride iyi geliyor kullanmışsındır...biraz zorluyacak seni ama çok üzülüyodun annesi şimdide katlanma sırası sende...

burcu sanberk de disi cikacagi zamn emzik cok istiyor.
yamurcun bugun yorucu bir gun gevirm issin demekki,
bizimki de bugun butun gun bisey yemedi,sabah kahvaltisini guzel yapti ama oglen tek bir danino yadi uyudu sonra aksam saat 7 bir danino 2 sarma yadi yatmadan once yarim muz ve 120 ml sut bugun bu kadar.inanani icimi yiyorum sinirden ama beli etmemeye calisiyorum.zaten kendisi surekli bagrir cagrir ben se sinirlenirsem durum daha kotu olacak.Onceden cok uzuluyordum ve sikiliyordum yemegince simdi de ama artik yemek istemeyince kendi haline brakiyorum.ben yineden gerekli saatte yemek sunuyorum ona basini dondumu agzini kilitledimi brakiyorum,birkac gun sonra kendinden deli gibi yemeye basliyor.

brkac gundur sanberk bira uyukulu biraz istahsiz neden olabilir.acaba disirda cikmadigimiz icin mi yoksa kansizliktan dolayimi?bilmiyorum,pazartesi dr dayiz kan alincak asisi ici de sorcam bakalim,ah bu kansizligi gecsede,kurtulsak,

evet yağmur şimdi de sıra bizde
bu cok şükür ishal ateş olmadı ama cok huzursuz gece uyanıp ağlıyo uyumak istemiyo vs.

bizimki uyurken nerdeyse hiç çıkarmıyo emziği
umarım dişleri bozulmaz saatlerce emiyo alınca da uyanıyo
napacam bilmiyorum

neyse cıksın dişeri de ben razıyım

veriyorum eline havuç salatalık falan ama pek ilgisini çekmiyo
sürtmüyo dişlerine bir iki ısırıp atıyo

brkac gundur sanberk bira uyukulu biraz istahsiz neden olabilir.acaba disirda cikmadigimiz icin mi yoksa kansizliktan dolayimi?bilmiyorum,pazartesi dr dayiz kan alincak asisi ici de sorcam bakalim,ah bu kansizligi gecsede,kurtulsak,
bu kan sayımı nasıl yapılıyo bebeklerden nasıl kan alınıyo
ben daha hiç yaptırmadım

fikriye sizde kansızlık mı var
o da hırçınlık yapar canım aklında olsun
yemediği zaman bende ne kadar sinir olsam da üzülsemde ısrar etmiyorum artık
bir iki öğün yada bir kaç gün geçince düzeliyor

kan sayimi parmagindan kan aliyorlar,sanberkin daha 10 gunlukken kansizlik cikmisti,o zamnlarda mama ile besleniyordu.Daha kucuk oldugu icin ilac verilmedi ama anne sutu almasi sart demisti dr,sukur sutumu artirabildim ve 2 aydan sonra tek anne sutune gectik ve kansizlikta iglesme basladi ama yineden yetersizdi,6 aylikken kan damlalri basladik,bizim 9,12 aylik da kan sayimi yapildi simdi pazartesi tekrar yapilacak,kan sayim olacak diye 2 gundur de kan damlasi vermiyorum ama hemen etkiledi bunu kendim gorebiliyorum,cildi grilesti ,uykulu,istahsiz yani iglesmedi daha.bakalim pazartesi dr ne diyecek.Kotu tarafi esimle ikimiz bebekken kansizlik varmis,o da var.Iki ailede agir kansizlik geciren var,bizim durumuz biraz zor,Ama kismet Allahin isi.

yamurcun bu kadar seyler nasil alabildin ben bisey alamiyorum,puanim var ama onu nasil kullanacagimi anlamadim?

parmağından mı
peki ağlıyorlar mı

bende gidince yaptırmayı düşünüyorum açıkcası hiç olmadı daha merak ediyorum

canım ya o zaman cok dikkat etmen gerek beslenmesine bol demir içren gıdalara yüklen
yazık yavrucağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…