2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm fikriyecigim gayet iyi uyudular hepsi 8 de yattı ama eymen gene kuralları bozdu uyandı 2 saat sonra falan geri uyudu şu andada yatıyorlar bi size bakiyim dedim

slm fikriyecigim gayet iyi uyudular hepsi 8 de yattı ama eymen gene kuralları bozdu uyandı 2 saat sonra falan geri uyudu şu andada yatıyorlar bi size bakiyim dedim

canım allah bağışlasın üçüzlerini isimleri ne eymen benim çok sevdğim bi isim

amin canım cümlemizinki inşallah....saol senin paşanın ismide karizmatikmiş ilkdefa duydum:)

amin canım cümlemizinki inşallah....saol senin paşanın ismide karizmatikmiş ilkdefa duydum:)

TESEKKUR EDERIM CANIM,ISMI SECERKEN 5000 ISIMARASINDA TEK ONU BEGNMISTIM,4 AY BOYUNCA HEP INCELEDIM O ISIMLERI AMA HIC BIRI ICIMI DUKUNAMADI,SANBERK OKUYUNCA ANLAMI BILMIYORDUM BILE AAAAAAAAA ISTE BU DEDIM,SANKI BU ISMI ARIYORMUSUM GIBIME GELDI.

BU KONUYA GELMISKEN DIYER ARKADASLAR SIZ BEBEKLERINIZIN ISIMLERINI NASIL SECTINIZ ,NIYE TAM BU ISMINI SECTINIZ,ANLATIRMISINZ?bIR HIKAYENIZ VAR MI?:lepi:

canım bizimkinin ismi şöyle oldu:
aslında biz erkek oldugunu duyunca göktan ismini cok begenmiştik ve dogum yapana kadar göktan diye sevdik ama aklımızın bi şöşesinde de hep ege ismi vardı eşimin memleket izmir ya
cok seviyoruz eşimle ikimiz tam bi izmir aşığıyız ve deniz...

doğum yaptım odaya geldik ve eşim egeyi ilk kez kucağına almıştı ona baktı uzuun uzuun ve sonra döndü bana baktı ve dedi ki ismi ege olsun
bende aslında göktan ismini cok istememe rağmen onu kırmadım ve ege oldu

Ben anlatmadım canım,o andakı yasadıklarım ve duygularım sadece benım olsun bende kalmasını ıstıyorum.

isim hikayemize gelince ....aslında hem çok düşündük hemde düşünmedik :)nasıl oluyosa :)) şöyleki benim oğlum iki tarafinda ilk torunu erkek kayınbabamın adını koyalım diye düşündük eşimle (mustafa)isim belli diye düşünmedik ama dedimki ya benm belki bi daha oğlum olmayack niye içimde kalsınki dedim başladım eşimle mustafaya uygun 2.ismi aramaya bu arada eşimde çok komik isimler bulur gece konuşuruz bunları gülmekten öldürür adamı..eşimin söyledği isimler hep bizim ailede var ....ben emir ismini rüyamda gördüm oğlumu anneme bırakıyorum yoldan geçerken emir yavaş diyo rüyamda sonra düşündüm anlamına baktım onaylandı ve emir oldu:))) biraz uzun oldu..şimdide iyik koymuşum diyorum bazıları sadece mustf dio ama beni sallamıyo çünkü ben istedğim ismi koydum çokda güzel oldu!!!!!!! pişman değilimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayşecim hoşgeldin canım.

efendim.bizim isim öykümüz şöyle.ilk gebeliğimde eşim hamile olduğumu duyduğu andan itibaren erkek olursa enes koyalım,benim çocukluğumdan bu yana beğendiğim isimdir,enes deyince içim kıpır kıpır olur(nedense?) demişti.gebeliğim hüsranla sonlanınca adamcağazın içinde kaldı.bu gebeliğimde riskliydi son ana kadar bebeğimizi kucağımıza alamama korkusu vardı asla ne bir hazırlık nede bir isim düşünmedik yine hayal kırıklığı yaşarız diye.son ay eşim yeniden enes olsun diye tutturdu.yok nöbetçiyken bir askere ismini sormuşta enes demiş vay efendim çocuğun yüzü öyle nurluymuş ki anlatamazmış...
böyle ulvi isimlerin çocuklara konması beni rahatsız eder hep.ya ileride işe yaramaz adamın teki olup çıkarsa bu ismin güzelliğini taşıyamazsa diye...bu yoğun baskı ve duygu sömürülerine direndim bir taraftanda ben düşündüm ama hiçbir ismi benimsiyemedim.bir ara başar olsun dedim eşim hiç istemedi.oğlum bir hftlıkken tc kimlik nosu gerektiği için alel acele nüfus cüzdanı çıkması gerekti kapıda bekleyen eşimin yalvaran gözlerine dayanamadım ve enes olsun dedim.şimdi düşünüyorumda benden çok eşim haketti isim koymayı.gebeliğim boyunca o benden çok üzüldü benden çok yıprandı.benim sürekli yatmam gerekiyordu o işten gelir gelmez hemen yemek yapar ardından davul gibi olan ayaklarıma tuzlu su ile masaj yapardı hemde 3. aydan itibaren doğuma kadar.adam tam anlamıyla sefil olmuştu.(bu arada bana bakabilecek sapasağlam bir annem ve bir kayınvalidem var ama ikiside yanımıza gelmediler...) offff çok kötü günlerdi aklıma gelince ağlamaklı oluyorum.neyse ben ne diyordum:)))))))))

eğer bi sakıncası yoksa ilk gebeliğin neden sonlandı canım

anlattıklarını okuyunca gerçekten haketmiş eşin istediği ismi koymayı

burcucum nedeni tam belli değil. benim ikinci gebeliğimde albuminde problem vardı bir çıkıp bir düşüyordu.drum ilk gebeliğiminde bu nedenle sonlanmış olabileceğini söylemişti.sonlanışı düşükle oldu canım.son kontrolümden hemen sonra kalp atışı durmuş.bir sonraki kontrolümden bir gün önce kanamayla habarimiz oldu. anlayacağın canım ölü cenini yaklaşık 4 hft taşımışım.

bildiğim kadarıyla bu durumlarda zehirleme bile olabiliyor canım 4 hafta uzun bi süre
insan hamile oldugunu öğrendiği andan itibaren cok cabuk üstleniyor anne rolünü
ama hamileliğin böyle sonuclanması gercekten kötü olmuş senin için geçmiş olsun diyelim
zaten geçmiş bitmiş Allah bu bebeğine uzun ve sağlıklı bi ömür versin :1hug:

Selam arkadaşlar ben geldim ama kimsecikler yok gibi....

Yeni gelen arkadaşımız Ayşeye hoşgeldin demek istiyorum öncelikle...keyifli paylaşımlar arkadaşım....

Senecim canım doğum hikayeni okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma bende aynı kötü günlere tekrar döndüm o yüzden yaşadıklarını yüreğimden hissettim arkadaşım....benim bebeğimde tedavi yoluyla olduğu için çok stresli ve zor bir hamilelik geçirdim 8 aylık hamileyken evimden taşınmak durumunda kaldım tek başıma evimi taşıdım ya erken doğum yaparsam diye öyle sıkıntı yaptımki taşındıktan iki hafta sonra 35. haftada erken doğum yaptım...annem bile yetişemedi Malatyadan doğumuma...eşim ve ben tek başımıza hatta eşim işlemlerle uğraşırken sezeryana ağlaya ağlaya yanımda hiçkimse olmadan girdim...bebeğim 10 gün yoğun bakımda küvezde aldı ...ciğerleri tam gelişmediği için cihaza bağlandı...10 gün karnımı tuta tuta hastaneye gittim geldim..her an herşey olabilir dedikleri için günlerce uykusuz ağlamayla geçti günlerim...hastaneden çıktık sarılığa yakalandık tekrar taşındık hastaneye 2.5 ayda o sürdü...velhasıl hamileliğimde doğumumda ilk aylarımda çok zor geçti....hatırlamak bile istemiyorum...Rabbim kimseye yaşatmasın....

İsim hikayemize gelince...Babası ilk günden itibaren Kaan olsun çok istiyordu...bende Eren yada Tuna olsun istedim...eşim onlar kız ismi diye çok gönüllü olmadı...sonuç olarak baktım eşim çok istiyo içinde kalsın istemedim adı Muhammed Kaan olsun o zaman dedim tamam dedi...Çocuklarında anne baba üzerinde hakları vardır ...onlara anlamı güzel isimler koymak gibi...öbür dünyada bizden hesap sorucaklarmış iyi isim koymadığımız zaman...o yüzden özellikle güzel isim olmasına çok özen gösterdim...Kaan anlam olarak bana çok manalı gelmediği için peygamberimizinde ismi olsun istedim...adı Muhammed Kaan oldu ama Kaan diye çağııyoruz çift isim pek söylenmiyo...

yağmurcum seni çok iyi anlıyorum.eline aldıktan onun kokusu duyduktan sonra bunları yaşamak daha bir zordur canım.

ismine yakışır hayırlı bir evlat olsun annesi. o iyi olsun bol bol yaramazlık yapsın afacanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…