hoşbulduk canım inş.emirden fırsat buldukça burdayimaramiza hosgeldin Asecim,bizim sohbetimize katilmaniza bekleriz.
mustafa emir canım...mustafa dedesinin adı ilk erkek torun emir bizim istedğimiz isim:))))ayse bebisin ismi ne?Benim oglum var adi da Sanberk,
slm fikriyecigim gayet iyi uyudular hepsi 8 de yattı ama eymen gene kuralları bozdu uyandı 2 saat sonra falan geri uyudu şu andada yatıyorlar bi size bakiyim dedim
amin canım cümlemizinki inşallah....saol senin paşanın ismide karizmatikmiş ilkdefa duydum:)
eğer bi sakıncası yoksa ilk gebeliğin neden sonlandı canımayşecim hoşgeldin canım.
efendim.bizim isim öykümüz şöyle.ilk gebeliğimde eşim hamile olduğumu duyduğu andan itibaren erkek olursa enes koyalım,benim çocukluğumdan bu yana beğendiğim isimdir,enes deyince içim kıpır kıpır olur(nedense?) demişti.gebeliğim hüsranla sonlanınca adamcağazın içinde kaldı.bu gebeliğimde riskliydi son ana kadar bebeğimizi kucağımıza alamama korkusu vardı asla ne bir hazırlık nede bir isim düşünmedik yine hayal kırıklığı yaşarız diye.son ay eşim yeniden enes olsun diye tutturdu.yok nöbetçiyken bir askere ismini sormuşta enes demiş vay efendim çocuğun yüzü öyle nurluymuş ki anlatamazmış...
böyle ulvi isimlerin çocuklara konması beni rahatsız eder hep.ya ileride işe yaramaz adamın teki olup çıkarsa bu ismin güzelliğini taşıyamazsa diye...bu yoğun baskı ve duygu sömürülerine direndim bir taraftanda ben düşündüm ama hiçbir ismi benimsiyemedim.bir ara başar olsun dedim eşim hiç istemedi.oğlum bir hftlıkken tc kimlik nosu gerektiği için alel acele nüfus cüzdanı çıkması gerekti kapıda bekleyen eşimin yalvaran gözlerine dayanamadım ve enes olsun dedim.şimdi düşünüyorumda benden çok eşim haketti isim koymayı.gebeliğim boyunca o benden çok üzüldü benden çok yıprandı.benim sürekli yatmam gerekiyordu o işten gelir gelmez hemen yemek yapar ardından davul gibi olan ayaklarıma tuzlu su ile masaj yapardı hemde 3. aydan itibaren doğuma kadar.adam tam anlamıyla sefil olmuştu.(bu arada bana bakabilecek sapasağlam bir annem ve bir kayınvalidem var ama ikiside yanımıza gelmediler...) offff çok kötü günlerdi aklıma gelince ağlamaklı oluyorum.neyse ben ne diyordum:)))))))))
bildiğim kadarıyla bu durumlarda zehirleme bile olabiliyor canım 4 hafta uzun bi süreburcucum nedeni tam belli değil. benim ikinci gebeliğimde albuminde problem vardı bir çıkıp bir düşüyordu.drum ilk gebeliğiminde bu nedenle sonlanmış olabileceğini söylemişti.sonlanışı düşükle oldu canım.son kontrolümden hemen sonra kalp atışı durmuş.bir sonraki kontrolümden bir gün önce kanamayla habarimiz oldu. anlayacağın canım ölü cenini yaklaşık 4 hft taşımışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?