2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslı... aslı... canım arkadaşım hiç aklıma gelmez olur musun.ama fikriyeninde dediği gibi senin önceki yazdıklarından işlerinin yoğunluğu bebekle tek başına ilgilenişin kaldığından ve bu nedenle arada uğradığından dolayı ismin geçmedi.yoksa gönlüm herkese açık yeterki paylaşalım.ayrıca ben senin gönlü temiz saygıyı ve sevgiyi hak eden biri olduğunu biliyorum.nerden diyeceksin?bunu hissediyorum.hislerimde yanılmam.

Canım benim inşallah dediğin gibi ismi gibi emin güvenilir ve ahlaklı biri olsunda başka bişey istemem..hepimizin evladı öyle olsun isteriz aslında...zaman çok zor artık...çocuk yetiştirmek dahada zor...tüm görev biz anne babalara düşüyor bu durumda..inşallah başaraıyla altndan kalkabilriz...

Aslıcık biraz sıkıntılı anladığım kadarıyla eşiyle ilgili...paylaşmak istersen burdayız canım...hepimizin sıkıntıları var sonuçta ..paylaştıkça dağılıyor sıkıntılar...

selam kalabalıkmışız yine sanırım
ben kaçırdım okumakla yetineyim bari

hoşbuldum yağmurcum iyiyim canım geçmişteki yazılanları okumaya çalışıyordum

yağmurcum hazır ortalık sakinken kpsss olayını ne yapacağını soracaktım canım.hazırlık yapmayı düşünüyor musun yoksa seneye mi bıraktın.

hoşbuldum fundacım kızlar benim adım fatma ne zamandır sölicem unutuyorum tanışalım

yok canım sakınsaı yok ne istiyorsan diyebilirsin :)

iş görüşmem olmadı sanırım arayan soran yok kaydirigubbakcemile3

Ben Kpss olayını bıraktım arkadaşımya yıldım artık...80 i aşamıyorum bir türlü...banada 98 lazım...zor anlayacağın...çocukda oldu nasıl hazırlanabilirimki ...saçımı bile tarayamıyorum gün boyu...

yağmur sende bendensin bende 3 kez girdim kpss ye şuan pes ettim bu yıl girmicem parama yazık valla olmuyor anacım

haklısınız.bende 5 kez girdim sonuç hep hüsran.bu yıl yine gireceğim ama çalışmadan elbette.

hanımlar size birşey sormam gerekiyor.ben oğluma şimdiye kadar hiç yastık kullanmadım.yeniyken ortopedisi bozulmasın diye 6 aylık olana kadar bekledim.sonrasında o istemedi.bir sorun olur mu acaba?

Canım ben 6 kere girdim ....hazırlanırken en büyük hatam bir dersaneye gitmemek oldu aslında apatallık ettim...şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti gibi yaşım 30 oldu artık...memurluğa bile başvurmadım hiç deli gibi...şimdide çocuk olayı elimi kolumu bağlıyor...kısmet değilmiş ne ypayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…