2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fundacım bişey olmaz sanırım onurda sevmiyor yastığı yastıkla uykuya dalıyor ama sonrasında mutlaka ordan kayıyor yastık dışına

Senecim bizdede tam tersi oldu ilk 8 ay kullandım sonra yanıma alınca bıraktık ...seninki değilde bizimki sorun bence...doktorada hiç sormadım ama...

Fatmacım sitene girdim canım az önce gayet güzel görünüyor ...en kısa zamanda inceleyip yorum yazarım canım merak etme...özellikle yemek tarifleri dikkatimi çekiyor bu aralar...malum bizimkinin iştahı olmadığı için bu konuda çok dertliyim...

tamam yağmurcum her zaman beklerim canım daha 4-5 günlük sitem bir bebek ama inşallah büyüyecek

fatmacım blogunu beğendim canım.onur beyle olan serüveniniz o ilk 6 gün ve tedavi süreciniz çok etkiledi beni.4. alçı sonrası çok iyi görünüyordu canım.allah ım dermansız dert vermesin canım.bu arada havlu kenarları çok ilgimi çekti.hepsini sen mi yaptın?

kesinlikle dershane şart.bunu yeni anlıyorum.bende başka bir kurum için hiç uğraşmadım.belki şimdiye birşeyler olabilirdi.p3 puanını yüksek tutmak daha kolay bizim için neden denemedim bende bilmiyorum.

fundacım beğenmene sevindim çok şükür serüvenimiz iyi bitecek inşallah
havlu kenarlarını ve diğer tüm örneklerde ben annem ve kayınvalidemin emeği var canım

Arkadaşlar ben kaçtım karnım çok acıktı biraz bişeyler atıştırıp yatayım...hepinizi öpüyorum iyi uykular......

kesinlikle dershane şart.bunu yeni anlıyorum.bende başka bir kurum için hiç uğraşmadım.belki şimdiye birşeyler olabilirdi.p3 puanını yüksek tutmak daha kolay bizim için neden denemedim bende bilmiyorum.

Aynen canım benimde aklım başıma biraz geç geldi...hep baraj puanları düşer yada alımlar artar diye boş boş bekleyip durdum...özel ders verdim, el sanatları kurslarına gittim vakit geçirmek için...ne işime yarayacaksa...şimdide kafama vuruyorum ama iş işten geçti...çok zor artık...

kızlar hepinize Allah rahatlık versin ben çıkıyorum ii geceler

ayşe aramıza hoşgeldin canım benim oğluşlarımın isimleri onur,eymen,burak

isim konusuna gelince bende yağmur gibi anlamlı kuran dan olsun istedim burak peygamber efendimizin(s.a.v.) atının ismi ben koydum,eymen efendimzin sahabelerinden birinin ismi onuda ben koydum,onur eşimin seçtigi bir isim tabii doğuma kadar 10 kere değiştirdi fikrini hatta başta bizim kavgamız komiktir şu oldu ben diyorum ikisini ben koyucam o diyor ikisini ben koyucam tabiki benimdediğim oldu.ee tedavilerde acıları ben çekeyim ben zar,zor taşıyayım benim hakkım dedim

yağmurcum sende zor geçirmişin canım ilk aylarını benimkilerin erken doğma riskleri oldugu için 30.haftadan sonra ciğer geliştirici iğne oldum 2 şer doz o yüzden gerek kalmadı kuvöze nerden bilirdin erken doğma riski varmıydı bellimiydi çok önemli bir iğne.

yastık konusuna gelince bende herkez gibi ilk aylarda kullanmadım şimdi eymende burakta var ama o kadar deli yatıyorlarki bakıyorum yatağın öbür tarafındalar onur zaten biberon elinde kendini bir sağa bir sola atarak uyuyor yani pek yastık kullanan yok

fatmacım sitene bakıyorum şimdi

ben yastık dogdugunda kullandım çünkü:
bizimkinin burnunun adını hatırmadıgım bi yerinde :)
ödem vardı solunumu hırıltılıydı o yüzden başı biraz yukarda olunca rahat nefes alıyordu
ama daha sonraları kullanmadım
şimdi de aynurun dediği gibi o kadar deli yatıyor ki yastıgı başka yerde kendi başka yerde oluyor
bende koymuyorum artık

bu arada bizimki artık cocuk arabasına binmek istemiyor
hep yürümek istiyor dışarı çıktığımıza ama onun yürüdüğü hızla akşama varırız gideceğimiz yere
bide ne görürse oturup başına oynamak istiyor

sizinkilerde de var mı bu durum

burcucum seninki şimdiye kadar iyi binmiş canım.biz arabayı 4 aylıkken aldık.içine koyar koymaz yaz kış demedi yatmak yerine oturmayı tercih etti.arkası boş kalmasın diye yastıklar koyduk istemedi arabaya biner binmez ağlıyordu.benim elimde boş araba enes babasının kucağında geziyorduk.tabi bu durumda babası yoruluyor gezintimiz herseferinde çok kısa sürüyordu.baharda hadi dedik şu baston arabalardan alalım belki öbürü büyük geliyordur tam kavramadığı için istemiyordur.aldık yine olmadı.iki arabamızda yep yeni duruyor.bakıyorum çevreme öyle arabalarında oturan hatta uyuya kalan bebeklere çok imreniyorum.biz bunu bir ketre bilre yaşamadık.

oyun konusunda aynıyız canım.biz markete gittiğimizde kasaya gelirken birimiz enesi uzaklaştırır.neden?çünki bey efendinin o ürünler geçerkenki bip sesine ve post makinelerine zaafı varda ondan.küçük marketlerde insanlar daha samimi ve sıcak kasiyerler izin veriyorda devasa olanlarda çok zorlanıyoruz.her yerden bip sesleri geliyor çocuğum ne yapsın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…