yağmurcum seninki çok afacan ya maşallah
ayy sen anlatırken benim başım döndü ..........Selam arkadaşlar .....bugün erken gelip gitmişsinz heralde kimsecikler yok yine.....
Aynurcum iğneden bahsetmişsin...benim erken doğum yapma riskim olmadığı için önceden öyle bir iğne vurulmadı...sadece suyum gelipte hemen hastaneye gidince haftası erken diye sezeryan öncesinde ciğer geliştirici 1 iğne vuruldu 1 saat kadar bekletip öyle doğuma alındım...onunda pek faydası olmadıki oğlumu doğar doğmaz nefes alamıyo diye hemen yoğun bakıma aldılar...dediğim gibi Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi...
Burcucum valla bizim oğlanda aynen anlattığın gibi....arabasına hiç binmedi diyebilirim...biner binmez başlıyo çığlık atmaya...hatta kaç kere içinden düştüde Allahtan önemli bişey olmadı...artık hiç kullanmıyoruz...zaten yürüdüğü için kesinlikle dışarı çıktığımızda kucak istemiyor...ama bu seferde karıştırmadığı yer kalmıyor...bizim gittiğimiz yöne değilde ters yöne gitmeyi seviyor...yolda gördüğü herşeye elini hatta ayağını sokmaya çalışıyor...özellikle çöp kutularına..yürüyen merdivan gördükmü yandık..en az 10 kere inip çıkıyoruz yerindede durmuyor medivenleri adımlamaya çalışıyor biryandan da...oyuncakçılara girdikmi ne raflarda ürün kalıyor nede top...bulduğu tüm topları bana verin ben vurucam diye yaygarayı koparıyor...eskiden eline aldığı şeyi istedikmi geri verirdi..şimdi tam ben merkezli oldu kesinlikle vermiyor..yanımıza kadar getiriyor tam verecekken hızla çekip kaçıyor..kızdığımız şeyleri önceden korkar yapmazdı..şimdi özellikle inat ederek yapıyor...mağazalardaki askılara bayılıyor mesela....geçen yemeğe gittik bir restorana..gayet şık güzel yerler tamamen halı çocuklara göre düzenlemelr yapılmış iyi rahat ederiz dedik...restoranda başka ailelerde var en 5-6 çocuk ..ama hepsi 3-4 yaşlarında..ellerinde restorann verdiği balonlar var...bizimki girer girmez bi saldırdı çocukların elindeki balonlara..oğlum dur falan tabi hemen Kaanada gtirdiler ikişer tane balon..yok diyor onların elinedkilerin verin...onlarda çocuk vermiyolar tabi ..bizimki çıkardı balonun ucundaki uzun saplı kısmı elindede iki tane varya bir ona vuruyor bir öbürüne..çocuklaar bir kaçış kaçıyor 'anne bebek bizi vuruyor' diye bizimkindede bir keyif....kaçıyolarya...yemeğimizi falan yedik o arada o oynarken çıkaramıyoruz burada kalıcam diyor..biz çıkıyoruz o kaçık kaçıp geri dönüyor...anladımki bizim yaramaz hiç kendini ezdirmeyecek...yanımızda saksı koymuşlar içinde taşlar falan var alıp alıp taşları yerlere atıyor...elinden almak ne mümkün garsonlar geliyo arada biz müdahele edin çekinsin diyoruz...taşları alıp garsonlara atıyorki gelip elinden almasınlar diye...bu yaşta böylelerse sonrası nasıl olur bilemiyorum...Allah hepimizn yardıcımsı olsun...
bizde de öyle olacak galibaValla ben buralardayım arkadaşlar ama siz çok geç yazıyosunuz bende iştahsız oğluma yemek tarifleri bakıyorum başka sitelerde...
Uçak yolculuğu cidden çok zor ..en zor uçağa bindiğimizde Kaan 11 aylıktı ..giderken gece tarifesini tercih ettim Kaan uyusun diye ...buna rağmen uyumamıştı...gelirkende babası yanımdaydı uçağın içinde geze geze bitirmiştik yolculuğumuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?