2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sgselcuk eminim çoooook güzel haberlerle geleceksin. her gecenin bir sabahı var çünkü.
vera sana da hoşgeldinnnnnnn.
kuyruksokumu ağrısı bende de mevcut. felaket bişiy. yatınca iyi oturmaya gelmiyo ama yatmanın imkanı yok. napalım katlanıyoruz.
sıcaklara gelince antalyadaki arkadaşlar ben de adanadayım( maalesef) ve burası da iğrenç sıcak olan bir yer. klimalı ortamlarda oturamam ben kara kara düşünüyorum. raporlarımı kullanmak istemiyorum lazım olacak malum. yoksa çeker giderdim memleketime. allah yardım etsin hepimize.

bir de bebişlerine "beren" ismini koyacak arkadaşlar,
benim oğlum olacak ve koymayı düşündüğüm isimlerden biri "beren" di. unisex bir isim gibi gelmişti bana deil gaaaba ne dersiniz?:)

önemli olan sonucun iyi olması. belki labratuarkar arası farktır ankara-istanbul arası

fizyoterapist bana simit üzerinde oturmamı önerdi,
halen direniyordum ama bugun işe yeniden başlayınca arttı
sanırım fizyoterapistin dediğini yapacagım

aynen canım.bende ciddi ciddi merak etmeye başladım aylini.herşey yolunda olsunda o yeter bize değilmi? normalde hergün gelirdi foruma... :uhm:

evet canım yaa neyse iyi düşünelim iyi olsun herşey müsait olamamıştır heralde.ayliiinnn akşamda girsen net e muhakkak bilgi ver hayatım seni merak ediyoruzzz.:çok üzgünüm:

kızlar size iyi akşamlar benim mesai bitti sonunda:teytey:
pazartesiyi atlattık
yarına iyi haberler duyarız inşallah
hepinizin bebişini öptümŞeniz

:sm_cool: kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:sm_cool:
müjdemi isterim. az önce laboratuvarı aradım .amniosentez sonuçlarım için çıkmışşşşş
:dance: tertemiz, bi sorun yokmuşşş,herşeyi çok iyiymiş :dance:
biliyorsunuz 1 aydır artık bunalıma girmiştim.çok şükür allahıma...
darısı sonuç bekleyenlere...sizler bana hep destek oldunuz.allah hepinizden razı olsun.dualarınızı eksik etmediniz.hep yanımdaydınız.umarım tüm anneler sağlıkla ve hayırla meleklerini kucaklarına alırlar.yarın 2.düzeye gireceğim.sonrada bebişime kıyafetler, eşyalar alacağım...
yaşasınnn :hooray:

canım arkadaşım gözün aydın valla çok sevindim gözlerim doldu msjını okurken.senağlama.ohhhhhh beeeee yavaş yavaş herkesten güzel haberler geliyor allaha şüküra.s.hadi darısı diğer arkadaşlarımıza..sgselçuk gelmedi mi sonuçlarını almaya gitmişti...aylin hala yok ses seda da yok..bekliyoruz hepsinni...:dance:

canımm çok sevindimm hadi hayırlı olsunn. sgselçukta gelmedi daha sanırımmm oda güzel sonuçlarla gelir inşllahh.darısı diger bekleyen arkadaşların başına. bu arada gerçektenn aylini bende merak etttim bugün hiç yazmamışş.inşllahh iyidirr.

:dance::dance:canım benimmmmm çok sevindim hadi gözünaydın çok mutlu oldum inş.darısı diğer kızlara eminim onlardanda süper sonuçlar geleceka.s.

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar ve birbirinden sevimli minikleria.s.
Aylincim hala mı yoksun?nasılsınız kızlar?bugün hergününüzden daha güzel olsun...hava da güzel çok hoş bir gün başladı bizim için..Şeniz ben artık böyle sabah erkenden kalkıyorum ve günü tam anlamıyla yaşamaya çalışıyorum...

ayy sabah sabah ne kadar güzel bi haber bu:teytey: yaşasın :dance:
gerçekten çok sevindim canım darısı kızını kucağına almana bu arada cinsiyeti netleşmişmi

canım benim yaaa... inanırmısın yazdıklarını okurken duygulandım... çok güzel bir haber buuuuuu... darısı bana inşallah... artık üzülmek yok tamam mı? bak bebinde iyiymiş... oyyy yerim onu ben :dance::dance::dance:::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar günaydınnn. sanemciğimin haberinş duyunca sizlere günaydın demeyi unutmuşum mutluluktan... nasılsınız anneler, bebişleriniz nasıl?
hepinizi çok öpüyorum canlarım benim a.s.

kızlar günaydınnn. sanemciğimin haberinş duyunca sizlere günaydın demeyi unutmuşum mutluluktan... nasılsınız anneler, bebişleriniz nasıl?
hepinizi çok öpüyorum canlarım benim a.s.

ya evet süper haber duyunca insan günaydın demeyi unutuyo.günaydın canım snaada ayrıca herkese günaydın.dün akşam kasıklarım biraz ağrıdı neden bilmiyorum ama bi ara korktum sanırım rahim genişliyor.
bu arada tetenoz aşısı vurduran varmı yada ne zaman yaptıracaksınız

GÜNAYDIN KIZLARa.s.HEPİNİZE MUTLUUU HUZURLU GÜNLER.SANEMCİM ÇOK MUTLU OLDUM OKUYUNCA DARISI BEKLEYENLERE İNŞ.AYLİN HALA YOK SANIRIM:sm_confused:ANESİNDE OLABİLİRMİ ACABA?MEHTAPCIM HİÇ TAKMA ÖYLE KASIK AĞRILARINI AYNEN DEDİĞİN GİBİ RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN OLABİLİR CANIM...

canım ben tetanoz aşısını haftaya vurdurcam. aynı zamanda ayrıntılı ultrasonada giricem ve aynı zamndada şeker testi yapırmayı düşünüyorum :))))
tetanoz aşısı 20. gebelik haftasından sonra yapılıyor diye biliyorum. bazılarına 2 kez uygulanıyor bu aşı sanırım. ilk tetanoz aşısından 1 ay sonra yaptırılıyormuş ama ben 1 kere vurdurucam...:dilcikar: hehehe:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…