2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla bizde de eşim uyudu ege de
bende laptop elimde yatagın içinde yazıyorum
uyumamak içinde direniyorum........

sesim kesilirse bilin ki uyumuş kalmışımdır:)))

iyi geceler aynur
e bende yatayım bari
kimse kalmadı

herkese iyi geceler mirmirmirmir

canım çok tşk ederim biliyorum canım benide unutmazsınız sizlerde benim hep aklımdasınız ben şaka olarak söylemiştim.
tşkler yagmurcum haklısın sıkıntılar paylaşıldıkça azalıyor.
teşekkürler kızlar inş burada güzel vakit geçirecez:)))))))
hoşgeldin aramıza.
yağmurcum seninki çok afacan ya maşallah
evt Yagmurcum gerçekten çok afacan görünüyor senin kuzu.
iyi geceler canım
sabaha yine mesai var :umursamaz:
herkesler gitmiş tabi ben uyuyakalmışım yine tv karşısında kalktım bir bakayım dedim bende yatacagım şimdi dediginiz gibi mesai var yarın.
İyi geceler.

sene bizimki de arabasinda durmayi istemiyor bazen ama ben inat edip almiyorum hemen eline biseyler veriyorum yoldaki arabalari gosteriyorum yani dikatini cekecek biseyi gosteriyorum.Ayrica her zaman bebek arabamizi kullanmiyorum,bizim bu 3 tekirlekli bisikletlerden var onunla da cikiyoruz,gidecegimiz yere gore degistiriyoruz.Parka gidersek arabayi almiyorum o bisikleti aliyoruz mesela.

ben geldim ama herkes gitmiş galiba kızlar...grip aşısı hakkında fikirleriniz neler..varmı yaptıran kuzulara..

merhaba yelizcim,ben yaptirmadim,sukur gecen sene hastalanmadi oglum onun icin de bu kisin yaptirmayi dusunmuyorum,yaptiran var memnun ve memnun olmayan var.Ama bebegin sik grip oldugusa bence yaptirmalisin,guvenli bir yerde yaptir ama en iyisi hastanede olsun.

bizimki de geçen sene hiç grip olamdı cok hafif bir iki ama ona grip bile denemez
ama gidince doktorumuza bi sorup fikrini alacağım önerirse yaptırmayı düşünüyorum

burucum merak etme yolcugunuz iyi gececek,yaninda oyuncaklar al tabiki ucakta dolasmadan gecmeyeceksiniz bunu bil.
iki gundur cok kotu bas agrim vardi ara sira olur bende,o kadar kotu oluyorumki gozum isik gormesin,en kucucuk ses beni rahatsiz ediyor,yani bilgisayarin karsisinda oturamadim,

biz dun dr gittik,bu su cicegi asisi icin sorayim dedim.Iyiki Fatma soylemisti biz de yaptirdik,onu 13015 aylik arasi yapilirmis.15 aylik olunca da HIB asisi vurulcak,hepA icin sordum onu 2 yasinda olacak dedi.Sanberk 12 aylikken 10 640 gr ve 77 cm idi simdi 11 120 ve 79.5 cm olmus.bu aylar icin gelisimi cok iyi dedi dr,ben de cok mutlu oldum.Dun kan alindi tam kan sayimi olacak tekrar ve alerjik testi yapilacak.Sonuclar bugun cikacak.

Son düzenleme:
biri baş ağrısı mı dedi
ahh ben yle günlerimde artık kopuyorum hayattan
gözüm ne cocuk ne başka bi şey görüyor akşam eşim gelene kadar zor dayanabiliyorum
sonra karanlık bi oda ve başımı sarıyorum ağrı kesici alıp geçmesini bekliyorum
tabi günlerce sürdüğü bile oluyor :1no2:

yelizcim simdi dusundum de aslinda ailedeki de grip asisi olmalidir,ben fazla kisilerle bulusmuyorum ama esime kesinlikle grip asisi yapilamlidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…