iyi geceler canımiyi geceler yağmur burcu
canım çok tşk ederim biliyorum canım benide unutmazsınız sizlerde benim hep aklımdasınız ben şaka olarak söylemiştim.aslı... aslı... canım arkadaşım hiç aklıma gelmez olur musun.ama fikriyeninde dediği gibi senin önceki yazdıklarından işlerinin yoğunluğu bebekle tek başına ilgilenişin kaldığından ve bu nedenle arada uğradığından dolayı ismin geçmedi.yoksa gönlüm herkese açık yeterki paylaşalım.ayrıca ben senin gönlü temiz saygıyı ve sevgiyi hak eden biri olduğunu biliyorum.nerden diyeceksin?bunu hissediyorum.hislerimde yanılmam.
tşkler yagmurcum haklısın sıkıntılar paylaşıldıkça azalıyor.Aslıcık biraz sıkıntılı anladığım kadarıyla eşiyle ilgili...paylaşmak istersen burdayız canım...hepimizin sıkıntıları var sonuçta ..paylaştıkça dağılıyor sıkıntılar...
hoşgeldin aramıza.teşekkürler kızlar inş burada güzel vakit geçirecez:)))))))
evt Yagmurcum gerçekten çok afacan görünüyor senin kuzu.yağmurcum seninki çok afacan ya maşallah
herkesler gitmiş tabi ben uyuyakalmışım yine tv karşısında kalktım bir bakayım dedim bende yatacagım şimdi dediginiz gibi mesai var yarın.iyi geceler canım
sabaha yine mesai var :umursamaz:
iyiyim canım sen nasılsın nerelerdeydin ugramadın buralaraburcum iyi gunler canim,nasilsin,4 saat yolcunuz olacakmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?