2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz en son 1 yaş aşısı olup gelmiştik
şimdi bu aşıları nasıl telafi edeceğiz .....

burcucum sana da gecmis olsun canim,gercekten bas agrisi bitiriyor insani,oncek hafta midemden rahatsizdim ama buna dayaniyor insan,bas agrisi cok ama cok kotu bisey ya,hayatim tamamen durduruyor,ne disiriya cikabiliyorum ne ev islerimi yapabiliyorum,bunlara brak da yatmak bile bi cozum degil,ne yapacam bilmiyorum.Sabh kalkinca biraz daha iyi oluyorum ama aksamlar cok zor oluyor.

burcum seninki tam agustosun kacinci dogumlu.bizim de en som asimiz 12 aylikti.Bebegin 15 ay doldurmadi dimi,daha zamniniz var

sanberk 14 du.tam ne zan tr gelceksiniz.15 ay dolmadan gelirseniz su cicegi asisina yetisirsiniz,HIB asisi icin 18 ayina kadar zamni var sanrim.aklimda bu kalmis.ama bi bakayim takvimimize

Son düzenleme:
burcum canim yanlis okumusum hepatit be degilde HIB O MENENJIT ASISI onuda 15-24 ay arasi yapilirmis.dr diyer asilari size soyler zaten ama gec kalmadiniz demek istiyorum.

yok canım baktımda şimdi 15. ayı doldurmadan geliyoruz
bizim bi aşı takvimimiz var hiç bi şey anlamıyorum ya
karmakarışık bi şey
doktorumuzun yazısı da zaten çivi yazısı gibi

hey Allahım gelince ilk iş oğlumu bi doktora götüreceğim kaç kg olmuş boyu uzamış mı
bir de aşıların telafisi için

fikriyecim ben cıkıyorum egeyi uyutup yemek yapacağım
akşam görüşürüz canım

bizim aşımızı dayımız yapar ben yarın kontrole götüreceğim doktorada sorayım bakalım ne diyecek..

aşı kartına bakıyorum su çiçeğinin tarihini yazmamışlar..onuda olalım olmazsa yarın..

Yelızcım bıze de haber ver.bıde bu ası takvımı ıcın sorarmısın,ben sımdı nette de baktım farklı farklı seyler buldum,bızım dun sucıcegı asımız olduk,sonrakı asısmızz hangısı olmalıdır ve ne zamn.bakalım sızın dayınız ne dıyecek.

abim eczacı fikriyeciğim grip aşısını öneriyor ama domuz gribi için olanı kesinlike önermiyor..benim kardeşimde lise 3 te onada sadece grip aşısı yaptı..

diğer aşılar su çiçeği ve diğerleri benimde kafamı karıştırıyor..yarın sorucam..

kızlar bir sitede su çiçeği ile ilgili bir yazı buldum sadece su çiçeğinin ne zaman yapılacağı ile ilgili paragrafı kopyalıyorum...

Kimler, ne zaman aşılanmalı?
Çocuklar 12-18 ay arasında bir kez su çiçeği aşısını olmalıdırlar. Eğer bu dönemde aşılanmadılarsa, herhangi bir yaşta olabilirler. 13 yaş veya daha sonrasına kadar aşılanmadılarsa, 4-8 hafta arayla 2 doz aşılanmaları gerekir. Su çiçeği aşısı, diğer aşılarla beraber yapılabilir.

yelizcim şu çiçegi aşısı özel o yüzden aşı kartlarında yazmıyor

fikriye canım grip aşısı konusunda haklısın ailedeki hrkez olmalı biz cumartesi beşimiz birden olucaz aşıı

Aşı Takvimi - Sağlık Bakanlığı [2009]

Sağlık Bakanlığı yayınladığı bir genelge ile aşı takviminde değişiklik yapıldığını bildirdi. Son değişikliklerle birlikte aşı takviminin son hali (2009) şu şekildedir:

18-24.ay =DaBT-IPA-Hib: Difteri, aselüler Boğmaca, Tetanoz, İnaktif Polio, Hemofilus influenza tip B aşısı

R: Rapel (Pekiştirme dozu)NETTE BULDUGUM

Merhaba aynurcum,sana da allah kolaylık versın.ınsallah asılıarı cabuk atlatırsınız,bazılara ates yapabılır onun ıcın hazır olun,ama sızın yapmanız sart bence.

Evet aynurcum su cıcegı ozel,ozel asılar devlet takvımlerde yazmıyor.bızım takvımmız ozel hastaneden herhalde ondan yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…