2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar öğlen 11:30 da haftaiçi hergün kanal 1 de Anne olunca anladım diye bir proğram var çok faydalı bende bu gün gördüm ben hamileykende vardı tv8 deydi o zaman tavsiye ederim

Aynurcum hamıleyken ben de ızlerdım somnra tv 8 den kalktı demekkı oraya gecmıs,yarın ben ızleyım barı,tesekkurler.

kızlar öğlen 11:30 da haftaiçi hergün kanal 1 de Anne olunca anladım diye bir proğram var çok faydalı bende bu gün gördüm ben hamileykende vardı tv8 deydi o zaman tavsiye ederim
bende ne zamandır bu proramı arıyodum sağol canım
gerçekten cok faydalı bi proram
cok sey öğrendim

peki niye devletin verdiği aşıyla özeldeki takvim farklı
biz nasıl takip edeceğiz o zaman hangi aşıları ne zaman olması gerektiğini

aşılarını devlette yaptıran birileri varsa yazsında bizde bilelim bari

bizim takvimde özel suçiçeği yazıyor ama tarih yok..neyse yarın gidince öğrenicez artık..

bebeğinizin aşılarını hesaplayabilirsiniz
ama devletin aşı takvimine göre :)

arkadaslar oglucumu yidirip biraz gezdirecem,aykabilarimi getirdi cani gezmek istiyorherhalde.koc optum,aksam gorusuruz.

kızlar bu neyne.net cok güzel bi siteymiş
şimdi inceledim de güzel bilgiler var tavsiye ederim inceleyin

ooo fikriyeciğim gezmeye gitmiş..
bende dün gittim bugün evdeyim yarın doktora gitmek için erken çıkar dolaşırız biraz..

merhaba....

bugün için misafirim geleceğini öğrenince dün akşam iş dönüşü hazırlık yaptım biraz önce misafirlerimi gönderdim yanınıza koştum.o nedenle giremedim.

misafir-hazırlık unutmuşum bunları.bir kek yapayım dedim unu koydum çalıştırdım mikseri her yer un oldu.tabi tepeleme unda mikser çalışmaz.ne yapılır un önce harca biraz yedirilir sonra çalıştırılır.körelmişim ya.bu esnada eşimde yanımdaydı buda cabası oldu işin.neyse koyduk keki fırına tabi saat 10 elektrikler kesildi.geldi.yine kesildi oldu mu saat 12.çıldıracağım sinirden uyumam lazım erkenden işe gidilecek daha sırada kurabiye var o yapılacak.eşim hazır alalım diyor ben inatla başında bekliyorum.arada enes kalkıyor hamurlu el yıkanana kadar çocuğun uykusu açılıyor.bir yandanda komşumun oğlu geldi matematikte biraz takılmış ben bir yandan kurabiye yoğuruyorum bir yandan ders anlatıyorum öbür yandan enes ağlıyor mutfak un içinde... kabus gibiydi.o halimi görseydiniz oturup ağlardınız:)) neyse kek hamur oldu,kurabiyeler fazla kızardı,eşimin dili uzadı.bugün herşey pastahaneden alındı.bu olaydan sonra şunu anladım ben kesinlikle çocukta paparım kariyerde diyenlerden asla olmayacağım.bir süre un görmek ve komşumun oğluna kapıyı açmayı is-te-mi-yo-rum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…