2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yelizcim nerelerdesin.uzun zamandır yoktun.hoşgeldin.
burcucum sende hoşgeldin

bütün aksiliklerde seni bulmuş be canım

bende oğlum küçükken inatla eşime hazırlığı ben yapacağım derdim
o hazır alalım derdi ve ben küçücük bebekle
bebek görmeye gelenlere hazırlık yapardım çeşit çeşit sonra onlara gittiğimizde herşeyim hazır pasta olduğunu görüp kızardım kendime artık bende öyle yapıyorum canım sana da tavsiye ederim

pastaneler sağolsun
canımıza yazık...

benim bugün ikinci gelişim..pc açık ama başında oturamıyorum oğlumun peşinde koşmaktan..

doğru burcucum ama ben hep pastahaneden aldığım ve çevremde beceriksizlikle suçlandığım için böyle bir inatlaşma oldu. ne var sanki ha hazır ha ev yapımı.bence hazırlar daha iyi.

seninle tanışamadık yelizcim
ben burcu oğlum 15 08 08 dogumlu aslan burcu :)
anası gibi ...
ben anaokulu öğr. ama calışmıyorum şimdilik
sen kimsin kimlerdensin :))

benim oğlumda 15.08.08 ..pkso çocuk gelişimi mezunuyum şuanda açık öğr.fak. sosyal hizmetlerde okuyorum..
kimlerdenim söyliyim ama tanırmısın bilmem opuyorumnanaktan

benim bugün ikinci gelişim..pc açık ama başında oturamıyorum oğlumun peşinde koşmaktan..
evet okudum canım ama uzun zamandır yoktun o nedenle söyledim.oğlum iyi teyzesi yani öyle görünüyor.bu arada dün gece oğlum doğdu doğalı geçirdiğimiz en zor geceydi.ben yatağına yatırıyorum dönerken uyanıyor tekrar tekrar sabah 6 ya kadar böyle geçti.hep diştir diyoruz ama dün gece çok çok kötüydü.

keşke götürseydim kontrole yediği birşeymi rahatsız etti acaba..

yeli... işte bir çocuk gelişimcisi daha.ne güzel. oğlum doğduğundan beri keşke bende bu bölümleri tercih etseymişim dediğim çok oldu.tamam bende öğretmenim ama daha çok ergen psikolojisi biliyorum.

yelizcim farklı bir şey yemedi. dr dan avimize gelemez olduk.artık gittiğimde adam evhamlı herşeyi büyüten tipik bir anne muamelesi yapıyor söylediklerimi can kulağıyla dinlemiyor.biraz haklıda kapısı açıp bizi görünce koca oğlanın yine nesi var deyip gülüyor gıcık.

he he terzi kendi söküğünü dikemezmiş bizimkisi o hesap..
benimkide çok dönüyor gece bazen kafasını ayağını vuruyor dönerken ona çare bulamadım..bulursam buradan açıklıycam..

yok karışmadı oğlumu diyorum ben..çocuk gelişimi okudum ama kendi çocuğuma çare bulamadım daha onun için dedim..

yeli... işte bir çocuk gelişimcisi daha.ne güzel. oğlum doğduğundan beri keşke bende bu bölümleri tercih etseymişim dediğim çok oldu.tamam bende öğretmenim ama daha çok ergen psikolojisi biliyorum.
burdayım senecim sen ne öğretmeniydin
bende liseden çocuk gelişimi mezunuyum bu arada ..
ama
insan kendi cocugunda sanki hiç bi şey bilmiyormuş gibi oluyor

yok karışmadı oğlumu diyorum ben..çocuk gelişimi okudum ama kendi çocuğuma çare bulamadım daha onun için dedim..
doğru canım.her zaman şunu söylüyorum teoride olanlar pratikte bazen işe yaramıyor.birde bu çocuklar insana bildiğinide unutturuyorlar.bizdede öyle bütün gece güm pat karyola sesi ha uyandı ha uyanacak diye elimiz yüreğimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…