bizdede şöyle bir durum var eşim bir şey öğreteceği zaman ya da çocukla konuşurken yapmaması gereken birşeyi gördüğümde öyle olmaz doğrusu bu bak ben sana anlatıyorum aklında kalsın yalnış davranma derim her zaman.artık o kadar çok müdehaleci olmuşum ki adam tamam ben birşey öğretmiyorum korkumdan çocukla ne konuşacağımı şaşırıyorum diyor.bazen çok abartıyorum bende farkındayımbence de terzi kendi söküğünü dikemezmiş yelizcim
benimde daha çözüm bulamadığım o kadar sey var ki
bu arada cocugun her davranışına bi yorum yapar oldum
eşim artık herşeyde sorup hadi bilimsel cevabını ver bakalım diyor
artık bende kendime saklıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi baktım oto koltuğu aldınızmı..
ben hala araştırma aşamasındayımkızlar şimdi baktım oto koltuğu aldınızmı..
bebekleriniz çatal kaşık kullanabiliyorlar mı.yani kendilerini doyurabilecek kadar yiyebiliyorlar mı.bizimki çatalda iyi ama kaşıkta zorlanıyor.birde onlardan çabuk sıkılıp eliyle yiyor bu durumdada yeterli pratiği kazanamıyor.
kızlar ben çıkıyorum oğlum uyandı..hepinize iyi geceler tatlı ruyalar..
canım sen eşinin ögretmesiyle ilgili konuşmuşsun bende size birşey sorsam eşim oglumla konuşurken diyelim yapmaması gerekn birşey bizimki sürekli bagırır yada yapmaması gereken birşeyse eşimde hemen kızarak bagırarak yapıyor o bagırdıkça benim içim eriyor müdahelede etmek istemiyorum. ama ozan ege eşim bagırdıkça dahada sinir asabiyet yapıyor eşime bagırma dedigimdede ileride tepene çıktıgında ne yapacaksın diyor ne yapacagımı şaştım.bizdede şöyle bir durum var eşim bir şey öğreteceği zaman ya da çocukla konuşurken yapmaması gereken birşeyi gördüğümde öyle olmaz doğrusu bu bak ben sana anlatıyorum aklında kalsın yalnış davranma derim her zaman.artık o kadar çok müdehaleci olmuşum ki adam tamam ben birşey öğretmiyorum korkumdan çocukla ne konuşacağımı şaşırıyorum diyor.bazen çok abartıyorum bende farkındayım
bebekleriniz çatal kaşık kullanabiliyorlar mı.yani kendilerini doyurabilecek kadar yiyebiliyorlar mı.bizimki çatalda iyi ama kaşıkta zorlanıyor.birde onlardan çabuk sıkılıp eliyle yiyor bu durumdada yeterli pratiği kazanamıyor.
bol amalı cümleler olmuş amaaaaaa idare et artık:))))serenat çevremdede eşinin düşündüğü gibi düşünen çok insan var.ama ben kulak asmıyorum.ben daha enese hayır bile demiyorum.belki çok zor anlarımda o panikle ağzımdan çıkıyor.ama dişlerimi yeri geldiğinde sıka sıka ama onun yüzüne gülerek başka yöne çekiyorum ilgisini.artık bu kolay olmuyor ama yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?