2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence de terzi kendi söküğünü dikemezmiş yelizcim

benimde daha çözüm bulamadığım o kadar sey var ki
bu arada cocugun her davranışına bi yorum yapar oldum
eşim artık herşeyde sorup hadi bilimsel cevabını ver bakalım diyor
artık bende kendime saklıyorum kaydirigubbakcemile3

bizdede şöyle bir durum var eşim bir şey öğreteceği zaman ya da çocukla konuşurken yapmaması gereken birşeyi gördüğümde öyle olmaz doğrusu bu bak ben sana anlatıyorum aklında kalsın yalnış davranma derim her zaman.artık o kadar çok müdehaleci olmuşum ki adam tamam ben birşey öğretmiyorum korkumdan çocukla ne konuşacağımı şaşırıyorum diyor.bazen çok abartıyorum bende farkındayım

bebekleriniz çatal kaşık kullanabiliyorlar mı.yani kendilerini doyurabilecek kadar yiyebiliyorlar mı.bizimki çatalda iyi ama kaşıkta zorlanıyor.birde onlardan çabuk sıkılıp eliyle yiyor bu durumdada yeterli pratiği kazanamıyor.

bizimkinde de var bu durum kaşık çatal meralısı
bebekler için olan var ya onlardan aldım bende
tutturabilirse yiyor ama pek becerikli sayılmaz bu konuda

yok canım oyun oynamak için kaşığı bırakmıyor elinden ama iş yemeğe gelince tembel..

13.ayda verdim eline ama bizimkide hala bir arpa boyu yol alamadı özellikle kaşıkta.

canım sen eşinin ögretmesiyle ilgili konuşmuşsun bende size birşey sorsam eşim oglumla konuşurken diyelim yapmaması gerekn birşey bizimki sürekli bagırır yada yapmaması gereken birşeyse eşimde hemen kızarak bagırarak yapıyor o bagırdıkça benim içim eriyor müdahelede etmek istemiyorum. ama ozan ege eşim bagırdıkça dahada sinir asabiyet yapıyor eşime bagırma dedigimdede ileride tepene çıktıgında ne yapacaksın diyor ne yapacagımı şaştım.

kendi başına yemek istiyor ama daha tam beceremiyor canım ben bazen destek oluyorum ama daha tam kendisi yapamadıgı için ben yediriyorum.

serenatcım bağırma konusunda asla özelliklede eşim asla bağırmaz.çünki çok küçükler ve neden bağırdığımızı tam anlayamazlar.sadece bizi taklit eder sonuçtafda agrasif bireyler olurlar.tabiki istenmedik davranışlarını onaylamayacağız ama bunu ileride daha çok algılamaya başladıklarında konuşarak bir şekilde ödüllendirerek yapacagız.şimdilik dikkatini baska yöne çekip yapmamasını sağlamaktan başka çaremiz yok.

serenat çevremdede eşinin düşündüğü gibi düşünen çok insan var.ama ben kulak asmıyorum.ben daha enese hayır bile demiyorum.belki çok zor anlarımda o panikle ağzımdan çıkıyor.ama dişlerimi yeri geldiğinde sıka sıka ama onun yüzüne gülerek başka yöne çekiyorum ilgisini.artık bu kolay olmuyor ama yapacak birşey yok.

bol amalı cümleler olmuş amaaaaaa idare et artık:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…