bizimki gıcık oluyor hiç giydiremedim.aslında çok kullanışlı oluyor tabi biraz karizmalarını bozuyor.kızlar delikanlılara külotluçorap giydiriyo musunuz
ben giydiriyorum :kedi:
canım ben hayırı kullanıyorumserenat çevremdede eşinin düşündüğü gibi düşünen çok insan var.ama ben kulak asmıyorum.ben daha enese hayır bile demiyorum.belki çok zor anlarımda o panikle ağzımdan çıkıyor.ama dişlerimi yeri geldiğinde sıka sıka ama onun yüzüne gülerek başka yöne çekiyorum ilgisini.artık bu kolay olmuyor ama yapacak birşey yok.
işte banada şimdilik yanlış geliyor çünkü dahada agresifleşiyor gibi sanki ama eşimede anlatamıyorum.serenatcım bağırma konusunda asla özelliklede eşim asla bağırmaz.çünki çok küçükler ve neden bağırdığımızı tam anlayamazlar.sadece bizi taklit eder sonuçtafda agrasif bireyler olurlar.tabiki istenmedik davranışlarını onaylamayacağız ama bunu ileride daha çok algılamaya başladıklarında konuşarak bir şekilde ödüllendirerek yapacagız.şimdilik dikkatini baska yöne çekip yapmamasını sağlamaktan başka çaremiz yok.
bende güzellikle anlatmaktan yanayım zamanı gelince anlayacak elbette diyorum.eşimle bir daha konuşayım.serenat çevremdede eşinin düşündüğü gibi düşünen çok insan var.ama ben kulak asmıyorum.ben daha enese hayır bile demiyorum.belki çok zor anlarımda o panikle ağzımdan çıkıyor.ama dişlerimi yeri geldiğinde sıka sıka ama onun yüzüne gülerek başka yöne çekiyorum ilgisini.artık bu kolay olmuyor ama yapacak birşey yok.
hoşgeldin çokşeker senin ismine de bayılıyorum cok hoş fatmacım
erkekler için olanlar var ya desenleri farklı ben onlardan aldım bizimki ses çıkarmıyor giydiryorum cok soğuklarda cok tatlı oluyor ya :))bizimki gıcık oluyor hiç giydiremedim.aslında çok kullanışlı oluyor tabi biraz karizmalarını bozuyor.
kızlar delikanlılara külotluçorap giydiriyo musunuz
ben giydiriyorum :kedi:
ben geldim,bugun erkencisiniz.gecmise simdi okuyacam
bizimkinde bu yöntem pek işe yaramadıhaaa bu arada serenat istemediği birşeyi yapmaya çalışınca önce neden yapmaması gerektiğini anlatıyorum mimikjlerimi kullanarak bak buda bazen işe yarıyor.belki ilk seferinde değil ama zamanla anlıyorlar.bu şekilde çok şey öğrendi mesela lap topa vurmamasını,tv büfesinden tutunarak kalkmamasını,banyoya girmemesinivb...artık bunları yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?