2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende geldim kızlar onur yeni uyudu

onur da kendisi eliyle yenecek şeyleri yiyor mesela üzüm meyve filan ama çatal kaşık kullanamıyor bizi taklit etmeye çalı9şsada ağzını falan denk getiremiyor

canım ben hayırı kullanıyorum
bence sende kullan artık anlayabilirler
bizimki anlıyor tabi işine gelmezse bazen anlamamış gibi yapıyor
ama yüksek sesle hayırrr! deyince yapmıyor :))

birde güzel şeylerden sonra alkışlayıp aferin oğluma diyorum pek bi mutlu oluyor

işte banada şimdilik yanlış geliyor çünkü dahada agresifleşiyor gibi sanki ama eşimede anlatamıyorum.
bende güzellikle anlatmaktan yanayım zamanı gelince anlayacak elbette diyorum.eşimle bir daha konuşayım.
Fundacım bende okul işleriyle ugraşıyorum arada bakabliyorum canım. olsun cevap verdigin için tşk ederim güzelim bazen tekrarladıgımız çok şey olabiliyor farkında olmadan bende çok kullanırım bazen kelimeleri.

haaa bu arada serenat istemediği birşeyi yapmaya çalışınca önce neden yapmaması gerektiğini anlatıyorum mimikjlerimi kullanarak bak buda bazen işe yarıyor.belki ilk seferinde değil ama zamanla anlıyorlar.bu şekilde çok şey öğrendi mesela lap topa vurmamasını,tv büfesinden tutunarak kalkmamasını,banyoya girmemesinivb...artık bunları yapmıyor.

bizimki gıcık oluyor hiç giydiremedim.aslında çok kullanışlı oluyor tabi biraz karizmalarını bozuyor.
erkekler için olanlar var ya desenleri farklı ben onlardan aldım bizimki ses çıkarmıyor giydiryorum cok soğuklarda cok tatlı oluyor ya :))

kızlar delikanlılara külotluçorap giydiriyo musunuz
ben giydiriyorum :kedi:

canım ben geçen sene giydiriyordum bu sene yenilerini aldım ama daha giydirmedim havalar güzel oldugu için.
Fatmacım,Fikriyecim hoşgeldiniz.
Fundacım bende yapmaması gerektigi söylüyorum zaten canım dedigin gibi yapmıyor bazen ama tabi bazende etkili olmaya biliyor.

bizimkinde bu yöntem pek işe yaramadı
özellikle banyonun kapısını açık bulunca giriyor hatta bi de kapıyı kapatıyor onu bulmayalım diye
ben bunu ne yaptıysam öğretemedim banyoya girilmemesi gerektiğini orada su oldugunu biliyor ya direk duş kabinin içine giriyor kaydirigubbakcemile3

Bende geldim arkadaşlar..geçmişi pek okuyamadım sizleri kaçırmayayım diye..nasılsınız neler yapıyosunuz...bugün gündemimizde neler var...nelerden konuşuyosunuz?

hoşgeldin fikriyecim

bende erkek desenli olanlarından giydiriyorum ama onuru soyunca giydirmek biraz zor oluyor soyununca hemen bi köşeye kaçıp pipisiyle oynamaya başlıyor
giyinmemekte de ısrar ediyor

serenat tabi çok çaresiz kaldığım sinirden delirdiğim zamanlar oluyor alıyorum onu kucağıma başka bir odaya götürüyorum veriyorum eline ilgisini çekecek birşey ben başka bir odada sakinleşmeye çalışıyorum.onu doğurduğum günü düşünüyorum ve sinir minir kalmıyor.çok zor işimiz çok.

hoşgeldin arkadaşım bugünün konusu külotluçorap :))
cocuga istemediğimiz seyleri yapmaması gerektiğini nasıl öğretiriz
varsa senin gündeminde başka sorunlar paylaş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…