2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh bee rahatladın bak :teytey: canım yaa sevincini bizde yaşıyoruz bundan sonra kendini üzmek yok ona göre klava:
az kaldı sonuç almaya kızlarrr iyi haberler sırayla geliyorrr :dance:
herkezee günaydınnnn
a.s. a.s.

canımmmm çok sevindim. darısı diğer arkadaşların başınaaa:teytey:

öncelikle hepinize çoookkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım.
pıtpıt, pediastrum, asliii,trend, mehtap, kalachakra, wrose, efembenim,çilek79 ve diğer güzel anneler hepinizi öpüyorum.iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim.

2.düzeye girdim.bebişimin her organına baktılar ölçtüler.gayet sağlıklıymış
veeee KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ... :dance:

KALACHAKRAcım tetenoz aşısı 4 ayın dolduktan sonra yapıyorlar.ben yaptırmayı düşünmüyorum.

hepinizi öpüyorum.darısı diğer arkadaşlarıma inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bebeklerinizin kiloları nasıl yani kaç haftalıkken kaç kilo
anneler siz kaç kilo aldınız

HADİ GÖZÜN AYDIN DEMEK CİMCİMEN OLCAK ÇOK GÜSEL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM

heheeee... ayy canım yaa çok sevindim demek sende benim gibi bir prenses annesi olucaksın... bak demekki neymiş, cinsiyetin alınan kilolarla, karnın büyüklüğüyle, şekliyle alakası yokmuş. bunu ikimizde kanıtladık... eee artık su cetvelini pembiş yapalım dimi canım a.s.:teytey:

Panıkatakcıımm gunadınnlaarr,,
Oh Beee sonundaaa geldı sonuclar... cok sevındım cnm gözünaydın olsun...
Buarada ben de ıkı gundur gıremedım bayagı olmuss. oku okuu bıtmedıı.
Cnm tekrar gözunaydın olsuunn..

canım valla bebeğimin kilosu ile ilgili bilgim yok da, boyunu sorsan söylerim DDD
ben toplam 4 kiilo aldım. dün tartıldım en son 56,5 kiloyum... sadece karnım şişti diğer yerlerimden hiç kilo almadım. sanırım 62-63le doğuma gidebilirim :hooray:a.s.

nasıl yapıcas kiii :sm_confused:

Sevgılı Annelerrrr herkeslereee gunaydıınlaarr,,
Maşaalllaah herkesene güzel yakışmış göbişler öyle ...
Ben de bır fırsat bulsam da çektırsem fotografımı koyacagım yakında..
Buarada tetanoz aşısını konuşmuşsunuz..Bend e Dr. a sordugumda gerek yok demıstı o nedenle vurdurmayı düşünmüyorum..Hem acıyomuş zaten ..heheheheheee

Kızlar ben de bu c.tesı detaylı ultrasyona girecegım ınsallaahh..Orda kızımın her bırseyını görecekmişiz....:)

Benım gibi antalya da olanlara 1 kişi daha katılmış ne güzel..Ben de jınefem e gidiyorum daha doğum için fiyat almadım. Ama alan arkadsım yazmış. maşallahh ne kadar pahallıymış yaa..
c.tesı gunu ben de fıyat ısteyeyım bakalım ne olacak...

mrb arkadaşım...
bu kilo konusunu arada bir açıyoruz burada:roflol:
bebişimin kilosu : 600 gr. ( 22hafta + 4 günlük )
bende 54 kilo ile hamile kaldım,şuan 58.500 gr.yani 4.5 kg almışım.
çok kilo almayı istemiyorum.belimde ağrım var çünkü.bebişimi besleyen gıdalar tüketmeye çalışıyorum.(abur cuburlarda dahiltatlicadiarzu)

Panıkatacım demek senın de kızın olacakkk ooooohh supeeerr.. kızlar halen artmaya devam edıyorrrrrrrr. allah bebıslerımızı saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın kızlaaarr...
hadı artık Kalachakra nın da sonucu gelsın de bundan sonrakı evrelerde hamılelıgmızın tadını cıkartalım. hep guzel seylerden bahsedelımmm........

bu arada aylinden sonra bişi daha dikkatimi çekti kızlar.elvinde yokkk :uhm:
AYLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN , ELVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN Nerdesiniz yaw... fisfisfis

sende sor bakalım canım fiyatı normalde ssk geçiyomuş o da sadece 300 ünü almıyolarmış sezeryanda ssk da yokmuş

valla doğru söylüyorsun,artık tadını çıkarma zamanı...kalachakracımda sonucunu bi alsın.ve diğerleri...hep beraber bayram ederiz...:teytey:

galiba en çok kiloyu ben aldım 6,5 kilo aldım..aslında abur cubur da yemedim ama artık yapacak bşey yok olan oldu bundan sonrasında düzenli beslenmeye dikkat edeceğm o yüzden öğün artırdım..az az sık sık yiyorum zaten her gün yürüyüş yapıyorum.hareketliyim de ..bundan sonra belki daha düzgün kilo alırım..görenler hiç kilo almamısın diyor ama ben biliyorum aldığım kiloyu ya o bana yetiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…