:sm_cool: kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:sm_cool:
müjdemi isterim. az önce laboratuvarı aradım .amniosentez sonuçlarım için çıkmışşşşş
:dance: tertemiz, bi sorun yokmuşşş,herşeyi çok iyiymiş :dance:
biliyorsunuz 1 aydır artık bunalıma girmiştim.çok şükür allahıma...
darısı sonuç bekleyenlere...sizler bana hep destek oldunuz.allah hepinizden razı olsun.dualarınızı eksik etmediniz.hep yanımdaydınız.umarım tüm anneler sağlıkla ve hayırla meleklerini kucaklarına alırlar.yarın 2.düzeye gireceğim.sonrada bebişime kıyafetler, eşyalar alacağım...
yaşasınnn :hooray:
müjdemi isterim. az önce laboratuvarı aradım .amniosentez sonuçlarım için çıkmışşşşş
darısı sonuç bekleyenlere...sizler bana hep destek oldunuz.allah hepinizden razı olsun.dualarınızı eksik etmediniz.hep yanımdaydınız.umarım tüm anneler sağlıkla ve hayırla meleklerini kucaklarına alırlar.yarın 2.düzeye gireceğim.sonrada bebişime kıyafetler, eşyalar alacağım...
HADİ GÖZÜN AYDIN DEMEK CİMCİMEN OLCAK ÇOK GÜSEL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMöncelikle hepinize çoookkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım.
pıtpıt, pediastrum, asliii,trend, mehtap, kalachakra, wrose, efembenim,çilek79 ve diğer güzel anneler hepinizi öpüyorum.iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim.
2.düzeye girdim.bebişimin her organına baktılar ölçtüler.gayet sağlıklıymış
veeee KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ... :dance:
KALACHAKRAcım tetenoz aşısı 4 ayın dolduktan sonra yapıyorlar.ben yaptırmayı düşünmüyorum.
hepinizi öpüyorum.darısı diğer arkadaşlarıma inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
öncelikle hepinize çoookkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım.
pıtpıt, pediastrum, asliii,trend, mehtap, kalachakra, wrose, efembenim,çilek79 ve diğer güzel anneler hepinizi öpüyorum.iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim.
KALACHAKRAcım tetenoz aşısı 4 ayın dolduktan sonra yapıyorlar.ben yaptırmayı düşünmüyorum.
bebeklerinizin kiloları nasıl yani kaç haftalıkken kaç kilo
anneler siz kaç kilo aldınız
heheeee... ayy canım yaa çok sevindim demek sende benim gibi bir prenses annesi olucaksın... bak demekki neymiş, cinsiyetin alınan kilolarla, karnın büyüklüğüyle, şekliyle alakası yokmuş. bunu ikimizde kanıtladık... eee artık su cetvelini pembiş yapalım dimi canım a.s.:teytey:
bebeklerinizin kiloları nasıl yani kaç haftalıkken kaç kilo
anneler siz kaç kilo aldınız
öncelikle hepinize çoookkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım.
Sevgılı Annelerrrr herkeslereee gunaydıınlaarr,,
Maşaalllaah herkesene güzel yakışmış göbişler öyle ...
Ben de bır fırsat bulsam da çektırsem fotografımı koyacagım yakında..
Buarada tetanoz aşısını konuşmuşsunuz..Bend e Dr. a sordugumda gerek yok demıstı o nedenle vurdurmayı düşünmüyorum..Hem acıyomuş zaten ..heheheheheee
Kızlar ben de bu c.tesı detaylı ultrasyona girecegım ınsallaahh..Orda kızımın her bırseyını görecekmişiz....:)
Benım gibi antalya da olanlara 1 kişi daha katılmış ne güzel..Ben de jınefem e gidiyorum daha doğum için fiyat almadım. Ama alan arkadsım yazmış. maşallahh ne kadar pahallıymış yaa..
c.tesı gunu ben de fıyat ısteyeyım bakalım ne olacak...
Panıkatacım demek senın de kızın olacakkk ooooohh supeeerr.. kızlar halen artmaya devam edıyorrrrrrrr. allah bebıslerımızı saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın kızlaaarr...
hadı artık Kalachakra nın da sonucu gelsın de bundan sonrakı evrelerde hamılelıgmızın tadını cıkartalım. hep guzel seylerden bahsedelımmm........
nasıl yapıcas kiii :sm_confused:
sen yine bana muhtemel doğum tarihini virceksin. bende yapıcam hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?