2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meslimina canım ben biraz bu konudan dertliyim aslında çok yazdım bu yazdılarımı ama sen sorunca yine kendimi tutamadım.senağlama:sm_confused:

boyun kaç?
kaç kiloyla hamile kaldın?
sen çok kilo almamışsın zaten.resimde çok az aldığın görülüyor.bide ne güzel hergün düzenli yürüyüşün var.ben ise tüm gün oturuyorum...:çok üzgünüm:

Antalyalılar arttı ne güze. Cnm ben de jinefeme gidiorum ben de fiyat almadım ama doğum için anadolu hastanesi en iyisi diolar.Bu arada dün kızımın tüm organlarını taradı doktorumuz cook şükür bişeyi yok.:teytey: fiyat alırsam haber veririm hemen... öpüorummmmm ( bu arada ben 21. haftadayım tetanoz asısı falan olmadım? :uhm: )

meslimina canım ben biraz bu konudan dertliyim aslında çok yazdım bu yazdılarımı ama sen sorunca yine kendimi tutamadım.senağlama:sm_confused:

var burda aa öyle deme bebeğin için alıyosun o kiloları olsun annesi veririz.:dance:
ben en son gittiğimde 10,5 kilo almıştım o günden sonra fazla yemedim (daha doğrusu aburcubur yemedim)1 kilo vermişim doktoruma dedim doktorum kızdı kilo verme diye laelaelaelaelae
yani ben senden de kötüyümnaniknanik 55 le hamile kaldım boyum 1.70 şimdi 65 im:sm_confused: ya ne yapalım şimdi akşamları ekmek yemiyorum sadece yemek yiyorum inşallah bundan sonra az kilo alırım yerimden kalkamıcam valla:teytey:

bir de bebişlerine "beren" ismini koyacak arkadaşlar,
benim oğlum olacak ve koymayı düşündüğüm isimlerden biri "beren" di. unisex bir isim gibi gelmişti bana deil gaaaba ne dersiniz?:)

cnm aslında Beren unisex bi isim ama ben genelde kız ismi olarak duydum. Ama cok istiosan koy canım nolucak... :1rolleyes:

panikatakcım boyum 167 cm balangıç kilom 56 sayılır şu an 63 kiloyum.senağlama..ama işte dengesiz beslendim son bir ay ve ne aldıysam bu ay aldım..3 aylıkken çok kilo almamıştım..bir de hiç kusmadım bulanmadım gayet normal geçti hamilelik süreci..:sm_confused:

canım benim işte ben de veriririz ona hiç takılmıyorum da doğumu ne yaparız..:sm_confused: ama sen de önlem almışsın iyi bak ikimizde en azından ne yapmamız gerektiğini erken farkettik..daha yolun yarısındayız..naniknanikben de düzensiz yedim mesela abur cubur ekmek değil ama iki öğün yedim son ayda.arada ve gece meyve yedim ama bana düzensizlik yaramıyor..:sm_confused:aman doğuma hayırlısıyla iyi gidelim de sonra herey yoluna girer..Şeniz

GÜNAYDIN KIZLAAAAR
PANIKATAKCIM sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim allah hepimizin bebislerini saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin
Kizlar ben 22+4 iken bebegim 511gr di
ben ise tam 23 haftalikken tartildigimda 5 kilo 300 gr almisim :dance:

beni kimse geçemezzz laelaelaelaelae 1.70boyum 62 ile hamile kaldım 72 kiloyum... daha ne olsun kızlarrr yaaa.. aynaya bakmayı sevmiyorum bu sıralar tatlicadiarzu

yok yok senin gayet iyi.bende hiç kusmadım.hiç midem bulanmadı.o konuda rahattım yani.kimilerinin ilk 3 ayı zehir geçiyor.serumla ayakta duranları duydukça iyi geçirmişim diyorum.

mehtapcımında ne tatlı göbişi.hiçte çok kilo almış gibi görünmüyordu.demekki orantılı aldı.

güzel gidiyoruz kızlar ya.alacaz tabi kilo.hele sağlık sorunu olmayanlar daha elverişli.bebişimizin beslenmesi çok daha önemli.biz nasılsa veririz kiloları

beni kimse geçemezzz laelaelaelaelae 1.70boyum 62 ile hamile kaldım 72 kiloyum... daha ne olsun kızlarrr yaaa.. aynaya bakmayı sevmiyorum bu sıralar tatlicadiarzu
canım ben de senin haftana gelince aynı olurum sıkma canını..:sm_confused::dance:ben hala bakıyorum ben de tartılmaya korkuyorum mesela...:tomato:

kıslarrrrrrr ikitane oglum olucakmışş tolam bir oglum daha vardı eşimle beraber 4 erkek netcem ben erkeklerle kaldı başim :)))) bebeklerim çok iiymiş inş. böle devam eder ...

kilolar kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr
psikolojim bozuk ya benim arkadaşlar canım hiçbişey yapmak istemiyor. beni kafadan vurdu daha çok hamilelik gaaba. bikaç tahta eksikti hepten yitirdik dengeyi. etrafımdakilere sabır ihsan etsin yüce rabbim.
korkuyom oğlan da anasına çekecek diye eşim bi şelaleden(bu arada benim o) daha kötü ne olabilir iki şelale diyo.
her şey üstüme üstüme geliyo. bebeği bakmak beni müthiş korkutuyo alışveriş listeleri uzadıkça uzuyo her şeyin en mükemmeli olsun istiyorsun ama mümkün deil.
çok fenayım çooooook.
bi de hamilelik çooooooooooooooook uzun yaaaaaaaaaaaaaaaaa. gün geçtikçe daha da artacak sıkıntılar. ANNEMİ DAHA ÇOK SEVİYORUM ŞİMDİ BİLDİĞİM TEK ŞEY BU

cnm sen de mi öylesin yaaa... :çok üzgünüm: ben de bugün çok kötü hissediorum kendimi, içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.bazen çok iyi hissediyorum kendimi bazen de berbat oluyorum.öylece duruyorum... önümüzedeki günler çoooook uzun gelio gözüme.bi de sonrası var... senağlama
aslında çok şanslıyız. bizim yerimizde olmak isteyen ne cok kişi var ama ne biliimm .. öffff...
ama yine de yalnız olmadığımı hissetmek güzel..... öpüorum cnm... a.s.

kıslarrrrrrr ikitane oglum olucakmışş tolam bir oglum daha vardı eşimle beraber 4 erkek netcem ben erkeklerle kaldı başim :)))) bebeklerim çok iiymiş inş. böle devam eder ...

hatırlıyorum ikizlerin olacaktı senin.çok şükür herşey gayet iyi demek.çok sevindim.kollarına almayıda nasip etsin allah.4 erkeklede işin zor vallaa:1shok:

ayy teşekkür ederim çok mutlu oldum.:teytey:ama tabi beni tanıyanlar kilo aldığımın farkında birde hamileliğin basında demiri serumla vermişlerdi bana ondanda şiştim sanırım normalde bu kadar çok yemek yemezdim bazen yemek yemeği unuturdum ama şimdi bebeğime yarayacak diye ne bulsam yiyorum valla:smiley-cool:
ama olsun ne yapalım doğumdan sonra rejime gireriz birde doktorum bu konuda çok rahatlatıyo beni kilolarının yüzünden hamileliğinin tadına varamıcaksın dediğinde durup düşündüm ve haklı olduğuna karar verdim

çok fena bir durum ya. isteyip de sahip olamayan başkalarının çocuklarına analık babalık eden bunca insan varken nankörlük yapıyorum gibi geliyo ama napim ya elimde deil. hakikaten zor bir dönem. bir de sonrası var doğumdan sonra da postpartum diye bi sendrom varmış şimdi de ona taktım ya ben de tutulursam melonkoliğimdir zaten.
zor ya berenimizz bizi biz anlıyoruz yalnız 10 tane doğuranlar nası doğurmuş diyo herkes. ne bilim bilinçli olmak daha mı kötü bazen zırcahil olmayı o kadar istiyorum ki.
kucak dolusu sevgiler sana da minik berene de

ayy evet evet şükürler olsun halimize..ama azıcık da olsun cnm böyle zamanlarımız, hamileyiz sonuçta, hormonlarımızın oyunu.. kanmamak lazım.. :içelim: insan her zaman mutlu olamıyor ki zaten.. bu da geçici bi ruh halidir eminim.. doğum sonrası depresyonu ben de takıyorum kafaya , ama cok da düşünmek istemiorum açıkçası, yoksa kaptırırım kendimi..
eskiden kadınlar ne doğum sonrası depresyonu biliolarmış ne de kaç kilo almaları gerektiğini, çatır çatır doğuruyolarmış walla a.s biz de araştıra araştıra doktor olucaz nerdeyse , ay bu hafta şunlar olmalı bu hafta şunlar olacak diye :uhm: çok bilmek de kötü bazen...
neyse en azından yalnız değiliz, bizim gibi bisürü kişi var , napalım böyle yazışa yazışa atlatıcaz bugünleri... öpüyorm cnm... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…