galiba en çok kiloyu ben aldım 6,5 kilo aldım..aslında abur cubur da yemedim ama artık yapacak bşey yok olan oldu bundan sonrasında düzenli beslenmeye dikkat edeceğm o yüzden öğün artırdım..az az sık sık yiyorum zaten her gün yürüyüş yapıyorum.hareketliyim de ..bundan sonra belki daha düzgün kilo alırım..görenler hiç kilo almamısın diyor ama ben biliyorum aldığım kiloyu ya o bana yetiyor..
Sevgılı Annelerrrr herkeslereee gunaydıınlaarr,,
Maşaalllaah herkesene güzel yakışmış göbişler öyle ...
Ben de bır fırsat bulsam da çektırsem fotografımı koyacagım yakında..
Buarada tetanoz aşısını konuşmuşsunuz..Bend e Dr. a sordugumda gerek yok demıstı o nedenle vurdurmayı düşünmüyorum..Hem acıyomuş zaten ..heheheheheee
Kızlar ben de bu c.tesı detaylı ultrasyona girecegım ınsallaahh..Orda kızımın her bırseyını görecekmişiz....:)
Benım gibi antalya da olanlara 1 kişi daha katılmış ne güzel..Ben de jınefem e gidiyorum daha doğum için fiyat almadım. Ama alan arkadsım yazmış. maşallahh ne kadar pahallıymış yaa..
c.tesı gunu ben de fıyat ısteyeyım bakalım ne olacak...
meslimina canım ben biraz bu konudan dertliyim aslında çok yazdım bu yazdılarımı ama sen sorunca yine kendimi tutamadım.senağlama:sm_confused:
bir de bebişlerine "beren" ismini koyacak arkadaşlar,
benim oğlum olacak ve koymayı düşündüğüm isimlerden biri "beren" di. unisex bir isim gibi gelmişti bana deil gaaaba ne dersiniz?:)
panikatakcım boyum 167 cm balangıç kilom 56 sayılır şu an 63 kiloyum.senağlama..ama işte dengesiz beslendim son bir ay ve ne aldıysam bu ay aldım..3 aylıkken çok kilo almamıştım..bir de hiç kusmadım bulanmadım gayet normal geçti hamilelik süreci..:sm_confused:boyun kaç?
kaç kiloyla hamile kaldın?
sen çok kilo almamışsın zaten.resimde çok az aldığın görülüyor.bide ne güzel hergün düzenli yürüyüşün var.ben ise tüm gün oturuyorum...:çok üzgünüm:
canım benim işte ben de veriririz ona hiç takılmıyorum da doğumu ne yaparız..:sm_confused: ama sen de önlem almışsın iyi bak ikimizde en azından ne yapmamız gerektiğini erken farkettik..daha yolun yarısındayız..naniknanikben de düzensiz yedim mesela abur cubur ekmek değil ama iki öğün yedim son ayda.arada ve gece meyve yedim ama bana düzensizlik yaramıyor..:sm_confused:aman doğuma hayırlısıyla iyi gidelim de sonra herey yoluna girer..Şenizvar burda aa öyle deme bebeğin için alıyosun o kiloları olsun annesi veririz.:dance:
ben en son gittiğimde 10,5 kilo almıştım o günden sonra fazla yemedim (daha doğrusu aburcubur yemedim)1 kilo vermişim doktoruma dedim doktorum kızdı kilo verme diye laelaelaelaelae
yani ben senden de kötüyümnaniknanik 55 le hamile kaldım boyum 1.70 şimdi 65 im:sm_confused: ya ne yapalım şimdi akşamları ekmek yemiyorum sadece yemek yiyorum inşallah bundan sonra az kilo alırım yerimden kalkamıcam valla:teytey:
panikatakcım boyum 167 cm balangıç kilom 56 sayılır şu an 63 kiloyum.senağlama..ama işte dengesiz beslendim son bir ay ve ne aldıysam bu ay aldım..3 aylıkken çok kilo almamıştım..bir de hiç kusmadım bulanmadım gayet normal geçti hamilelik süreci..:sm_confused:
panikatakcım boyum 167 cm balangıç kilom 56 sayılır şu an 63 kiloyum.senağlama..ama işte dengesiz beslendim son bir ay ve ne aldıysam bu ay aldım..3 aylıkken çok kilo almamıştım..bir de hiç kusmadım bulanmadım gayet normal geçti hamilelik süreci..:sm_confused:
valla sana hep işim düşüyor.sende sağolasın kırmıyorsun beni
2 kasım 2007
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a.s.
canım ben de senin haftana gelince aynı olurum sıkma canını..:sm_confused::dance:ben hala bakıyorum ben de tartılmaya korkuyorum mesela...:tomato:beni kimse geçemezzz laelaelaelaelae 1.70boyum 62 ile hamile kaldım 72 kiloyum... daha ne olsun kızlarrr yaaa.. aynaya bakmayı sevmiyorum bu sıralar tatlicadiarzu
kilolar kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr
psikolojim bozuk ya benim arkadaşlar canım hiçbişey yapmak istemiyor. beni kafadan vurdu daha çok hamilelik gaaba. bikaç tahta eksikti hepten yitirdik dengeyi. etrafımdakilere sabır ihsan etsin yüce rabbim.
korkuyom oğlan da anasına çekecek diye eşim bi şelaleden(bu arada benim o) daha kötü ne olabilir iki şelale diyo.
her şey üstüme üstüme geliyo. bebeği bakmak beni müthiş korkutuyo alışveriş listeleri uzadıkça uzuyo her şeyin en mükemmeli olsun istiyorsun ama mümkün deil.
çok fenayım çooooook.
bi de hamilelik çooooooooooooooook uzun yaaaaaaaaaaaaaaaaa. gün geçtikçe daha da artacak sıkıntılar. ANNEMİ DAHA ÇOK SEVİYORUM ŞİMDİ BİLDİĞİM TEK ŞEY BU
kıslarrrrrrr ikitane oglum olucakmışş tolam bir oglum daha vardı eşimle beraber 4 erkek netcem ben erkeklerle kaldı başim :)))) bebeklerim çok iiymiş inş. böle devam eder ...
canım ben de senin haftana gelince aynı olurum sıkma canını..:sm_confused::dance:ben hala bakıyorum ben de tartılmaya korkuyorum mesela...:tomato:
yok yok senin gayet iyi.bende hiç kusmadım.hiç midem bulanmadı.o konuda rahattım yani.kimilerinin ilk 3 ayı zehir geçiyor.serumla ayakta duranları duydukça iyi geçirmişim diyorum.
mehtapcımında ne tatlı göbişi.hiçte çok kilo almış gibi görünmüyordu.demekki orantılı aldı.
güzel gidiyoruz kızlar ya.alacaz tabi kilo.hele sağlık sorunu olmayanlar daha elverişli.bebişimizin beslenmesi çok daha önemli.biz nasılsa veririz kiloları
çok fena bir durum ya. isteyip de sahip olamayan başkalarının çocuklarına analık babalık eden bunca insan varken nankörlük yapıyorum gibi geliyo ama napim ya elimde deil. hakikaten zor bir dönem. bir de sonrası var doğumdan sonra da postpartum diye bi sendrom varmış şimdi de ona taktım ya ben de tutulursam melonkoliğimdir zaten.
zor ya berenimizz bizi biz anlıyoruz yalnız 10 tane doğuranlar nası doğurmuş diyo herkes. ne bilim bilinçli olmak daha mı kötü bazen zırcahil olmayı o kadar istiyorum ki.
kucak dolusu sevgiler sana da minik berene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?