2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet senecim her anımız öyle anne bu ne baba bu ne 3 tane küçük meraklı gözler bitmek bilmeyen sorular imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat derim herhalde

canım eşim yardım ediyor zaten ama enesin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri karşısında o enese bakıyor bende ev işlerine. inanın ki ev işi yapmak daha kolay.

kaydirigubbakcemile3 aynur cok tatlı olmuşlar ya
hele en sağdaki hangisi nasıl gülmüş içinden
arabayı doldurdunuz açılın accık diyodur herhalde kaydirigubbakcemile3
sizin memleket neresi canım uzun yola giderken arabaya nasıl sığıyor valizler ve diğer eşyalar
pek tatlılar ama yaa

canım eşim yardım ediyor zaten ama enesin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri karşısında o enese bakıyor bende ev işlerine. inanın ki ev işi yapmak daha kolay.
benim eşimde sağolsun yardım eder
hatta sen cocuga bak ben bütün işi hallederim der kaydirigubbakcemile3

en sağdaki onur o zaten çok güleryüzlü bir çocuk maşşallah

valla ne sen sor ne ben söyleyeyim geçtigimiz yaz izne giderken eşim yaklaşık 1 saat arabanın bagajına eşyaları sıgdırmakla uğraştı..zaten arabayıda değiştiricez bizi minibüs paklar :)

tabi en önemli ayrıntıyıda unuttum izine giderken 2 tanede park yatak götürdük

nereye kayboldunuz hanımlar
bende nette saç boya renkleri arıyorum gitmeden boyayım dedim farklı olsun döndüğümde
(maksat muhabbet) :))

ben yarın eklicem canım bakarsın
şimdi eşim yanımda yükleme heryere foto diye söylenir
cok gizli aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3

fikriyecim elçinnur hep okuyo
ama hiç yazmıyo
kızıda deşifre etmiş olduk ya
kusura bakma bacım :))

hoşbuldum kızlar
eşim arkadaşını çapırmış nmaç seyretmeye onlar vardı gittiler bulaşık dfalan derken yeni girebildim

aynurcum bebeklerden hangisi onur merak ettim

canım yazmışsın yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…