2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecim elçinnur gitmişşşş :umursamaz:
aynur bu saatte ne yemeği kız
sonra kilo vermye calışıyosun
hoş kilonda yok ama....
kocana naz yapısun herhalde :)))

sene cikti enes uyandi herhalde,insalalh cabuk iglesir yavrucuk.

evet uandı canım,gerçi sizle konuşurken çok kez uyandı ama bu sefer memeyi brakmak istemedi.kucağımda kaldıkçada terliyor zor uyuttum.bizde ne tad kaldı ne huzur.çocuk hasta olunca eşim ve ben ruh gibi oluyoruz.

kızlar bir şey sorsam kızarmısınız
yeri değil ama evde saç boyayan var mı
ben ilk defa denicem de cok korkuyom
hep sarı yaptım simdi uzadı sadece ucunda kaldı
nooolllluuurr cavappppp

aman zaten öyleyim eşimde acıkmıştı birlikte atıştırdık

kızlar ben çıkıyorum eymen uyandı iyi geceler öptüüüüüm hapinizi

olee fatma ve sene tekrar geldiler

bu gece uyku yok bana.enes izin verdiği sürece buradayım.yarın izin istitcem.çocuk perişan görünüyor.çrşba günü gittiğimiz dra oğlum çok sık hastalanıyor iki gün aralıklarla antibiyotik kullandığımız oluyor.bu nedenle yapılması geeken başka testler varsa yaptıralım dedimde dr bu gelişimdeki çocuk çok sık hastalanmaz.çok sık hastalanan bir bebeğe benzemiyor dedi.sanki ben yalan söylüyorum.bu drları anlamak mümkün değil.

birkac ay once ben de evde boyatmistim gorumcem boyamisti,cok guzel oldu,bence koafore bukadar ara harcaman gerek yok.

canım benim bilgisayarda yok yükleyince yüklerim

burcu bendde bu gün kestirdim hep röfleliydim değişiklik istiyorum aynı konudan müzdaripim yanii kuaförde boyatmaya vaktim yok

sorma senecim,herhalde kilosu iyi oldugu icin bunu demis dr.ama gercekten son bir ayin icinde nerdeyse hep hastaydi,siz yineden kan sayimi yapin bence ne v ar gorulsun.

canım nasıl antibiyotiği iki güne bir kullanıyosun
benim oğlum pek hasta olmaz ilaç kullanmayız doktorumuzda pek ilaç taraftarı değil sağolsun
heleki antbiyotiği 2 yaşına kadar mecbur kalınmazsa kesinlikle verme dedi veren doktorlara da cok kızıyo
ama bildiğim kadarıyla başlanıncada bitirilmesi gerek yarım bırakılmamalı ilaç tedavisi
geçmiş olsun canım

fikriyecim düğün fotoğraflarımız albümde bilgisayarda yok.

burcucum ben evde bir kaç kez boyadım.sen nasıl bir renk düşünüyorsun.asıl saç rengin ne. her ay saç rengi değiştiren bir insanım.çoğunlukla kuaförde ama basit renkleri evdede yapabiliyorum.daha geçen hft cuma saçımı boyattım ama şimdi bundanda sıkıldım.

ne renk boyasam ilk defa düz boya olucak kuafördeki oğlan bakır yapalım dedi
bende kumralım ama açık kumral
bakır kızıl arası bi şey düşünüyorum

bir de bu boyalar saçın rengini değiştirmiyo galiba üzerini kaplıyomuş öyle mi

burv-cu benim de görümcem boyuyor kendim hiçsaçımı boyamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…