2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum yanlış anladın iki gün arayla derken birini bitiriyoruz iki gün sonra tekrar ateş geniz akıntısı vs. başlıyor yine antibiyotik kullanıyoruz.

ılk foto duvardan cektım asıl dugun albumumuzu pc de yok bızımde fotorafcıdan cd alamadık,cok kızmıstım o kadar para verıyoruz bıde cd vermıyorla sızdemı aynıydı yoksa sadece bıze boyle yaptılar.

fikriye cok tatlı ve güzel bi gelin olmuşun canım
ayrıca gelinliğinde cok sadece ve şıkmış

Arkadaslar daha oncekı sayfalarda vucut kuvetleyıcı karısım yazdım gordunuz mu acaba?bebeklerınıze ıyıdırırsınız

Tesekkurler canlarım,gelınlıgımı dıktırmıstım hazır almadım modelı kendım cıkartım,sade olmasını ıstıyordum ama aynı zamnda ozel bır gun ıcın cok sade yakısmaz dıye dusundum ve dantellı yaptırdım.

Senecım gercekten cok utluydum cunku en sonunda sevdıgım kısıye kavusacaktım,bız 2005 den berı beraberız ama evlenemıyorduk en sonunda o gun de gelmıstı ve cok cok mutluydum,

kızlar bu boya sacın rengini mi değiştiriyor yoksa üzerini mi kaplıyor anlamadım
üzerini kaplıyorsa sorun olmuyor mu nasıl yani anlamadım

2005 mii
way be
ben 1 ay içinde kandırdım adamı
9 ay sonra evlendik zemuszemus
cok hızlıyım dimi

kızlar bu boya sacın rengini mi değiştiriyor yoksa üzerini mi kaplıyor anlamadım
üzerini kaplıyorsa sorun olmuyor mu nasıl yani anlamadım

canım saçın rengini değiştiriyor.ama son zamanlarda değiştirmeyenler çıktı onlarda çok çabuk akıyorlar ve geniş bir renk kartelası yok.

canım saçın rengini değiştiriyor.ama son zamanlarda değiştirmeyenler çıktı onlarda çok çabuk akıyorlar ve geniş bir renk kartelası yok.
hımmm
hangisi değiştiriyor ben onlardan alayım bari hangi marka iyi
ben loreal diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…