2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hamileliğim boyunca kendimi kötü bakımsız biçimsiz vucudun sahibi olarak görmeye başladım.aslında gebelikte bunlar olağan şeyler.ama insanlar kompleks yapıyor biraz.aslında yine makyajlıyım.yine yakışanı giyiyorum.bakımlıyım,temizim,ama bu psikolojik bi sorun bence.ne kadarda olsa kendimi çökmüş hissettiğim anlar çok oluyor.
senin birde sorunsuz bir hamileliğin oldu.bu yüzden şanslısın.ben daha bugün hamile olduğumu anladım desem yeridir yani.

allah çocuğu olmayanlarada versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın

kesinlikle arkadaşım haklısın o konuda senin gibi çok ciddi sorunlar yaşayan arkadaşlarımız var. dedim ya beni hamilelik kafadan vurdu diye.
inşallah hiçbir sorun olmayacak bundan böyle sadece kilolarımızı konuşacağız burada ve gün gelince de birer birer müjdelerimizi vereceğiz.
sevgiler

ay arkadaşlar çok haklısınız allaha şükürler olsun çok büyük bir nimet şu an yaşadığımız..ben çok iyi biliyorum hamile olmak için canını verebilecek insanlar ama olmayınca olmuyor işte..bu yüzden çok şanslıyız..utandım valla kilo milo ne olacaksa olacak napalım kilo yüzünden normal doğum yapamazsak yapamayız ne olacak..zaten delirmiyorum illa normal doğum diye:sm_confused:..çünkü burda normal doğum isteyen iki arkadaş inat ettiler ama olmayınca olmuyor ikisi de mecburen sezaryen oldu.sezaryen diye deliren arkadaş da erken geldi bebek normal doğum yaptı :sm_confused:ben zaten onlardan sonra hiç bir doğum şekline karar vermemiştim ama işte insan bazen yine de kendini kaptırabiliyor..:dance:allah hepimize hayırlısıyla doğum yapıp sağlıkla bebişlerimizi kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin..:dance::teytey:
ikiz bebek için allah kolaylık versin üstelik hepsi erkek..allah sabır versin...
depresyon içinse arakadaşlarım bence şimdiden düşünmeyin zaten hamilelik sürecinde hormonlarımızdan bir garibiz sonrasının deprsyonu için şimdiden daha da psikolojimizi bozmayalım..tabi bunları söylemek kolay da yaşayan için o psikolojide uygulamak zor..:sm_confused:çok öptüm hepinizi..ben artık kilo konusunu da kendim adına kapattım canlarım..elimden gelen ne ise o şekilde devam..hava çok güzel erdekte ben yürüyüşe çıkıyorumgelince görüşürüz..Şeniz

arkadaşlar aylin den haber alan varmı çok merak ediyorum:sm_confused:[/COLOR]

Kizlar Akintiniz Oluyomu Su Gibi Bende Oluyo Napsam Acaba Dr.ultrasonda Bakti Bebeğimin Suyuna Normal Dedi Ama Takip Et çoğalirsa Haberim Olsun Dedi.inş.kötü Bişe Deildir Ya Buarada Oğluşumun Kilosuda 496 Gr Olmuşbende tam 9 kg almışım ama inanın umrumda deil nasılsa veririz tabii daha fazla almasam ii olcak çünki çok ağırlaştım top gibi oldum valla

[
pediastrum canım yaa ne güzel yürüyüş hiç yapamıyorum şu hafta arası çalışmaktan :1no2: gez bakalım yorma kendini fazla .. görüşürüz canımm a.s.

geçmiş olsun canım dikkat et .. benimde akıntım oluyor ama çok değil .. bebeğin suyu ile alakalı değildir sanırım, inşallah seninkide çoğalmadan kesilir...

geçmiş olsun canım dikkat et .. benimde akıntım oluyor ama çok değil .. bebeğin suyu ile alakalı değildir sanırım, inşallah seninkide çoğalmadan kesilir...
saol canım senindemi akıntın su gibimi oluyo?öyle abartılı deil ama ıslaklık hissediyorum çamaşırımda baktığımda çok abartılı deil ama akıntı gibide deil su gibbi o biras kafama takıldı

ewet canım öyle su gibi bişey dr olabilir demişti bana eğer çok fazla olursa haber verirsin demişti...

ewet canım öyle su gibi bişey dr olabilir demişti bana eğer çok fazla olursa haber verirsin demişti...
benim dr.da aynısı söyledi canım demekki hamilelikte olağan bişe aslında ben herşeyi çok büyütmeye başladım ya kafayı yicem hayırlısıyla şu aylar bi geçsede yavrularımıza kavuşsak

benim dr.da aynısı söyledi canım demekki hamilelikte olağan bişe aslında ben herşeyi çok büyütmeye başladım ya kafayı yicem hayırlısıyla şu aylar bi geçsede yavrularımıza kavuşsak

ya hiç sorma herşey bi olay oluyor sanki bizee çok hassas zamanlardayız bebişlerimizi sağlıkla kucakladığımızda rahatlarız inaşallah canımm

yaa kızlar sg selcuk tanda haber gelmedi bugün o da yok ... sonucunu alacaktı dün :uhm:
haber beklemek ne kadar zor bi şey yaa.. hadi elvin hadi aylin hadi sgselcuk iyi haberleinizi bekliyoruzzz...

yaa kızlar sg selcuk tanda haber gelmedi bugün o da yok ... sonucunu alacaktı dün :uhm:
haber beklemek ne kadar zor bi şey yaa.. hadi elvin hadi aylin hadi sgselcuk iyi haberleinizi bekliyoruzzz...
evet yaa nerde bu kızlar çok merak ediyorum

al bendende o kadar...:sm_confused:
inş.güzel haberler alcaz kızlardan.sanem aramızda 3 gün var senle gebelik takvimleimizde sen benden 1 ay büyük görünüyosun 22+?kaç olduğunda o bölüme geçtiki seninki ben nie gecemiorumkafamçokkarıştı

bilmem anlatabildimmi canımyerimseniben

panikcimmm hayırlı olsunn kızınn hayatımm allahım nazarlardan korusun saglıcakla kucagına alırsın inşllah. tetanoz aşısı içinde bende saglık ocagında velim vardı hemşire ona gidip sordum drlaar pek gerekli görmüyorlar ama yaptırmakta bir sakınca iyi olur dedi 22 haftada gel dedi öyle yapacagım bende.
trendcimm sorma canımm benimde bazen su gibi oluyor acaba bebegin suyu olabilirmi diye korkuyorumm. bazende kaşıntım oluyor dr onun için krem verdi ama ben kullanmıyorumm onun sebebinide suyu az içtigimm günlerde oluyor gibi geliyor.

bu arada herkese merhabalarrr okuldan şimdi geldimm yazılarınızı okudumm umarım herkes bebişleriyle iyidir..evt panikcimm aylinde,elvinde ortalarda görünmüyorr.sgselçukta dün dra gitti hala haber vermedi umarım arkadaşlar iyilerdirrr.

geçmiş olsun canım bende bebeğin suyumu siye endişe ettim ama sanırım normal bişe gerçi dr.fazlalaşırsa mutlaka haber ver dedi allah korusun inş.öyle bişe deildir bikaçımızda olduğuna göre ben normaldir die düşünüyorum ben 2-2,5 lt su içiyorum sanmam suyla alakalı bişe olcanım canım dikkat edelim kendimizea.s.

tşklerr canımm bende çok su içiyorumm ama bencede dikkat etmemiz gerekiyor kendimize hemde çook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…