çok fena bir durum ya. isteyip de sahip olamayan başkalarının çocuklarına analık babalık eden bunca insan varken nankörlük yapıyorum gibi geliyo ama napim ya elimde deil. hakikaten zor bir dönem. bir de sonrası var doğumdan sonra da postpartum diye bi sendrom varmış şimdi de ona taktım ya ben de tutulursam melonkoliğimdir zaten.
zor ya berenimizz bizi biz anlıyoruz yalnız 10 tane doğuranlar nası doğurmuş diyo herkes. ne bilim bilinçli olmak daha mı kötü bazen zırcahil olmayı o kadar istiyorum ki.
kucak dolusu sevgiler sana da minik berene de
Kizlar Akintiniz Oluyomu Su Gibi Bende Oluyo Napsam Acaba Dr.ultrasonda Bakti Bebeğimin Suyuna Normal Dedi Ama Takip Et çoğalirsa Haberim Olsun Dedi.inş.kötü Bişe Deildir Ya Buarada Oğluşumun Kilosuda 496 Gr Olmuşbende tam 9 kg almışım ama inanın umrumda deil nasılsa veririz tabii daha fazla almasam ii olcak çünki çok ağırlaştım top gibi oldum valla
saol canım senindemi akıntın su gibimi oluyo?öyle abartılı deil ama ıslaklık hissediyorum çamaşırımda baktığımda çok abartılı deil ama akıntı gibide deil su gibbi o biras kafama takıldıgeçmiş olsun canım dikkat et .. benimde akıntım oluyor ama çok değil .. bebeğin suyu ile alakalı değildir sanırım, inşallah seninkide çoğalmadan kesilir...
saol canım senindemi akıntın su gibimi oluyo?öyle abartılı deil ama ıslaklık hissediyorum çamaşırımda baktığımda çok abartılı deil ama akıntı gibide deil su gibbi o biras kafama takıldı
benim dr.da aynısı söyledi canım demekki hamilelikte olağan bişe aslında ben herşeyi çok büyütmeye başladım ya kafayı yicem hayırlısıyla şu aylar bi geçsede yavrularımıza kavuşsakewet canım öyle su gibi bişey dr olabilir demişti bana eğer çok fazla olursa haber verirsin demişti...
benim dr.da aynısı söyledi canım demekki hamilelikte olağan bişe aslında ben herşeyi çok büyütmeye başladım ya kafayı yicem hayırlısıyla şu aylar bi geçsede yavrularımıza kavuşsak
evet yaa nerde bu kızlar çok merak ediyorumyaa kızlar sg selcuk tanda haber gelmedi bugün o da yok ... sonucunu alacaktı dün :uhm:
haber beklemek ne kadar zor bi şey yaa.. hadi elvin hadi aylin hadi sgselcuk iyi haberleinizi bekliyoruzzz...
evet yaa nerde bu kızlar çok merak ediyorum
inş.güzel haberler alcaz kızlardan.sanem aramızda 3 gün var senle gebelik takvimleimizde sen benden 1 ay büyük görünüyosun 22+?kaç olduğunda o bölüme geçtiki seninki ben nie gecemiorumal bendende o kadar...:sm_confused:
inş.güzel haberler alcaz kızlardan.sanem aramızda 3 gün var senle gebelik takvimleimizde sen benden 1 ay büyük görünüyosun 22+?kaç olduğunda o bölüme geçtiki seninki ben nie gecemiorumkafamçokkarıştıal bendende o kadar...:sm_confused:
bilmem anlatabildimmi canımyerimsenibeninş.güzel haberler alcaz kızlardan.sanem aramızda 3 gün var senle gebelik takvimleimizde sen benden 1 ay büyük görünüyosun 22+?kaç olduğunda o bölüme geçtiki seninki ben nie gecemiorumkafamçokkarıştı
panikcimmm hayırlı olsunn kızınn hayatımm allahım nazarlardan korusun saglıcakla kucagına alırsın inşllah. tetanoz aşısı içinde bende saglık ocagında velim vardı hemşire ona gidip sordum drlaar pek gerekli görmüyorlar ama yaptırmakta bir sakınca iyi olur dedi 22 haftada gel dedi öyle yapacagım bende.öncelikle hepinize çoookkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım.
pıtpıt, pediastrum, asliii,trend, mehtap, kalachakra, wrose, efembenim,çilek79 ve diğer güzel anneler hepinizi öpüyorum.iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim.
2.düzeye girdim.bebişimin her organına baktılar ölçtüler.gayet sağlıklıymış
veeee KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ... :dance:
KALACHAKRAcım tetenoz aşısı 4 ayın dolduktan sonra yapıyorlar.ben yaptırmayı düşünmüyorum.
hepinizi öpüyorum.darısı diğer arkadaşlarıma inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
trendcimm sorma canımm benimde bazen su gibi oluyor acaba bebegin suyu olabilirmi diye korkuyorumm. bazende kaşıntım oluyor dr onun için krem verdi ama ben kullanmıyorumm onun sebebinide suyu az içtigimm günlerde oluyor gibi geliyor.saol canım senindemi akıntın su gibimi oluyo?öyle abartılı deil ama ıslaklık hissediyorum çamaşırımda baktığımda çok abartılı deil ama akıntı gibide deil su gibbi o biras kafama takıldı
panikcimmm hayırlı olsunn kızınn hayatımm allahım nazarlardan korusun saglıcakla kucagına alırsın inşllah. tetanoz aşısı içinde bende saglık ocagında velim vardı hemşire ona gidip sordum drlaar pek gerekli görmüyorlar ama yaptırmakta bir sakınca iyi olur dedi 22 haftada gel dedi öyle yapacagım bende.
trendcimm sorma canımm benimde bazen su gibi oluyor acaba bebegin suyu olabilirmi diye korkuyorumm. bazende kaşıntım oluyor dr onun için krem verdi ama ben kullanmıyorumm onun sebebinide suyu az içtigimm günlerde oluyor gibi geliyor.
bu arada herkese merhabalarrr okuldan şimdi geldimm yazılarınızı okudumm umarım herkes bebişleriyle iyidir..evt panikcimm aylinde,elvinde ortalarda görünmüyorr.sgselçukta dün dra gitti hala haber vermedi umarım arkadaşlar iyilerdirrr.
geçmiş olsun canım bende bebeğin suyumu siye endişe ettim ama sanırım normal bişe gerçi dr.fazlalaşırsa mutlaka haber ver dedi allah korusun inş.öyle bişe deildir bikaçımızda olduğuna göre ben normaldir die düşünüyorum ben 2-2,5 lt su içiyorum sanmam suyla alakalı bişe olcanım canım dikkat edelim kendimizea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?