2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu kolestonun kızıl ben boyatmıstım foto bulayım gondercem bı bak,benım sac rengım de acık kumral.

burcu nasıl bir kızıl istediğini anlamadım.link açılmıyor fikriye sen açabildin mi

maşallah sanberke kaldır kız sunu nazar edecekler cocuga
ellere bak pof pof
ısırasım geldi

Burcum benım sac rengı daha koyu olmustu ama ondan once benım saclarım sıyahı boyatmıstım,gosterdıgın sac rengı fındık kızıl bal rengı gıbı bır renk,benımkı bunlara gore cok koyu.

Sılcem burcu sıze gostermek ıstedım,ama maalesef artık oyle tombıs degıl,anne sutu kesınce cok zayıfladı,dısler de cıkınca berbat olduk,bu ara sanberkın yukardakı azılar da patlamk yuzere sımdlık 10 dısı var 2 tane yolda

galiba gidince kuaförde yaptırsam daha sağlıklı olacak
korkuyorum yapamam diye
ama yinede yarın burdan bi bakacağım belki de alırım

evet cok güzel
bayılıyorum bu renge
benim rengim ne bileyim biraz solu kumral
ama makyaj yapmayı seviyorum açık yaparım hep kapatıcı falan
napsam kii
poofff

enesinde ne zamandır üst damağı beyazdı.o kadar çok üste odaklanmışım ki bu gün alttan 3. dişinin çıktığını gördüm.üsttem 3. de dün çıkmıştı.6 dişimiz oldu.

Burcum bencede en ıyısı koafore gıt hele daha onceden yapmadıysan,ılkı koaforde boyat sonra rengı canlandırmak ıcın evde yapabılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…