2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah senecım o duygu nasıl cok guzeldır dımı,benım bır akrabam bebegı memeyı cok ısırdıgı ıcın 8 ayllıkken bebegı sutten kestıydı.ah keske benımkı de emseydı de ısırsaydı ama kısmetımız yokmus artık kabul etmek zorundayım

herkese iyi geceler kızlar ben kaçar
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

o akrabana allah akıl fikir versin.sende üzme artık kendini sanberk yeterince anne sütü aldı. benimde çevremde emzirdiğimi görenler hala emiyormu bıraksın artık sonra bıraktırması zor olur diyorlar. benim kullanmam gereken ilaçlarım olduğu halde kesmeyi düşünmüyorum.

anacım kocam geldi hadi artık kapat deyip duruyo
yoksa bende enerji bitmedi daha
byy

senecim evet bebek buydukce braktirmasi daha zor diyor ama bu benim dusuncem,suan sen kesmemen lazim Enes zaten rahatsiz bide onumuzde kis ve dis donemi yemek yemedigi gunler olabilir insallah olmaz ama olursa tek kurtariciniz anne sutu olacak,senin ne ilaclari alman gerekiyor canim cok gecmis olsun

burcucum iyi geceler canim kosin sen ozlemistir,sen benim gibi yapsana oglunu uyut sonra kocacini ve rahat olursun bay

bende böyle düşünüyorum canım.

senecim akrabamin kizi gorursen sanberkten iki ay buyuk ama sanberk fazla uzun olmadigi halde kizdan bir bas daha uzun,yustelik 8 aydan sonra derk inek yogurtla beslemisler bebgi,anlatmaya calistim ama yok sonradan gorme ciktim ben de bidaha ugrasmadim

kızlar konuşamadım sizinle yine lise arkadaşım la karşılaştık msn de onunla dertleştik ne zamandır konuşmuyorduk karşılaşamamıştık

canım benim bi derdim yok çok şükür

arkadaşım eşinden boşanıyormuş onu konuştuk bir de banka sınavını kazanmış antalyaya yerleşmiş yalnız başına yarın başlıcakmış işe yalnızlıktan korkuyor durumu zor yani

allah hayırlısını versin onun için.zor bir durum gerçekten.

kızlar kimseye güven yok bu devirde gecen sene ekim ayında evlenmişlerdi eşi esrar bağımlısıymış üstelik eşi öyle kötü bir insan da değildi bankada memurdu,
arkadaşım sonradan anlamış tabi araları da bozulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…