2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler güzel gülen güzel kadın...

Ay kadin deyince yazmadan cikamayacagim.doguma girmistim ve artik son dogumun son dakikalari yasiyordum,cok susamistim su istedim,hemsire dr a sordu?Ebe ondan verin verin dedi kadin caz susamis.Inanin bebek cikacak artik ikin ikin diyorlar,ben salak,dogurmayi unuttum dusunmaya basladim,aa ben kadinmiyim, ne nasil ya, aa ben cocuk doguruyorum, evet ya kadinim,.Brak esimle 4 senedir beraberiz ve bir gun bile kadin olarak kendimi gormemistim,hep kendimi kiz hissediyordum.

Fikriyecim yeni resimler eklemişsin heralde gözlerim daha net gördüğü zaman incaleyip yorum yapıcam canım ...biraz baktım ama pusulu gördüğüm içim pek seçemedim..

aynı duygular içerisindeyim.buraya gelip iki lafın belini kırdığımda daha huzurlu ve mutlu giriyorum yatağıma.

Asli gecmis sayfalari okuyor,yetisemiyor bize ,hele benim yazdiklarimdan bikmistir,canim benim.

Son düzenleme:
ilahi fikriye güldürdün beni.sen çok yaşa emi.

Fikriyecim yeni resimler eklemişsin heralde gözlerim daha net gördüğü zaman incaleyip yorum yapıcam canım ...biraz baktım ama pusulu gördüğüm içim pek seçemedim..

:roflol:şakkıdı ene iyisi en iyisi bence de ,Simdi bakma cirkin gelmeyim gozune.aslinda senin icin cok onemli degildir guzel olup olmadimi, am ayineden.:roflol:

aslıcım mı gelmiş hoş gelmiş.
fikriye ben göremiyorum gelenleri yazdığımız kısımda.tam olarak nerde yazıyor.

ilahi fikriye güldürdün beni.sen çok yaşa emi.

canim hep aklima geliyor o ani,cok garip bir dogum yaptim ben aslinda.Onseden anlatmamistim ama anlatiyim.Sancilarim gelince birden kendimden geciyordum sanki,birden onumde pc geliyordu ve ben oyun oynuyordum,sonra birdan rahatlayi uyukuya daliyordu......laelaelaelaelae nasil bir dogum ise bu?hala anlamis degilim.kafamçokkarıştısırnaşık şey

:roflol:şakkıdı ene iyisi en iyisi bence de ,Simdi bakma cirkin gelmeyim gozune.aslinda senin icin cok onemli degildir guzel olup olmadimi, am ayineden.:roflol:

Canım benim herşeyden önce senin özün güzel....yüzünde güzel olmazmı...Allahım bebişin kadar senide nzarlardan saklasın....

çok güzel bir doğum olmuş canım ne güzel işte oyun oynadığını sanmışsın.ama şuurun baya bir bulanmış sancılardan:))güzel olduğu kadarda komik olan kadın.

sene emi ne demek,biliyorsun bazi konularda biraz cahilim kusurama bakma,lutfen?kaydirigubbakcemile3:1no2::çok üzgünüm::uhm::sm_confused::1shok:

çok güzel bir doğum olmuş canım ne güzel işte oyun oynadığını sanmışsın.ama şuurun baya bir bulanmış sancılardan:))güzel olduğu kadarda komik olan kadın.

Garibim ben.canlarimbenim hadi yatalim,yarin cok uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir gun bekliyor bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…