canim benim cok incesin.senin fotorafini hic gormedim ben kacirdim mi yoksa?aklimda Kaanin kiz halini hayal ediyorum hep.
yagmur canım çok geçmiş olsun güzelim zor günler geçirmişsiniz çok şükürki atlatmışsınız çok sevindim canımm. Kaan bugün daha da iyidir inşlah.Aman kızlar tekrardan söylüyorum olurda çevrenizde görürseniz gözleri kızarık birileri kojonktivit olmuştur kesin hemen uzklaşın çük fena bulaşıcı çünki...bu aralar salgınmış...bizde nerden bulaştıysa...doktor bile biz gittiğimizde eldiven kullanıyor bulaşır diye...öyleki çocuk doktorumuza otobüste bulaşmış...farketmiş konjoktif bir hastayı ama o anda otobüste tedbir alamadım iki gün sonra baktım hastayım diyor..öyle ağır geçirmişki adamın gözünde hasar kalmış % 20 görmüyorum diyor...inşllah bizde bi sorun kalmaz...
Fikriyecim dogru bilmişsin canım ama malesef size yetişemedimm.Asli gecmis sayfalari okuyor,yetisemiyor bize ,hele benim yazdiklarimdan bikmistir,canim benim.
tşkler Fundacım ama yetişemedim size pc başında uyuklamaya başladım eşimde yat dedi kalktım yattım artık. ama sizlerle konuşamadım geçmişi okuyayım derken. :hulya:aslıcım mı gelmiş hoş gelmiş.
fikriye ben göremiyorum gelenleri yazdığımız kısımda.tam olarak nerde yazıyor.
Giciiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:dilcikar: ya Sanberk cok beyaz dut yiyor,benim bildigim kadariyla idrar sokturucu etkisi var,acaba ne kadar verebilirim,eger unutmazsan sorabilir misin?günaydın fikriye
akşam dışardaydık biraz gezelim dedik
sonra cok geç oldu giremedim
bugün akşam burdayım kısmetse
gece kayınpeder gelecek cok sık giremem bir kaç gün
bugün egenin doktorla randevusu var sormak istediğiniz bi şey varsa söyleyin sorayım emi
yeni atlattım bendeah ben rejimdeyim guya ama hic veremiyorum,bugun de rengl oldum,karnimi bi gorceksin sis 5 aylik hamileymisim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?