2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim cok incesin.senin fotorafini hic gormedim ben kacirdim mi yoksa?aklimda Kaanin kiz halini hayal ediyorum hep.

Hayır canım kaçırmadın ben hiç foto koymadım...bizim bilgisayarda yüklü olan resimlerin hepsi malesef silindi...bilgisyara format atmak gerekti ..resimlerde masa üstnde olup dosyada olmadığı için malesef silinmiş...tekrar yükleyeyelim dedik...fotoğrak maknasın kablosu kayboldu...hafıza kartını bilgisyar okuyamadı...dolyısıyla Kaanında yeni resimlerini yükleyemiyorum artık....sizlere bakıp imreniyorum valla...özellikle gözlerimi çekip sizlere göstemek isterdim mesela....

yagmur canım çok geçmiş olsun güzelim zor günler geçirmişsiniz çok şükürki atlatmışsınız çok sevindim canımm. Kaan bugün daha da iyidir inşlah.
Asli gecmis sayfalari okuyor,yetisemiyor bize ,hele benim yazdiklarimdan bikmistir,canim benim.
Fikriyecim dogru bilmişsin canım ama malesef size yetişemedimm.
aslıcım mı gelmiş hoş gelmiş.
fikriye ben göremiyorum gelenleri yazdığımız kısımda.tam olarak nerde yazıyor.
tşkler Fundacım ama yetişemedim size pc başında uyuklamaya başladım eşimde yat dedi kalktım yattım artık. ama sizlerle konuşamadım geçmişi okuyayım derken. :hulya:

Herkese hayırlı Cumalar. ben bugün evdeyim ogluşu dra kontrole götürecektim ama drumuz bugün yokmuş o yüzden haftaya kaldı. birazdan komşuya bırakıp ozan egeyi ben gidecegim iki haftadır dikiş yerlerim agrıyor burda bir poliklinik var hemencik oraya gidecegim.
Herkese iyi günler..

günaydın fikriye
akşam dışardaydık biraz gezelim dedik
sonra cok geç oldu giremedim
bugün akşam burdayım kısmetse
gece kayınpeder gelecek cok sık giremem bir kaç gün

bugün egenin doktorla randevusu var sormak istediğiniz bi şey varsa söyleyin sorayım emi

Giciiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:dilcikar: ya Sanberk cok beyaz dut yiyor,benim bildigim kadariyla idrar sokturucu etkisi var,acaba ne kadar verebilirim,eger unutmazsan sorabilir misin?

Geciz canim gezin,hava hala guzelkken degerlendirin.Sen de ozlemisindir memleketini.asalnimiz nasil?Dr haberleri bekliyoruz bakalim pasa ne adar buyumus.

ayy ne çok yazmışsınız kızlar valla oku oku bitiremedim.

yağmurcum saol canım ayrıntı vermişsin hastalığınız için inan okuyunca çok korktum yaa salgın demişsin bize bulaşırsa halimiz ne olur 3 çocukla senin yazılarını okurken o kadar çok etkilendimki psikolojik herhalde gözlerim yanmaya başiladı canım birde hastalıgın ilk belirtileri ne oldu

tamam canım dut kurusunu sorarım
sen kan yapsın diye mi veriyosun nasıl yiyor ayol kuru kuru
bizimki hayatta yemez

bizde aşagı indik bugün hava cok güzel burda
ege bayağı oynadı bende yoruldum saat 5 te randevumuz doktorla daha pasta börek yapcam
duş alıp hazırlanıcam cok işim var bugün
sizler nasılsınız

merhaba Burcu,iyiyiz biz,bugun sukur Sanberk fazla sorun yaratmadan yemeklerini yedi,oyle gunlerde cok mutlu oluyorum,Insallah bugun boyle bitiririz.Senin baya islerin varmis.Ben de daha eci toplayacagim biraz toz alacam,banyo yapacam.ama bi turlu asliyamiyorum ben cok tembelim cooooooooooooooooook.

Burda da hava cok guzel Sanbek yeni uyudu kalkinca yogurdu yidirip cimayai dusunuyorum parkta da meyve yer umarim.

ooo sen tembelliği bana sor
ben dün bayağı iş yaptım bugün sadece dinleneceğim
akşam kayınpeder gelecek biraz pasta yapıcam
oohh bende yerim bol bolll :))))

evet ya bende yemediği zamanlar artık balkonda ve aşağı indirip kamelya da yedirmeyi düşünüyorum
komşular yapıyo işe yarıyomuş bende deneyeceğim

ah ben rejimdeyim guya ama hic veremiyorum,bugun de rengl oldum,karnimi bi gorceksin sis 5 aylik hamileymisim gibi.

Ben de Sanberki ydirmek icin nelerneler yapmiyorum,tv,tel,fotoraf makine,oyuncaklar,kalemler,defterler,artik aklina ne gelirse veriyorum,ancak yidirebiliyorum.

Canim ben cikiyorum,sanberk uyurken biraz is yapayim,banuyo da yapayim.Sana da kolay gelsin.umarim bugun sizin yemeniz sorunsuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…