2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım karışmadı ya
gülümseme seçmiştim ama kendi değil yazısı cıktı
sinir oldugum sey

slm kızlar

burcum seninkide eline meyve verince yemiyor sanırım bende tariflerimizi yazdıgımız yere irmikli bir tarif yazdım tavsiye ederim içinde müthiş şeyler var tam enerji meyve tahin ceviz benimkiler çook seviyor dene derim

birde ben günde 2 danino yediriyorum içine önce meyve ren deliyorum öyle yiyyorlar birisine muz birisine armut mesela

Aynurcum,bana mesaj geldi gunden 1 daninodan vazla verilmemesi gerkiyor diye,danone danisman dr var onlar 1 den fazal danino yidirmesini tavsiye etmiyorlar.Tek istisna eger baska sut veyya sut uruni hic tukkentmiyorlarsa 2 tane verebilir.

Ben de daha onceden baya iydiriyordum ama artik gunde tek 1 tane bazen onu da vermiyorum.Sen istersen danone ucretsiz danisma hatti var orda ara danis.

canım evet gördüm tarifini ama denemek istedim aslında
ama hiç zaman bulamadım artık bundan sonra
bir de bizimki meyveli yoğurt danino falan yemiyo
sade yoğurt seviyor zaten sadece onu severek yiyor

Benimki sukur elde meyve yiyor, ama gunden gune degisiyor bazi gunlerde ancak kavanozdan yer.Kasik catal kullanma durumunuz nail,Biz hala kasikla baris degiliz,deniyoruz ama hala doguru tutamiyor,Bir kac gun iki kasik dokmeden yeyebildi o kadar,Catalli iyiyi sayilir cunku catal kullanmak icin pek beceri germiyor,tek yem yemegi istegi olsun.

vallamı kız niyeki? fikriyecigim iyi sayılırım bugün yataktan zor kalktım çocuklarada geç kahvaltı yaptıdım öncesinde mama verdim şu anda uyuyorlar daha çorba yapıcam onlara siz ne yedirdiniz bu gün?

burcucum ypğurdu kendinmi yapıyorsun?ne güzel benimkilerde yoğurt yese keşke daninoyu ben sevmiyorum aslında

valla ben hiç denemedim çatal falan vermedim ellerine..benim burakta eline meyve verince yiyyor ama diğerleri yemiyor

Fazla verilmiyor cunku danino yogurtlar aslinda peynir ve peynir normal yogurtan daha cok kalsyum var.zaten 1 k.k peynir yaklasik 150-200 ml kadar sute esittir.bu aylarda gerekli sut miktari 500 ml gecmemesi lazim.fazla kalsuyum aslinda cok zararli olabilir,Kansizlik,basindaki funtinelin erken kapanmasi,bobreklere fazla yukleyerek zarar verebilir,ayrice erkek bebeklerde ilerdeki yaslarda prostat hastalanmasinna sebeb olabilir.

kızlar yaa geçen gün anne olunca anladım programında çocuklarda mastürbasyon konuştular 1,5 -2 yaş arası şok oldum yarısında açtım programı izliyen varmı?hiç duymamıştım şimidye kadar

aynurcum ,hasta mi oldun canim,cok gecmis olsun,grip olmasin.Canim ellde belki yemek istemiyorla ama catalla nasil yedigini gosterirsen belki hosuna gider.Sanberk cattalla yiyince cok mutlu oluyor.

saol canım ama benimkiler yoğurt yemiyor bir sorayım bakalım..duymuştum daninonun içinde aslında yoğurt değil peynir varmış

yok canım hasta değilim başım agrıyordu akşam yatarken eymende gece kalktı 10-15 dk. onunla uğraştım sabaha karşıda burak için kalkıp mama hazırladım herhalde kaliteli uyku uyuyamadım ama kandimi halsiz bir garip hissediyorum geç kalkınca kendimde az önce birşeyler yiyebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…