2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bazen hazır alıyoruz ama genelde kandim yapıyorum egeye
ablamların çiftliği var çifliğinde inekleri var :))
ordan bazen süt gönderiyor çünkü kendininde 2 cocugu var
genelede onunla yapıyorum doğal yanii

Bu program ben de izliyorum ama o gunu kacirmisim,izlemedim,Evet bu konu icin ben de duymustum,Canim merak ediecek bise degil bu gayet dogal bir durum.Seninkiler simdiya kadar olmadi mi?Bizimki kackez kaldiriyor.......:kedi: vucunudu tam kontrol edemedikleri icin boyle oluyor,zaten ayni nedenle de sisini kaciriyorlar,Pipisslerini hala kontrolde tutmadiklari icin,Onun icin daha sik ciplak brakmaliyizki kendi leri tanisinlar.P{ipiyi bir el gibi dusun ilk baslarda eline bise verince nasil tutamiyorlar di hemen elinden duserdi,,,simdi ise istedikleri alirlar istedigi zamni brakirlar isterse de atarlar,bu olayi da ayni sey.

kızlar yaa geçen gün anne olunca anladım programında çocuklarda mastürbasyon konuştular 1,5 -2 yaş arası şok oldum yarısında açtım programı izliyen varmı?hiç duymamıştım şimidye kadar
evet canım olabilir kendilerini ve cinsiyetlerini keşfediyolar ya
bazen erken dönemlerde görülebilir mastürbasyon

kızlar benimkiler altını açınca hemen dokunuyorlar pipiye bunu biliyorum merak ederlermiş kapalı oldugu için ellerlermiş..ama o gün söyledikleri çocuklar kız erkek farketmez ellerini cinsel organlarına götürüp ses çıkaranlar varmış hatta kadının biri katıldı torunu varmış 2 yaşında ananesine sürtünüyormuş ananesi yapma diye kızınca çokk güzel oluyor diyormuş bunlara şaşırdım

ee bebişlere ne yaptınız ben şimdi çorba koydum fikriye ayvada attım bakalım yiyceklermi sen çok faydalı demişsin ben çorbanın içine attım düdüklüye olurmu acaba?

iste boyle gunlerde nasil davranmamis gerktigini iyi bilmemiz gerekiyor.Soyledigin iyi oldu.bi aristirmak lazim,Peki dr ne dedi ne boyle bir durumda ne yapmaliyiz?

ee bebişlere ne yaptınız ben şimdi çorba koydum fikriye ayvada attım bakalım yiyceklermi sen çok faydalı demişsin ben çorbanın içine attım düdüklüye olurmu acaba?

olur canim,zaten dudukten pisirmesi en iyi.Ben bugun sebzeli sehriye corbasi yaptim,yaninda 1 kofte de yedi.Oglen yemegile biraz geciktigim icin aksamdan yaptigim ve yemedigi kabak yedi biraz ve 1 avuc nar taneleri

hadi ben kacayim,biraz daha kalirsim hepten oturcam,is guc beni bekliyor,oprum sizipasalari da opuyorum,aksam gorusuruz.

valla çok net birşey söylemedi bu konuyla ilgili zaten programda hemen bitti kaçırdım ben ama çocuklara 3-5 yaş arasında onlar sormasada kısa cümlelerle cinselligi anlatmak gerekiyormuş çokta fazla şey söylenirse kafası karışırmış 1-2 cümle o soru sorarsa cevap verilicekmiş.. birde basit cizimli çocuk kitabı vardı böyle gösterin dedi ama gerçegini görmemeli dediişte bu senin burnun ağzın pipin faln.. asla çocugunuzu yıkarken siz çıplak olmayın dedi...kucagımde eymen var karışık yazdım tek elle valla

biizmki şimdi uykusunda 200 ml tahıl karışımı 3 bebe büsküvi içti
uyandığında direk çıkarız yanıma artık kavanoz maması alırım o yüzden corba yapmacağım

canım bu tür durumlarda ilgisini başka yöne çekmek gerek
ama sunu da bilmeliyiz ki bunu yapacak engelde olamayız ne kadar kızarsak yada
bu konuda üstüne düşersek o kadar ilgisi yoğunlasır bu konuya
cok basit olarak anlatmamız lazım ve onların sadece bize özel oldugunu
kimsenin görmemesi ve dokunmaması gerektiği söylenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…