bazen hazır alıyoruz ama genelde kandim yapıyorum egeyevallamı kız niyeki? fikriyecigim iyi sayılırım bugün yataktan zor kalktım çocuklarada geç kahvaltı yaptıdım öncesinde mama verdim şu anda uyuyorlar daha çorba yapıcam onlara siz ne yedirdiniz bu gün?
burcucum ypğurdu kendinmi yapıyorsun?ne güzel benimkilerde yoğurt yese keşke daninoyu ben sevmiyorum aslında
evet canım olabilir kendilerini ve cinsiyetlerini keşfediyolar yakızlar yaa geçen gün anne olunca anladım programında çocuklarda mastürbasyon konuştular 1,5 -2 yaş arası şok oldum yarısında açtım programı izliyen varmı?hiç duymamıştım şimidye kadar
kızlar benimkiler altını açınca hemen dokunuyorlar pipiye bunu biliyorum merak ederlermiş kapalı oldugu için ellerlermiş..ama o gün söyledikleri çocuklar kız erkek farketmez ellerini cinsel organlarına götürüp ses çıkaranlar varmış hatta kadının biri katıldı torunu varmış 2 yaşında ananesine sürtünüyormuş ananesi yapma diye kızınca çokk güzel oluyor diyormuş bunlara şaşırdım
ee bebişlere ne yaptınız ben şimdi çorba koydum fikriye ayvada attım bakalım yiyceklermi sen çok faydalı demişsin ben çorbanın içine attım düdüklüye olurmu acaba?
canım bu tür durumlarda ilgisini başka yöne çekmek gerekvalla çok net birşey söylemedi bu konuyla ilgili zaten programda hemen bitti kaçırdım ben ama çocuklara 3-5 yaş arasında onlar sormasada kısa cümlelerle cinselligi anlatmak gerekiyormuş çokta fazla şey söylenirse kafası karışırmış 1-2 cümle o soru sorarsa cevap verilicekmiş.. birde basit cizimli çocuk kitabı vardı böyle gösterin dedi ama gerçegini görmemeli dediişte bu senin burnun ağzın pipin faln.. asla çocugunuzu yıkarken siz çıplak olmayın dedi...kucagımde eymen var karışık yazdım tek elle valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?