tşkler canım dahiliye druna gitmiştim ben biraz panigimdirde apandist falan degilmiş kadın dogum drunuza görünün dedi ya idrar yolları yada yumurtalıklarımı üşütmüşüm sanırım. ozanın drundan randevu alamadık oda kalmıştı artık ikisini birden haftaya çıkarırız.Aslıcım ,cok gecmıs olsun canım,
Evt yelizcim bugün kimseler yok bu saat olmuş kimse gelmemiş uykusuzumm yine ayakta uyukluyorum ben geldim ama siz gelmemişsinizz. bizde bugün arkadaşlarla toplandık bundan sonra 2 haftada bir toplanacagızz çok güzel oluyor hem bizim için hemde çocuklar için degişiklik oluyor şansımıza havada çok güzeldi.selam kimse yokmu bugün hava güzeldi dışarı çıktık oğluşumla..siz neler yaptınız..
yağmurcum nasıl oldun oğlun nasıl valla bir korktum bulaşıcı deyince eşimede tembihledim hasta kişilerden uzak dur diye google la bile baktım bu hastalıga bu güb bütün gün aklımda siz vardınız çook etkilendim
iyi geceler hanımlar benim yatılı misafirlerim var bugün yazamıcam
ama yinede bi girip size iyi geceler demek istedim
ya bağımlılık yaptınız bende sizsiz yapamıyorum:))
hepinize iyi geceler ......
Günlerden sonra bugün bizde dışarı çıktık ....pazara gittik aslında dışarı dediğimde...beni gören bir daha dönip baktığı için biaz rahatsız oldum aslında ....kendimi kuduz gibi hissettim kıpkırmızı gözlerle...hele bir çocuk bi korktuki benden...gülsemmi üzülsemmi bilemdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?