2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fikriyecim canım hoşgeldin...gelir gelmez hemen moral vermişsin canım çok sağol...haklısın aslında bugünlerde geçecek...kış geldi oğluma bir mont alamadım gezmeye korkuyorum...her girdiğimiz yerde öcü görmüş gibi noldu gözlerinize diye saatlerce soru yağmuruna tutacaklarından vazgeçiyorum...bakalım geçer heralde bir haftaya kadar....sen nasılsın canım neler yaptın bugün...

Saol Ymurcum,iyiyiz sukur,bugun Sanbekin biraz burnu akti ama sonra durdu umarim hastalanmaz.Baska biraz temizlik yaptim,fazla yaptigim bisey yok,disiriya cikacaktik,bizimki cok gec uyandigi icin gunesu kacirdik.Biz ostronat aldik sanberke ama boyle kolsuz ve mont var uzerine sanki daha kullanili gibime geliyor.

merhab SENECIM INSALLAH HAVA COK GUZEL OLUR HEPIMIZ BOL BOL GEZELIM,CIKARKEN NELERE GEZIYORSUNUZ MESELA,NELER YAPIYORSUNUZ,BI FIKRI FERIN BIZE.

evet bizde mont alıcaz hala çıkıp alamadık.. yağmurcum güneş gözlügü tak canım kendini rahatlatmak için insanlar bakıyor diye kendini eve kapatma zaten yakında havalar dahada soğur hiç çıkamıycaz valla kışın napıcaz bimem

astronot en güzeli aslında özellikle kar yagan şehirlere ama bizim iiçin uygun olmazben montları biraz büyük almayı düşünüyorum sadece bu yıllık olmasın diye...fikriye biz mutlaka marketlere uğrarız bez,mama ihtiyacımız oluyor birde çarşıya 1-2 tur atıyoruz zaten üçünü indir bindir akşam oluveriyor

iyiyiz canım napalım akşama kadar oğlanların peşinde koşturuyorum..peki size bu hastalık nerden bulaştı ben hiç görmedim bu hastalıgı

Ahhhhh bir bilsek canım bir bilsekkk...heryerden bulaşabilirmiş doktora göre....son gün alışveriş merkeizne gitmiştik Kaan oynasın diye...tabi çocuk bu her rafa elini vuruyo arada yere düşüyo koşarken falan ordan bulaştı heralde...aynı gece yanağını sivriinekte ısırmıştı aynı sinek mikrobunu gözedemi bulaştırdı nedir anlayamdık işte...tabi biz bu denli kötü ve zor olacağını bilemedik ...17 gündür hergün havlu çarşaf nevresim giydiğimiz ne varsa hergün değiştirdiğim halde mikrop bizede bulaştı..hemde iki gözümüze...çok zor oldu çok...geceleri çocuk uyanıyo gözleri yapışık beni göremiyo ağlıyo ben uyanıyorum bende aynıyım gözümü açamadağımdan çocuk düştümü yanımdan anlamaıyodum el yordamıyla alıp emziriyodum ...Rabbim kimsye vermesin aman dikkat edin nolur...

fikriyecim önce itfaiyedeki tavşanlara gideriz eğer şanlıysak çalışan çocuk seven birileri enesi itfaiye arabasına bindirir bu en büyük keyfi.sonra tabiki park.ilçemizden düçük bir dere geçiyor bir bölümünde suyun durgun olduğu yerde ördek ve kazlar var unlara kraker atarız.çok yakınında alabalık çiftliği var orayada gideriz.bizim fix bunlar.

Bence de Yamur bu guzel gunleri degerlendirmek lazim.Yarin icin programiniz ne?bizim yarin dedemiz ve babaannemiz Sanberki alip gezdircekler,ben ise bol bol yatacam,dergi okurum.pazar gunu icin ise arkadasima gidecegiz,ordan eve gelip Sanberki dede ve babaannesine brakacaz biz esimle artik gozlerimiz nereye gorurse,,,,,,,,

amin amin nedir bu ya yok domuz gribi kuş gribi gdo derken valla normal gribe dua eder olduk allah beterinden korusun

oh ozendim size,ne guzel bir gun olacak,ne mutlu size,artik yaz olsun da biz de koye gidelim oglucumun gunleri daha eglenceli olsun.mafoldumben uzuluyorum yavruma benim guzel eglenceyle dolu cocuklugumu yasayamiyacak.mafoldumben

ay ne guzel olurdu.ya biz burda istanbulda hayvanat bahcesine goturmek istiyorduk ama nerde oldugunu hic bilmiyoruz,Yamurcum sen biliyor musun?

evet burası o konuda çok iyi.oğlum balık nasıl tutulur onu bile öğrendi çocuk.her yerimizden hayvan fışkırıyor abartısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…