eee ne guzel Senecim siz artik ac kalmazsiniz canim,oglucunuz balik tutar size artik,bol bol yersiniz?
bizde geçen sene kullandık memnun değildim.kucaktayken sanki arası çocuğa yapışıyor rahatsız ediyor gibiydi.akşam misafirliğe gittiğinizi düşünün erkenden uyuya kalıyorlar uyuyorken alıyorsun çocuğu nasıl astronot giydireceğiz.bu nedenlerle hiç kullanamadım.ben lc den bir tane aldım.memnu num şimdilik hava biraz daha soğursa daha kalın ve uzun birşeyler düşünüyorum.Senecim hoşgedin canım Enes paşam nasıl bugün siz nelr yaptınız....
Geçen yıl bende astronot almıştım ama hiç kullnşlı olmadı giyinip çıkarırken çocuk çok zorlanıyodu sıkılıp ağlıyodu içinde bende sadece iki kere giydirdikten sonra iptal edip normal tüylü bir mont almıştım geçen yıl ama küçücüktü o bu yıl olmuyo...bu yılda güzel ve şık bişey blamadım öncedec ok bakmıştım ama..bildiğiniz güzel markalar yada mağazalar varmı...
:dilcikar:ama oğluşlarınızın son halini ben sormuştum
eneste çok seviyor onları.her sabah şöyle bir bakarız severiz.ama en çok ayıyı nedendir bilmem.senecim goruyorum Enesin odasindaki duvarda Sanberkin en sevdigi cizgi filmin kahramanilari varmis,gelip alalim,Sanberk gormesin de hemen esek gibi yapamaya baslar,onu en iyi bilir zzaten,,,,,laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?