2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecim enesin son resimlerini sormuştun işte canım bugün uyutmadan önce senin için çektim sıcak sıcak

Senecim hoşgedin canım Enes paşam nasıl bugün siz nelr yaptınız....
Geçen yıl bende astronot almıştım ama hiç kullnşlı olmadı giyinip çıkarırken çocuk çok zorlanıyodu sıkılıp ağlıyodu içinde bende sadece iki kere giydirdikten sonra iptal edip normal tüylü bir mont almıştım geçen yıl ama küçücüktü o bu yıl olmuyo...bu yılda güzel ve şık bişey blamadım öncedec ok bakmıştım ama..bildiğiniz güzel markalar yada mağazalar varmı...

arkadaslar birbirimize biraz puan verelim ya,hepinize vermeye calistim ama en son veren ben oldugum icin izin verilmiyor.

Ay Senecim ,Enes pasamiz cok buyumus cok cok yakisikli olmus,annesi yataginizin yanlardan kaldirmalisiniz artik,pasaya bak atlayacak ordan.41 masallah.

Senecim canım maşallah ne güzel ve tatlı çıkmış Enes öyle nasılda erkek erkek bakıyor yerim ben onu...ne güzel odasındamı yatıyor Enes? Bizimki aylardır benimle yatak odasında yatıyor babada içrde yatıyor zavallım...nasıl olcak kışın bilemiyorum ...yatağına nasıl alışacak kara kara düşünüyorum...

Yamurcum benim aldigim astronot oylr bebekler icin degil,bilmiyorum ismi ama oyle kol falan yok,omuzlardan sadece bantlar geciyor onlar da esnek,gigdirmesi cikartmasi cok kolay,uzerine mont ayri gigdiriliyor,yani hava cok soguk degilse insan isterse tek montu kullanir.

bizde geçen sene kullandık memnun değildim.kucaktayken sanki arası çocuğa yapışıyor rahatsız ediyor gibiydi.akşam misafirliğe gittiğinizi düşünün erkenden uyuya kalıyorlar uyuyorken alıyorsun çocuğu nasıl astronot giydireceğiz.bu nedenlerle hiç kullanamadım.ben lc den bir tane aldım.memnu num şimdilik hava biraz daha soğursa daha kalın ve uzun birşeyler düşünüyorum.

Sanberkk de bizim odamizda,simdi odasi var ama henuz oyle ayri mobilya almadik,normal genc odasi gibi,daha onceden halasi yanimizdaydi oda onundu ve boyle braktik degistirmedik,Sanberk icin tek yatak aldik.Sanberk de yataginda uyumayi pek istemiyor ama yineden idarediyoruz,ama sabah 6 gibi mutlaka yanimiza geliyor.

senecim oğluşun çok tatlı banada düşücek gibi geldi benimkiler özellikle burak olsa kendini çoktan aşagı atmıştı

sağolun teyzeleri.evet fikriye uyuyunca kaldırıyoruz uzun zamandır.
yağmurcum enes 3.ayını doldurduğu gün odasına aldım.iyiki almışım şimdi asla kabul etmezdi çok eminim.
fikriye astronotu tarif ettiğin kadarıyla beğendim.nereden aldın.internetten görebileceğim bir site var mı

senecim goruyorum Enesin odasindaki duvarda Sanberkin en sevdigi cizgi filmin kahramanilari varmis,gelip alalim,Sanberk gormesin de hemen esek gibi yapamaya baslar,onu en iyi bilir zzaten,,,,,laelaelaelaelae

Fikriyecim valla özendim sana bizimki hayatta başka yerde durmaz bensiz...babası bile bakamz ben olmadan ...bazen dışarı çıkarır gezmeye en fazla bir saat....meme meme diye ağlar babsı eve zor getirir...hayvanat bahçesi fikri gayet güzel valla ıstanbulda nerde var hç bilmiyorum yarın eşime sorayım o bilir...ıkea nın karşısında yeni açılan dev akvaryuma götürebilirsin ama çok güzel olduğunu duydum..biz daha gitmedikde...

fikriye ne güzelmiş aldıgın mont bize resmini yollarmısın..bizimkiler doğduklarından beri ayrı odadalar şimdi ayırmak çok zor olmaz yağmurcum

:dilcikar:ama oğluşlarınızın son halini ben sormuştum

canım benim sende sormuştun ama o sıralar çok yoğundum makinedekileri bile bilgisayara atamamıştım.dün gece fikriyede sordu o kaldı aklımda.kusura bakma canım.opuyorumnanaktan

yağmurcum emziriyorsun ondandır belkide benimkiler haftada 1 zor çıktıkları için kapıya gelene ne maymunluk yapıcaklarını şaşırıyorlar herkezlede giderler...keşke bende senin gibi bu zamana kadar emzirebilseydim

senecim goruyorum Enesin odasindaki duvarda Sanberkin en sevdigi cizgi filmin kahramanilari varmis,gelip alalim,Sanberk gormesin de hemen esek gibi yapamaya baslar,onu en iyi bilir zzaten,,,,,laelaelaelaelae
eneste çok seviyor onları.her sabah şöyle bir bakarız severiz.ama en çok ayıyı nedendir bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…