eneste çok seviyor onları.her sabah şöyle bir bakarız severiz.ama en çok ayıyı nedendir bilmem.
aslında ben winnie the pooh olmasını istememiştim.babamızın aceleciliği ve bana sormadan alışıyla oldu.odanın konseptine hiç uymuyor.örümcek adamı her erkek çocuğu seviyor.bakalım bizimkilerin zamanında neler çıkacak.bizimde odamızda winnie the pooh kahramanları var perdemiz lambamız duvar süslerimiz tabii benim zevkim büyüyünce bakalım kendileri ne sevicek..arkadaşımın oğlu örümcek adam.batman bunları seviyordu
ymurcum orayi hic gitmedik biz,acaba pazar gunu oraya mi gitsek,arkadasimi ikna edebilsem,cok iyi olur.Canim siz de daha cabuk iyilesinde sizinle gorusmeye cok sabirsizim.
baksınlar tabi.hiç çekinmem.o görüntü benim çocukluğumdan beri hoşuma gider.emzirmek dert değil canım severek yapıyorum.sorun şu emem bebeklerin bazılarında enes ve kaan gibi anneye ekstra bir düşkünlük oluyor.tamam bu çok güzel ama senin gibi bir iki saatliğine başkasına bırakamıyorum.ya ben olacağım ya da babası.aaa baksinlar ne var sanki,emziren anne goruntusu cok guzel cok hosuma gidiyor,Benim arkadasim var emzirirken onu izlemeyi cok seviyorum ama bir goz atip bi daha bakmiyorum rahatsiz etmeyim,bu anna ve bebegine ait bir an,dierlerin isi olmaz.emzirebileneceginiz kadar emzirin,hayat boyunca bize yapisik gezmeyecekler ya,hic merak etmeyiniz.
Bizimki de oynamak icin babaannnesine falan brakabiliriz ama yidirmek,uyutmak tek beni istiyor,Sanberkin de cok kotu aliskanligi oldu uyumak istedigi zamn illa saclarimi tutacak,
aaa baksinlar ne var sanki,emziren anne goruntusu cok guzel cok hosuma gidiyor,Benim arkadasim var emzirirken onu izlemeyi cok seviyorum ama bir goz atip bi daha bakmiyorum rahatsiz etmeyim,bu anna ve bebegine ait bir an,dierlerin isi olmaz.emzirebileneceginiz kadar emzirin,hayat boyunca bize yapisik gezmeyecekler ya,hic merak etmeyiniz.
Bizimki de oynamak icin babaannnesine falan brakabiliriz ama yidirmek,uyutmak tek beni istiyor,Sanberkin de cok kotu aliskanligi oldu uyumak istedigi zamn illa saclarimi tutacak,
aa evet ben görmüştüm bizim evimizdede akvaryum var eşim çok seviyor istanbulda olsak kesin giderdik...ben daha istanbulu hiiiç görmedim kızlar
aynı aynı yağmur.bu kadar olur.bizimkide keyfine istiyor helede ev kalabalıksa.misafirim çoğu zaman yalnız kalıyor hizmeti kendileri ediyor biz baska odada.Fikryecim astronotunuzu bende beğendim canım ama kışın kot falan giyeceklerinden üstüne tekrardan tulumunu giydirmek zor olur sadece üstünü kullanırsın gbi geliyor bana...
Senecim anlattığın manzara aynen bizdede var...heryerde yaapışıyor meme diye...misafir gelince çok zor oluyo ikide bir başka odaya geçmek çok yoruyo...çoğu zaman keyfine istiyo zaten..ben hem emeyim hemde reklam bakayım,etrafı seyredeyim istiyor....hele arabada memeden hiç ayrılmıyor...o yüzden toplu taşıma araçlarını kullnmam mümkün değil...rezil eder beni otobüste dolmuşta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?