2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yagmurcum çokk sağol eşim eclendigimizden beri seni götürücem diyor 8 yıldır yani ama bir türlü fırsat olmadı birdahada olmaz artık 3 çocukla.. aralıkta kendisi gidecek kursu var 1 aylık hemde napıcaz bilmem

ayy yerim ben onun yumuk ellerini diğerinide tutuyor demekki senin memeleri zapdetmiş desene kızz...

Aynen canım sofraya otuutmuyo çoğu zaman meme meme diye tutturuyo...sofradan kesinlikle ağzına lokma koymuyo istediği sadece meme...az önce misafirlerim vardı amcası falan...ikide bir meme diye yapışıyo odaya geçiyoruz iki fırt çekiyo hemen kucağımdan inip içeri fırlıyo...10 dk geçiyo tekrar başlıyo meme meme ..dön dön hep aynı kısır döngü...gelenler genelde kenid hizmet ediyo...yemek yese karnı biraz tok olucak..yemeğede yüzü olmadığından karnı doymuyo memeyle sürekli istiyo öyle olunca...

ya enesi anlatıyorsun yağmur.ben diğer göğsümü sıkı sıkı kapatıyorum biraz mızırdanıyor ama olsun.çünkü benimki ellemiyor sıkıyor uzatıyor çimdikliyor çok canımı yakıyor.bu aralardada ısırmaya basladı.bunu daha önce ilk dişleri çıktığında halletmiştik ama şimdi yine geldi.çok canım acısada bunu oyun gibi görmemesi için ses çıkarmadan oğlum em diyorum ya da ninni şarkı söylüyorum ilgisi dağılsın diye yok gözünü kapatıp tüm gücüyle ısırıyor.dişleri yüzünden sanırım.bunu yaparken oyun oynamadığı belli yüzünden.sıkıntılı bir şekilde ısırıyor.

aYNURCUM,ILK FIRSATTA GELIN YA,BAK BEN DE BURDAYIM,BOL BOL GECERIZ.
Yamurcum bakalim canim,ne kadar kullanabilirsek o kadar.
Senecimbenim yegnim de oyleydi bu sene birinci sinif ogrencisi ve ancak simdi brakmis bu aliskanligi.Ben de cok korkuyorum,vermemmeye calisiyorum ama nasil agliyor bi gorceksiniz,buyuk cocuk gibi bide goz yaslari dokuyor.Daha onceden hep kucagimda uyumak istiyordu hep ziplatarak uyuturdum,en sonunda belim cok agrimaya basladi ben de yorulmustum artik,Aldim onu tam uyacagi zamn atiyordum bebek arabasina yollarda gezdirmeye baslardim.Boyle bir hafta surduk,sonra evde uyutayim dedim cok agladi 2 saat olmadi ama az kaliyordu,hic durmadan agladi,O kalkiyordu ben tekrar yatiriyordum.Boyle 3 gununde pes edip kendi kendin uyumaya basladi,Sacla nasil alisti?!! aylikken biberonu reddetmeye basladi ve oyalamak icin oyuncak falan veriyordum ama hep atiyordu,sonra kendisi saclarimi kesfetti,ilk once sadece biberonu emdikce sonra da uyacagi zaman cekmeye basaladi. Ben de ayri odaya gecmesini istiyorum ama henuz kararli degilim,cunku bu ailarda anne kaybetme korku yasiyorlarmis ve psiholojini kotu etkilemesin diye biraz daha beklemeyi dusunuyorum.

ayy yerim ben onun yumuk ellerini diğerinide tutuyor demekki senin memeleri zapdetmiş desene kızz...

Aynen canım aynen ..sırtımda bir ben var bazen onada yapışıyo meme diye...ısırıp koparacak brgün korkuyorum...kaynanamı görüncede meme diyo sürekli ben yokken birkere göstermiş heralde..emmiyo ama ikde bir açtırp bakı bakıp gülüyo...sapık diyo görümcem ...bizimki onada gülüyo...
Bu arada eşileriniz ne iş yapıyo kızlar hep nöbetten falan bahsediyosunuz...

yinew gidersiniz canım.allah izin verirse bir yıldan sonra rahatlarsın kocaman olacaklar.yalnız mı kalacaksın.birileri gelmeyecek mi

Masallah Enese ve Kaana,cok tatlilar,hadi insallah az emziren ve hic emziren anneler ikincide bunlari yasariz.Arkadasimin bebegi de sizin anlatiginiz gibi yapiyor.

kızlar saolun teklifiniz için bakalım karın gerdirme ameliyatı için gelebilirim istanbula..
bu kadınlar kul. çok seviyorum tek bir dezavantajı var bu saatlere kadar uyanık kalınca çok acıkıyorum kilo alıcam valla karnım gurulduyor açlıktan

Senecim canım biryerde okumuştum göğsünüzü ısırırsa bebek sert bir şeklide kızgınlığınızı belli edin ve böyle yaparsa bir daha ona meme vermeyeceğinizi söyleyin anlayıp bir daha yapmayacaktır diyordu...bizimkide bazen ısırıyor oyun diye genelde..kızdığımı anlarsa korkup hemen emmeye başlıyo...bazen beni kızdırmaktan keyif olıyo..o zamnda hemen kucağımdan indirip bir daha sana meme yok diyorum hemen anlayıp ya kafasını gömüyo kucağıma yada usulca kucağıma sokulup sessizce meme diyo...anlıyolar yani...

şunu yazmadan edemeyeceğim.enesin ay dede takıntısı var nerede görse durur izleriz mecburen.şeklini benzettiği objelerede ay dede der.bir gün komşumda akşam oturmasındayız tabi eşlerde var ve maalesef tv açık.bir ped reklamı var pedi gösteriyor sonra yandan kıvrılmış halde arka fonda gece gökyüzü görüntüsü.enes birden heyecanlandı ay dede aydede diye tvyi gösteriyor hepimiz döndük baktık ped.çok utandım anlatamam odayı bir sessizlik kapladı.

canım yanımıza annem gelicek inşallah yanlız olmaz..

bende aynı soruyu sorucaktım yağmurcum..benim eşimin ismi ahmet astsubay kendileri 30 yaşında başkaaaaa 4 erkek kardeşler 3 tane eltim var yani aydınlı onunda resmini koyarmışım altına ne komik olur:roflol:

yağmurcum bende tam bunu araştıracaktım.bakalım ne olacak verdiğim tepkiye karşılık.eşimin işini sormuşsun ast subay cenderme:)))

isimde mi soruldu ben kaçırmışım.

Tahmin etmiştim Aynurcıum eşinin asker olduğunu Senenin eşide asker heralde anladığım kadarıyla...bu arada bayağı bi seceresini dökmüşsün eşinin....benim eşimde öğretmen...6 kardeşler 3 kız 3 erkek...Kırşehirli eşim aşiretler kayınababam aşiretin en büyük ağası...aşiret geliniyim yani..eşimde evin en büyük oğlu..Allahtanki ıstanbuldayım...Kırşehirde hayatları çok zor...

Eşimin ism fatih..benim ismim Özlem bu arada..bunuda ilk defa yazıyorum burada..nufus kayıt örneği gibi oldu...

Aaaaa senın ısmın yamur degıl mı,uuuuuuuuuuuuu
sen de mı ?once sene sımdı yamur,e ben sıze oyle alıstım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…