2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim matrak olsun dedim... yagmur ne güldüm seceresini yazmışsın demişsin valla sen beni güldürdün allahta seni güldürsün valla itice tanıyın dedim hergün kocamdan çok vakit geçiriyorum sizlerle ayol

Eşimin ism fatih..benim ismim Özlem bu arada..bunuda ilk defa yazıyorum burada..nufus kayıt örneği gibi oldu...
şimdi oldumu bu.ama ben seni yağmur diye benimsedim.aşiret gelini ha.avantajları ve dez ajantajları neler.hiç aşiret mensubu biriyle tanışmamıştım.şimdi gözümdeki profil değişecek isim özlem ve aşiret gelini.dur bakalım nasıl hayal edeceğim seni.

Allah yardımcınız olsun asker eşi olmak zor heralde ..sürekli nöbet falan...bu arada Fikriyeee huuu bacım seni sesin niye çıkmıyo nerde geziyon yine...

Aynur aynen canim,adami uyutup yine buraya kaciyorum,iyiki guveniyor bana yoksa bu saate kiminle yazasir insan ya?Biz deliyiz biraz,amane yapalim,

him sen kimsin uuuuuuuuuuu ozlem ben tanimiyorum,ben Ymurcumu istiyorum,istiyorum istiyorum.Gercekten merak ettim boyle bir ailede yasamak nasil,hep duymusumdur ama tam bilgim yok,anarim biraz bizim bulgaristanda gibi.Babamlar 4 erkek kardes ve babaannem ne derse o olacak,

fikriyecigim sen bulgarmısın? yani böylemi deniyor.. yanlış birşey yazarsam özür dilerim.. benim çok sevdiğim bir arkadaşım var orada büyümüş onunda ismi farklıymış tr.gelince değişmiş ama türk tü türkçeyide bilyordu

ehh onun gibidir ama bir farkla orada erkek ne derse o olur sanırım.
yağmur eşin en büyük olduna göre allah gecinden versin kayınpederin rahmetli olduğunda aşirette ağa eşin mi olacak.

Canım yağmur soyadımız...yağmurda diyeblirsiniz yani...demesi zor değil vede kimse bu zamana kadar sormadı diye yazmamıştım...Bana genelde Gökçe derler oda kızlık soyadım..üniversitede birbirimize soyadımızla hitap ederdik ordan kaldı...kafanıza göre takılın yani...
Aşiret gelini olmak zor evet..bende çok zorlandım ilk başlarda ama alıştım..uzakta olduğumdan daha kolay oldu..ama bayramlarda falan çok zor oluyo..en 500 kişi geliyo eve Allahtanki benden sonra gelin geldide ben hizmetten kurtuldum...onun dışında evdeki kurallar çok farklı..mesela dışarı çıkmak istesek arabayla gelir arabayla gideriz..canımız istesede çarşı pazar gezmeyiz...herkes tanır çünki...birşey alınacak olursa erkekler alır falan filan ..kuaföre bile kayınvalidem olmadan gidemeyiz

BEnim ismin evde hep fikriyeyidi ama kres,anaokulda sonra ilk ogretimde Kristina olarak geciyordum,dogum belgede de Kristina,Benim dogudum yillarda bulgaristan komunist bir ulkeydi ve din yasakti,tabiki bulgar isimleri disindan hicbir isim kullanilmasi yasaktir.Ben bulgar degilim ben pomak turkerindenim.turkce konusmuyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…