şimdi oldumu bu.ama ben seni yağmur diye benimsedim.aşiret gelini ha.avantajları ve dez ajantajları neler.hiç aşiret mensubu biriyle tanışmamıştım.şimdi gözümdeki profil değişecek isim özlem ve aşiret gelini.dur bakalım nasıl hayal edeceğim seni.Eşimin ism fatih..benim ismim Özlem bu arada..bunuda ilk defa yazıyorum burada..nufus kayıt örneği gibi oldu...
istediğin gibi yaz canım sorun yok.bu arada senin ismin aynur değil mi.evet bende alışmışım funda yerine sene yazmak daha samimi geliyor
tebrik ederim canim,sen birtanesin.a.s.:lepi:evet ben aynurrrr:lepi:
ehh onun gibidir ama bir farkla orada erkek ne derse o olur sanırım.him sen kimsin uuuuuuuuuuu ozlem ben tanimiyorum,ben Ymurcumu istiyorum,istiyorum istiyorum.Gercekten merak ettim boyle bir ailede yasamak nasil,hep duymusumdur ama tam bilgim yok,anarim biraz bizim bulgaristanda gibi.Babamlar 4 erkek kardes ve babaannem ne derse o olacak,
şimdi oldumu bu.ama ben seni yağmur diye benimsedim.aşiret gelini ha.avantajları ve dez ajantajları neler.hiç aşiret mensubu biriyle tanışmamıştım.şimdi gözümdeki profil değişecek isim özlem ve aşiret gelini.dur bakalım nasıl hayal edeceğim seni.
fikriyecigim sen bulgarmısın? yani böylemi deniyor.. yanlış birşey yazarsam özür dilerim.. benim çok sevdiğim bir arkadaşım var orada büyümüş onunda ismi farklıymış tr.gelince değişmiş ama türk tü türkçeyide bilyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?