Canım yağmur soyadımız...yağmurda diyeblirsiniz yani...demesi zor değil vede kimse bu zamana kadar sormadı diye yazmamıştım...Bana genelde Gökçe derler oda kızlık soyadım..üniversitede birbirimize soyadımızla hitap ederdik ordan kaldı...kafanıza göre takılın yani...
Aşiret gelini olmak zor evet..bende çok zorlandım ilk başlarda ama alıştım..uzakta olduğumdan daha kolay oldu..ama bayramlarda falan çok zor oluyo..en 500 kişi geliyo eve Allahtanki benden sonra gelin geldide ben hizmetten kurtuldum...onun dışında evdeki kurallar çok farklı..mesela dışarı çıkmak istesek arabayla gelir arabayla gideriz..canımız istesede çarşı pazar gezmeyiz...herkes tanır çünki...birşey alınacak olursa erkekler alır falan filan ..kuaföre bile kayınvalidem olmadan gidemeyiz
ehh onun gibidir ama bir farkla orada erkek ne derse o olur sanırım.
yağmur eşin en büyük olduna göre allah gecinden versin kayınpederin rahmetli olduğunda aşirette ağa eşin mi olacak.
canim zamanin oluyormu?Evde de birkac tane var,yarin foto cekip osteririm.sen biliyorsundur fiikiriye ben goblen işliyorumm
fikriyecim ben yaşından dolayı eğer bulgaristanda doğduysan isminin fikriye olmadığını tahmin etmiştim.yanılmamışım.pomaksın ha tekirdağlı çok yakın arkadaşımda pomak ve bir elti adayım var edirneli oda pomak.pomakların genel özelliği bu sanırım şöyle çok samimi çok içten çok eğlenceli ve hep gülümseyen insanlar.BEnim ismin evde hep fikriyeyidi ama kres,anaokulda sonra ilk ogretimde Kristina olarak geciyordum,dogum belgede de Kristina,Benim dogudum yillarda bulgaristan komunist bir ulkeydi ve din yasakti,tabiki bulgar isimleri disindan hicbir isim kullanilmasi yasaktir.Ben bulgar degilim ben pomak turkerindenim.turkce konusmuyoruz biz
yok canım şaka sadece ismin ne olursa olsun senin benim gözümdeki profilin hep aynı.seviyorum seni hepinizi.Hayır canım ...eşimin amcası var kayınababamdan sonra aşiretin en büyüğü o...
Bu arada yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim kızlar...inanın hiç aklıma gelmedi bunca zaman yazmak..ben yine yağmurum takılmayın..hem bende alıştım yağmura...
canim zamanin oluyormu?Evde de birkac tane var,yarin foto cekip osteririm.
canim benimki turizm sirketinde calisiyor,ukrayna ucaklari var,gelen turistleri hotelle yerlestiriyorlar falan.fikriye senin eşin ne iş yapıyor canım
valla bazen eşime bile sizden bahsediyorum onada sene yağmur fikriye böyle alıştık sanki yıllardan beri görüştügüm arkadaşlarım gibisiniz
kızlar çok geç oldu yatalım artık yarın kalkamıycaz
fikriyecim ben yaşından dolayı eğer bulgaristanda doğduysan isminin fikriye olmadığını tahmin etmiştim.yanılmamışım.pomaksın ha tekirdağlı çok yakın arkadaşımda pomak ve bir elti adayım var edirneli oda pomak.pomakların genel özelliği bu sanırım şöyle çok samimi çok içten çok eğlenceli ve hep gülümseyen insanlar.
biz seninle karşılaşacağız aynurcum eşlerin iş münasebetiyle bu ihtimal yüksek.öyle hissediyorum.üçüz oğlu var bir arkadaşın dediklerinde hemen ismini soracağım.ahhh keşke fikriyeciğim..... kızlar hani okul arkadaşları olurya bizde onlar gibi yıllar sonra buluşma kararı alırmışız şimdi iş okul olmuyor herkez emekli olur birlikte turlara katıılırız
ahhh keşke fikriyeciğim..... kızlar hani okul arkadaşları olurya bizde onlar gibi yıllar sonra buluşma kararı alırmışız şimdi iş okul olmuyor herkez emekli olur birlikte turlara katıılırız
akıl değil arkadaşım.üniversitedeyken kaldığım yurtta 2 yıl oda arkadaşlığı yaptığım bir kız vardı oradan biliyorum.evet senecim akilisin sen.Ama artik demokrsi oldugu icin gercek ismimi resmi olarak kullanabiliyorum,artik paspoer,butum evrahlarimde fikriye fiye geciyor.
kızlar ben yatıyorum sizdende ayrılamıyorum başıma agrı girdi gözlerim yanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?