2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ooooooo film gibi desene. evet anlattığına ve seninde söylediğine göre iyiki uzaktasın.

ehh onun gibidir ama bir farkla orada erkek ne derse o olur sanırım.
yağmur eşin en büyük olduna göre allah gecinden versin kayınpederin rahmetli olduğunda aşirette ağa eşin mi olacak.

Hayır canım ...eşimin amcası var kayınababamdan sonra aşiretin en büyüğü o...
Bu arada yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim kızlar...inanın hiç aklıma gelmedi bunca zaman yazmak..ben yine yağmurum takılmayın..hem bende alıştım yağmura...

evet arkadaşımda öyleydi türkçe yasak demişti ismim okullarda değişiyor demişti çook merak etmiştim oraları

fikriyecim ben yaşından dolayı eğer bulgaristanda doğduysan isminin fikriye olmadığını tahmin etmiştim.yanılmamışım.pomaksın ha tekirdağlı çok yakın arkadaşımda pomak ve bir elti adayım var edirneli oda pomak.pomakların genel özelliği bu sanırım şöyle çok samimi çok içten çok eğlenceli ve hep gülümseyen insanlar.

valla bazen eşime bile sizden bahsediyorum onada sene yağmur fikriye böyle alıştık sanki yıllardan beri görüştügüm arkadaşlarım gibisiniz

Pomak türklerimi? bu gece tüm sırlar ortaya dökülüyo kızlar...christina ha? oda güzel aslında ama biz fikriyeye alıştık...
Bu arada çokda ihtişam yok Aynurcum filmlerdeki hayat köylerde geçiyor...şehirde aşiretlik daha yüzeysel...

yok canım şaka sadece ismin ne olursa olsun senin benim gözümdeki profilin hep aynı.seviyorum seni hepinizi.

fikriye senin eşin ne iş yapıyor canım
canim benimki turizm sirketinde calisiyor,ukrayna ucaklari var,gelen turistleri hotelle yerlestiriyorlar falan.

Yamurcum cok zor ya boyle bir ailedeyasamak,ama dedigin gibi alasinca zor olmuyor.Nasil olsa sen burdasin tek oraya gidince idare edersin,ne yapalim.

AYnurcum pasalar biraz daha buyusun hep beraber bulgaristana gideriz canim,gezeriz,ormanlik bir yerde yasiyoruz orda temiz havada bol bol kossunlar pasalarimiz.Arkadaslar hepinize davet ediyorum,ne zamn olursa olsun seve seve karsilarim sizi,ayne sey istanbul icin de diyorum eger bir gun yollariniz buraya duserse kapim acik.Şenizcokacimcoook

valla bazen eşime bile sizden bahsediyorum onada sene yağmur fikriye böyle alıştık sanki yıllardan beri görüştügüm arkadaşlarım gibisiniz

Aynen canm senin üçüzler evde bizim üçüzler...fikriye bulgar arkadaşım...Senede tombiş bebeğin annesi...eşim böyle anlıyor bahsedince....geçen fikriye mesaj çekmiş dedi eşim kayınvalidemde o kim diyor bulgar arkadaşım dedim...nerden tanıştın diyo...ooo yıllar oldu dedim..bizim Sanberkin annesi...artık oda tanıyo..anlamıyo ama netten tanıştığımı...yoksa onada bi kulp bulur...

ahhh keşke fikriyeciğim..... kızlar hani okul arkadaşları olurya bizde onlar gibi yıllar sonra buluşma kararı alırmışız şimdi iş okul olmuyor herkez emekli olur birlikte turlara katıılırız

kızlar çok geç oldu yatalım artık yarın kalkamıycaz

yat canım sen.ben yarın istediğim saatte uyanacağım.eşim enesin kahvaltısını hazırlar hft sonları taki öğle uykusu gelip meme isteyene kadar uyurum.seviyorum dememişmiydim hft sonlarını.

evet senecim akilisin sen.Ama artik demokrsi oldugu icin gercek ismimi resmi olarak kullanabiliyorum,artik paspoer,butum evrahlarimde fikriye fiye geciyor.

kızlar ben yatıyorum sizdende ayrılamıyorum başıma agrı girdi gözlerim yanmaya başladı

ahhh keşke fikriyeciğim..... kızlar hani okul arkadaşları olurya bizde onlar gibi yıllar sonra buluşma kararı alırmışız şimdi iş okul olmuyor herkez emekli olur birlikte turlara katıılırız
biz seninle karşılaşacağız aynurcum eşlerin iş münasebetiyle bu ihtimal yüksek.öyle hissediyorum.üçüz oğlu var bir arkadaşın dediklerinde hemen ismini soracağım.

Aynurcum birgun bulusacagimiza inaniyorum ben,yillar sonra yine boyle sohbet ederiz biz.Bizim topigimizde fazla katilan yok ama aslinda bu bize buyuk bir avantaci,=.Az kisi oldugumuz icin daha iyi tanidik birbirimizi.Insallah hep boyle samimi kaliriz.kaydirigubbakcemile:içelim::teselli::mymeka::1hug:klava:Şeniz:hulya:kaydirigubbakcemile3

evet senecim akilisin sen.Ama artik demokrsi oldugu icin gercek ismimi resmi olarak kullanabiliyorum,artik paspoer,butum evrahlarimde fikriye fiye geciyor.
akıl değil arkadaşım.üniversitedeyken kaldığım yurtta 2 yıl oda arkadaşlığı yaptığım bir kız vardı oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…