2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

akıl değil arkadaşım.üniversitedeyken kaldığım yurtta 2 yıl oda arkadaşlığı yaptığım bir kız vardı oradan biliyorum.

sen nerde okudun,yurt hayati cok ozledim ben,cok guzel gunlerim gecti orda.A bide gelin adayiniz varmis?Merek ettim tanimiyorumama kim o ismi ne?Eski gocmen mi ,yeni mi?

iyi geceler aynurcum

fikriyecim ben ankarada okudum.kolej kızılay civarında küçük bir yurtta kaldım 3 yıl.oda 4 kişilikti ve iki kişilik kontenjan yabancı uyruklulara verilirdi bulgarı gürcüsü kakı romeni.....

gelin adayımızı çok tanımıyorum.edirneli ismi nilüfer soy adı sanırım balcı.sınıf öğretmeni kendisi. oda pomak ve anneannesi hiç türkçe bilmiyor.

Bende kaçıyorum kızlar bizimki mızıkladı emzirip geldim ama tekrar uyanır gibi çok emmedi...bu kör gözlerle iyi yazdım yine...hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...inanın şu şehirde sizden yakın arkadaşım yok...iyiki varsınız...gecelri iple çekiyorum...

iyi geceler yağmurcum bende dinlendir gözlerini diyecektim ama yanlış anlarsın diye çekindim.kendine iyi bak ki daha çok yazışalım.

anladim senecim,annaannesi tr bilmiyorsa buyuk ihtimalle yeni gocmenlerden dir,benim memeleketten de olabilir.Ymurcun evet ya sen nasil yazdin ve bu kadar sayfayi nasil okudun,sen yat canim dinlen.Iyi geceler.

Canlarım benim nasılda düşünürler arkadaşlarını ...sizleri çok seviyorum....bizimki yeniden uyandı zaten ...tekrardan öpüldünüz...iyi uykular...

merhabalar,bugun hava guzel.mumkun ise hic evde durmayiniz.Ben simdi oglucumu iydircem sonra uyur,kalkinvca da hadi babaanneye gitsinler gezmeye.

Burcu siz dr gittiniz ni?Kuyzun gelisimi iyidit eminim.

İyi akşamlar Aslıcım hayırdır hastamısın ....
Özlemcimm :)) hasta degilim canım geçen haftadan beri kasık agrılarım vardı dra gittim apandist olabilirmi diye dahiliyeye çıkmıştım oda yumurtalıklarınızda yada idrar yollarındandır dedi kadın dogum druna gidecegim artık. sanırım üşüttüm diye düşünüyorum o kadarda dikkat ederim.
slm aslı yağmur nasılsınız valla bi imreniyorum hava güzeldi dışarı çıktık diyenlere biz haftasonuunu bekliyoruz babamız gelsinde çıkalım diye
canım ben geldim ama kimsecikler yoktu benim gitmemi beklediniz herhalde degilmi bir güzel kaynatmışsınızz aşkolsun sizlere :dilcikar: sayfalar birikmiş oku oku bitiremedim. sizi bekleyemedim çok uykum geldi buraya yazdıktan sonra yattım.
Özlemcim inan çok zor günler geçirmişsiniz ama artık iyileşmişsiniz çok sevindim canımm senin yazdıklarını okudukça çok üzülmüştüm inan. inşlah kaanımız bugün dahada iyidir.
Funda canımm ne güzel yerlere gidiyormuşsunuz valla biz bütün gün oglumla evdeydik birşeyde yaptırmadı oglum sagolsun bütün işlerim duruyor. heran bir müfettiş gelse hiçbir evragım tam degil bu akşam sabahlayayım diyorum ya bilmiyorumm artık.inşlah bu güzel günü güzel geçirmişsinizdir canım.
canım benimkide kulaklarımı ellereyerek uyuyor bebekliginden beri. benimde yegenim saçla uyur bide alla annesinin saçı olacak farklı oldumu anlıyordu gözlerini açıp bakardı 5 yaşında bıraktı.
merhabalar,bugun hava guzel.mumkun ise hic evde durmayiniz.Ben simdi oglucumu iydircem sonra uyur,kalkinvca da hadi babaanneye gitsinler gezmeye.

Burcu siz dr gittiniz ni?Kuyzun gelisimi iyidit eminim.
ohh gezin canım hava çok güzeldi gerçekten bugün gezip gelmişsinizdir sanırım.

Sayfaları oku oku bitiremedim alacagınız olsun ben geldim yazdım gittim siz gelmişsinizz bana ne bugün hepinizi burda istiyorum ona göre lmaz:
şaka bir yanada arkadaşlar alıştım ugramadan edemiyorum uykum bile olsa buraya gelip okusamda yazamadan pc başında uyuyakalıyorum. bugünde uykumu aldım ögle uykusuda yaptım oglumla inşlah uykum gelmezde hem okul işlerimi yapar hemde sizlerle takılırım. kaydirigubbakcemile5

merhaba hanımlar
cok zor bi gün geçirdim kayınpederim ve hayatında bi kadın var o bizde misafirlerdi
onunla acayip tartışmalar geçti aramda benim kayınvalidem 3 yıl önce vefat etti
kayınpederde biriyle yaşamaya başladı şimdi onlar vardı bizde cok cadoloz bi kadın
sormayın ahh ne kavgalar ettik cok gerginim anlatma ihitiyacı hissettim
vücudumda kırmızı alerji türü yaralar cıktı stresten düşünün artık pazartesi doktora gideceğiz
kayınpederimin maddi durumu iyi sayılır bu kadında yakasından düşmüyor ama evlenilecek bi kadında eğil kayınpederimde ayrılmak istemiyor bilmiyorum ne olacak kızlar cok kötüyüm ((

egeyi aşıya götürdük suçiçeği aşısı oldu
fikriyecim sorunu soramadım doktorumun acil toplantıya girmesi gerekiyormuş nolur kusura bakma
oğlum 10.980 gr olmuş boy 84 cm her şey yolunda domuz giribi aşına gerek yok dedi cok fazla sosyal hayatımız olmadığından 1 ay sonra tekrar aşısı var

yoksunuz kızlar bu akşam dertleşmeye cok ihtiyacım vardı
sabah pazar ve yine bu kadın bizde cıktı gitmek istedi keşke gönderseydim insanlık bende kalsın kal dedim
neden dedimmmmmm (((

yoksunuz kızlar bu akşam dertleşmeye cok ihtiyacım vardı
sabah pazar ve yine bu kadın bizde cıktı gitmek istedi keşke gönderseydim insanlık bende kalsın kal dedim
neden dedimmmmmm (((

Canim merhaba,nasilsin?Ne olmus canim,olaylardan habersiz kalmisim,ne oldu?

burcucum mesajini okudum,gercekten cok zor durumdasiniz.Keske boyle olaylarda hic karistirmasaydilar sizi.

Canim hic de kusura bakmak,zaten biz de dr gitmeden once hep sunu sunu sorcam diye kendimi hasirliyorum,hatta turkceye diikat ederek guzel cumleleri kurmayaa calisiyorum,Ama dr gidince Sanberk bi aglamaya basliyor dr kilosunu boyusunu soyliyor ben bisey duymamiyorum,aklimda bisey kalmiyor tek gidelim artik diye dusunuyorum,iylki kitabimiz var her kontrolu dr kendisi olculeri yaziyorda haberim oluyor.

Burcu canımm üzüldüm güzelim keşke yaşamasaydınız sorun olan sana olmuş canım boşver takma kafana diyecegim ama bana söylemesi kolay yinede kendini üzme güzel arkadaşım sen üzüldügünle kalırsın.
Kimseler gelmemişş nerdesiniz hanmlarrr huhuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…