akıl değil arkadaşım.üniversitedeyken kaldığım yurtta 2 yıl oda arkadaşlığı yaptığım bir kız vardı oradan biliyorum.
iyi geceler yağmurcum bende dinlendir gözlerini diyecektim ama yanlış anlarsın diye çekindim.kendine iyi bak ki daha çok yazışalım.Bende kaçıyorum kızlar bizimki mızıkladı emzirip geldim ama tekrar uyanır gibi çok emmedi...bu kör gözlerle iyi yazdım yine...hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...inanın şu şehirde sizden yakın arkadaşım yok...iyiki varsınız...gecelri iple çekiyorum...
bugun Burcu dr gidecekti ama ne yapti acaba?yarin haber verir herhalde.
Özlemcimm :)) hasta degilim canım geçen haftadan beri kasık agrılarım vardı dra gittim apandist olabilirmi diye dahiliyeye çıkmıştım oda yumurtalıklarınızda yada idrar yollarındandır dedi kadın dogum druna gidecegim artık. sanırım üşüttüm diye düşünüyorum o kadarda dikkat ederim.İyi akşamlar Aslıcım hayırdır hastamısın ....
canım ben geldim ama kimsecikler yoktu benim gitmemi beklediniz herhalde degilmi bir güzel kaynatmışsınızz aşkolsun sizlere :dilcikar: sayfalar birikmiş oku oku bitiremedim. sizi bekleyemedim çok uykum geldi buraya yazdıktan sonra yattım.slm aslı yağmur nasılsınız valla bi imreniyorum hava güzeldi dışarı çıktık diyenlere biz haftasonuunu bekliyoruz babamız gelsinde çıkalım diye
Özlemcim inan çok zor günler geçirmişsiniz ama artık iyileşmişsiniz çok sevindim canımm senin yazdıklarını okudukça çok üzülmüştüm inan. inşlah kaanımız bugün dahada iyidir.Canım benimya çok sağol canım bugün oğluşum biraz daha iyiydi gözleri yani kızarıklığı pek kalmadı gibi....onun dışında çok yoğun öksürüğü ve burun tıkanıklığı devam ediyor...eşimle bende aynıyız hala gözlerimiz kıpkırmızı vede hafif şiş...oğlumun 17 gün oldu benim 13 eşimin 10 gün oldu daha...benimki çok ağırdı bi 10 gün daha sürünürüm herlade...bugün görüş alanım dahada daraldı...iyileşiyomu bilmiyorum...ağrısı sızısı kalmadı ama çok şükür...bunların dışında benimde öksürüğüm burun
ve tıkanıklığım devam ediyor...anlayacağın ailece hastayız ama yatmak pek elimize geçmediği için atlatmak biraz zor olucak gibi görünüyor...sen nasılsın canım uzun zaman oldu bebişlerin ve hasta değilsindir umarım...
Funda canımm ne güzel yerlere gidiyormuşsunuz valla biz bütün gün oglumla evdeydik birşeyde yaptırmadı oglum sagolsun bütün işlerim duruyor. heran bir müfettiş gelse hiçbir evragım tam degil bu akşam sabahlayayım diyorum ya bilmiyorumm artık.inşlah bu güzel günü güzel geçirmişsinizdir canım.fikriyecim önce itfaiyedeki tavşanlara gideriz eğer şanlıysak çalışan çocuk seven birileri enesi itfaiye arabasına bindirir bu en büyük keyfi.sonra tabiki park.ilçemizden düçük bir dere geçiyor bir bölümünde suyun durgun olduğu yerde ördek ve kazlar var unlara kraker atarız.çok yakınında alabalık çiftliği var orayada gideriz.bizim fix bunlar.
canım benimkide kulaklarımı ellereyerek uyuyor bebekliginden beri. benimde yegenim saçla uyur bide alla annesinin saçı olacak farklı oldumu anlıyordu gözlerini açıp bakardı 5 yaşında bıraktı.SAÇ MI TUTUYOR.BU BANA YİĞENİMİ HATIRLATTI 4 YAŞINA KADAR ABLAMIN SAÇLARIYLA UYUDU.umarım sanberkte böyle birşey olmaz.eneste 6-7 aylıkken emzirdiğimde bir taraftanda saçımı okşuyordu.hemen engel oldum.çok çabuk alışkanlığa dönüştürebiliyorlar.
ohh gezin canım hava çok güzeldi gerçekten bugün gezip gelmişsinizdir sanırım.merhabalar,bugun hava guzel.mumkun ise hic evde durmayiniz.Ben simdi oglucumu iydircem sonra uyur,kalkinvca da hadi babaanneye gitsinler gezmeye.
Burcu siz dr gittiniz ni?Kuyzun gelisimi iyidit eminim.
yoksunuz kızlar bu akşam dertleşmeye cok ihtiyacım vardı
sabah pazar ve yine bu kadın bizde cıktı gitmek istedi keşke gönderseydim insanlık bende kalsın kal dedim
neden dedimmmmmm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?