2008 Annelerine Eşlerinin Doğum Hediyesi

ERVUS

CANIM OĞLUM İYİKİ DOĞDUN
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
809
13
318
İstanbul
taze anneler eşinizden neler aldınız bakalımmm:teytey::dance:Şeniz

canım benim eşim doğumdan 4 gün önce askerden geldi ve yeni işine pazartesi günü döndü..bu nedenle ilk maaşı alsın sürpriz yapacak bana o zaman yazarım buraya..bekliyorummmm bakalım hayatım beklemekle geçiyoooooorrrr

ridacım benim eşimde annemlere bişey alıcağınmı söylemiş bende çok merak ediyorum gelsin hemen yazarım sizlere

aaaaaaaaaa kız iyiki hatırlattın ya benim eşimde alıcaktısözde doğum öncesi söylüyordu almadı hala ne oldu unuttumu acaba ben unuttum diyemi boşverdi valla çoluk çocuğa karışınca insan unutuyor demekki böyle şeyleri:roflol: ben bi hatırlatayımklava:

altın bilezik aldı.hem doğum hem de doğum günü hediyesi oldu bu bana.

Benim Kocacim 7 Yildir Doğurmami Bekliyo Herhalde Doğurursam Allahin Izniyle Sana Dünyalari Alirim Diyor :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Hiçbişicik almadı şekerim..

Benim kocam bana doğumgünümde bile bişey almadı :çok üzgünüm: Ben bu kocayı yeni modeliyle değiştirmek istiyorum ya..Defolu çıktı bu :roflol:

Bizdede birşey yok canım...hediyeyi geç doğum zamanı çiçek bile getirmedi,oysa ben o doğursa ne süprizler yapardım kimbilirKötü Kazen

kizlar esim ilk dogumumda da bunda da hastaneye 41 tane gul getirdi uzerinde balonlar olan.Birde hastanede dr ve hemsirelere bir tepsi baklava dagitti.Ilk dogumumda baska bisey gormemistim.ama bunda hastaneye cikartmaya geldiginde cep tel imi degistirmis onu getirdi birde sony nin cok istedigim ekrani dokunmatik olan fotograf makinasindan almis.bebisin bol bol resmini cekersin dedi....Ayyyyy birden ozledim kocami:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

ayyyy ebru hiç gülüceğim yoktu güldürdün beni valla:roflol::roflol::roflol:

yüce rabbim sen ne kocalar yaratıyorsun....:1rolleyes: çeşit çeşit valla süpermiş güller filan. süper düşünmüş ama. benim kociş valla evlenmeden önce neler neler yapardı doğum günlerimde telefonlar altınlar hatta askere gideceği zaman bilgisayar almıştı canım sıkılmasın diye okadar düşünceliydi bi mağzanın vitrininde bişey beğenirdim ertesi gün elimdeydi ama şimdi peeeeeeh doğum günümde kuru bi pasta oda anamı ağlatarak bebkle bekle süpriz gelecek akşamın 11 inde ta ta ta tam süpriiiz ve sadece pasta. bende bi güzel bozmuştum onu küstük kaç gün. bende öcümü onun doğum gününde aldımjeyyar unuttumgündüz aklımdaydı kasıtlı bişey almadım yapmıcaktım akşama o söyledi mantı yapmıştım bende mantının üstüne mumları diktim (dalga geçercesine ödeştik diye)ta ta ta tam süpriiiiz:roflol:
inci seti istiyordum doğum hediyesi alırım demişti yok ortada hala bişey paralara kıyamadı unuttu yada. dün söyliyemedim geç geldi fırsatım olmadı bugün erkenden gelicek öğlene evde bi kulağını çekeyimklava:

elifcim 41 tane gül ne anlama geliyor (41 kere maşallah gibi mi?)
gerçekten de çok ince düşünmüş..cep telefonunu ve fotoğraf makinanı iyi günlerde kullan canım..bebişinin güzel güzel fotoğraflarını çek bizimle de paylaş amaaaa yerimsenibendarısı başımıza...

altın bilezik aldı.hem doğum hem de doğum günü hediyesi oldu bu bana.
iyi ve güzel günlerde tak takıştır gökçencim... biz de beklemedeyiz bakalım...oooooo ömrüm beklemekle geçiyor..tezkere bekle, 9 ay bebiş gelecek diye bekle
şimdi de hediye beklee:1rolleyes:

Benimde kocişim hastaneye çiçekler getirdi balonlu birde ayrı bir kutuda tek gül. Eve geldikten sonrada üçlü takı seti almış (küpe, yüzük, kolye) çok şık.
Ama benim kucağımdaki hediyenin pahası biçilemez öyle değil mi kızlar

benimki de hamiş kolyesi almış bana göbüşü pırlanta çok güzeeeel doğurunca ne alır acaba

benım aşkım bana cep telefonu almış bırde hastaneye kocaman bır buket cıcek yaptırmış getırdı uzerındede bana verdığın bu güzel hedıye için teşekkurler aşkım yazıyo bıde amelıtata gıren herkese para doktorrumuza harıka bır cıcek benımle ılgılenen hemşırelerde bahşiş ve yıne kocaman buket cıcıekler yaptırmış düşüncelı kocam benımbıde işyerınde butun kata 6 kutu cıkolata yaptırmış gıttı butun maaaş:):):)): eeeee 11 yıl sonra tekara baba olunca böle oluyo sanırsam:):):):)

benim kocişimde iki kızımın doğumundada birer altın bilezik almıştı oğlumun doğunda ise ceptelefonu aldı oğlumun doğumunda doktorada hediye almıştı çünki benim günüm geçtiği halde her zaman gittiğim dr beklemeyi öneriyordu dr değiştirdim beni hemen sezaryana aldı çünki bebeğin ve benim hayatım tehlikeye girmeye başlamıştı.......

kızlar ben kocişe sordum dün. elimi belime koydum dedim ''biz nekadarlık olduk hesapla bakim'' hesapladı. ''46 gün'' dedi. e dedim nerde benim doğum hediyem. kem küm filan dedi yarın alıcam filan birinden 50 ytl alıcam onla alırım. dedim ben 50 ytllik hediyeyimi hakediyorum okadar mücadele verdim acı çektim tonsuncuğumu verdim sana. sonra söyledi. bizim küçük bi arabamız var kendi bütçemizle aldığımız biriktirerek.(abisiyle ortak su toptancılığı yağıyorlar haftalıkla geçiniyoruz evlenmeden önce ekmek elden su gölden kendi istediği gibiharcıyordu evlenince kısıtlı bi haftalığa kaldık bazen yetmiyor bile (buda şikayetim olsun:))) bazen kaynağa gidiyor şöförlük yapıyor ek ücret alıyor oda yaz aylarında işler çok olduğu zaman) işte o arabayı satılığa çıkardı benimde kullanabileceğim bi arba almak için. meğersem doğum hediyem o olucakmış. gerçi ben otomatik vites istiyordum daha ekonomik olduğu için normal alalım diyor hiç istemiyorum ama olsun doğum hediyem o olucakmış neyapalım çok şükür belki süpriz yapar otomatik alır :)))) gerçi durmadanda tartışıyorduk ben küçük arba seviyorum golf istiyorum o bora alıcam diyor nasıl hediyeyse bu kendisine alıcak heralde:)))

Kardelencim cok komiksin yaa cok guldum.Benim kocamda sadece dogumda bu kadar dusunceli onun disinda hic bir onmeli gunde biseyini gormedik.Benim dogum gunumle evliklik yil donumumuz ayni gun baklaim bu yil ne yapacak.eger ki unutursa onun dogum gununde de (en sevdigi yemek musakka) ben musakkanin uzerine mum dikerim artik sırnaşık şey:roflol:

Ya şimdi bi dakka nasıl yani hadi cnm ciddimisiniz yok cnm hadi cnm varmı öyle birşey yaa :))) Ya kızlar benim ilk doğumumda eşim askerdi doğum hediyesi olarak da annem ve ablamın ortak aldığı bir çiçek hatırlıyorum ki onların bana jest yaptığını düşünmüştüm...Hadi cnm şaka yapmıyorsunuz değil mi :))) ya birde eşler doğum hediyesi mi alırmış...Aaaaaayy durun benim hemen eşimi arayıp sanki daha önceden biliyormuş gibi sitem etmem lazım :)))) ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…