2008 Annelerine Eşlerinin Doğum Hediyesi

benim canım kocamda doğum yaptığım gün hastaneye bir sandık dolusu kırmızı gül getirdicoksekeriremsu eve gelincede beni odaya çağırdı ve çok değişik siparişle yaptırılan bir altın künye verdicoksekeriremsu ki ben böyle şeylere hiç önem veren biri değilimdir ama onca acıyı çekince hoşuma gitmedi desem yalan olur.yerimseniben

ya kocacım doğumumda çok güzel bi canlı çiçek getirdi hem doğum hem anneler günü hediyesi olarakda altın bilezik aldı ama bi sorun var ben bilezik takmayı sevmiyorum :)

benim kide eşşegin ayaklarını almış odun herif ne olacak eskiden böyle degildi ama sonradan değişti ....:mymeka: senağlamasenağlamasenağlamasenağlama neyse canım allahın hediyesi en güzel olandı çocugum benim paha biçilemez bir hediye şükürler olsun ki... :1closedeyes:ama ben bu herifin kafasını delecegim.....

valla tam doğum üstü acayip maddi yönden sıkışıktık.hiç bir şey alamamıştı.eve geldiğimde kızımın odasını çok güzel çiçeklerle donatmış ve aramıza hoşgeldin prenses yazdırmış.daha sonradanda hem doğum hediyesi hem anneler günü hediyesi olarak incili set almıştı.

kız esra ne oldu bu kocalara evlenince bozuluyorlar. bende söylenip duruyorum nerde benim doğum hediyem diye ama alıcam alıcam diyor söz var icraat yok. bende inci setiistemiştim önceden doğum hediyesi alıcam demişti. sahtekar herifklava:

benimkide aynen öyle diyor ule dedim bari çiçek alaydın diyorki çiçek solar uyuz yasenağlamasenağlamasenağlama:mymeka::mymeka:

benim kociş doğumuma bile yetişemedi doğumdan 5 saat sonra gelebildi ankaradan güzel bir çiçek yaptırmış hastaneye bir sandık lokum getirmişti.oval bi halka küpe,sıra taşlı yüzük,birde zincir kuyumcu aile dostumuzdan ben aldım bunları o da parasını ödedi zevklerimiz pek uyuşmadığından eşim sen al ben almış gibi olsun dedi :)))

ya banada hastanede bebekli çiçek getirmişti. ama onuda unutmuş ablam demiş al diye. ben ona doğumdan önce okadar tembih etmiştim. bebekli çiçeklerden al banada tek bir gül al diye nerdeeee. aaaah aaah erkek olaydımda ben neler yapardım yavrumuziçin okadar acı çeken karıma
a.s.Şeniza.s.Şeniza.s.Şeniza.s.

aynen canım benim aynen valla varya hala başım agrıyor uzutuden yani ben bu kadar mı degersizim kardelencim ya senağlama senağlama

benim kociş bana ne alır acaba pırlanta yüzük beklerdim ama onuda evlenme yıldönümümüzde aldı artık bunda zümrütmü alır yağkut mu bilmem :)))

sara nur seninle aynı kaderi paylaşıyoruz napalım bizlerin kaderi de böyleymiş ne kadar söylediysemde yok aldıramadım birşey. Kendimizi paralasakta onlar bildiklerini okumaya devam ediyorlar napalım.

int araştırıyordum geçen dedimki koşu bandı al bana. ozaman doğum hediyen o olsun diyor. aldığım kiloları vereyim geri süper doğum hediyesi dimi amaklava: neyse arabamızda bugün satılıyor alır diğerini yakın zamanda heralde ama ben onu doğum hedyesi kabul etmiyorum. ortak kullanımlı hediye olmazjeyyar

Birkaç kez sitem etmeme rağmen halen doğum hediyesi almış değilim...Kötü bir huyum var benim için yapılan zamanında yapılmazsa bir önemi kalmaz...Zaten söylettikten sonra da bir anlamı yok yani...haa birde ne alayım diye sormaz mı :))) bende dedim zaten gerek yok hiç uğraşma masrafada girme ama yazdım bir kenara haberin olsun...Amaaaaan herşey zamanında güzel bir gül bile yeterdi dimi...

evet aynen öyle bir gül yeterdi ne anladım ben söyledikten sonra almasın be ya. vazgeçtim ben alsında başına çalayım bi güzel doğumda yapmıcakki doğum gününde bende hediye almaz ödeşirdim şimdi nasıl ödeşicem:uhm:

Çok kandırıkçılar bunlar emin olun onlar hamile kalsalardı nasıl kaprisler ne mızmızlıklar yaparlardı,doğurduktan sonrayı hiç konuşmayalım...hazırdan ellerine bebek geldi...oh ne güzel...çok birşey aramıyoruz ki..değer,önem,öncelik istiyoruz..hiçbirşey alamadın birşey yapamıyorsun hiç olmazsa manevi değer ver, değil mi Kötü Kazen

Aahhh ahhh kızlar yarama tuz basmayın şimdi...:))) eve gelmesine az zaman kaldı zaten çatarım felan sonra :))) yok yok ne yapalım kızlar gülü seven dikenine katlanıyor işte.. eşim benim cnmm aslında ama biraz unutkan ve bu tür şeyleri söylemeden bilmeyen bir yapısı var işte...kıyamıyorum bu kadar sevmesem acısını çıkartırdım ama emin olunki benden birşey esirgemez ne istesem alır hiç ikiletmez işte buda o yaptıklarının hatırına....

valla alcak banane işte :mymeka: sofrada gene söyledim bilezik istiyorum ben dedim oh olsun şimdide bebegimi verdim kucagına al dedim sustur..... ecrin im güzel kızım nazını yap annem babaya oh olsun oh oh :teytey:

valla alcak banane işte :mymeka: sofrada gene söyledim bilezik istiyorum ben dedim oh olsun şimdide bebegimi verdim kucagına al dedim sustur..... ecrin im güzel kızım nazını yap annem babaya oh olsun oh oh :teytey:

kız alemsin senya valla benimde sinirlerim bozuldu zaten gelse çatıcamKötü Kazen aaaaaaaa ama kendime doğum hediyesi aldım geçen gün unuttum bak demeyi bi nevresim takımı beğendim taksitçiden aldım bitane 80 ytl oh oh... dedim ona gözüne soka soka doğum hediyesi aldım kendimegamyoncuiremsu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…