kizlar esim ilk dogumumda da bunda da hastaneye 41 tane gul getirdi uzerinde balonlar olan.Birde hastanede dr ve hemsirelere bir tepsi baklava dagitti.Ilk dogumumda baska bisey gormemistim.ama bunda hastaneye cikartmaya geldiginde cep tel imi degistirmis onu getirdi birde sony nin cok istedigim ekrani dokunmatik olan fotograf makinasindan almis.bebisin bol bol resmini cekersin dedi....Ayyyyy birden ozledim kocami:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını teker teker okudum.bazılarında gözlerimden yaşlar aktı. Ve sizlere okadar imrendim ki. Her gün Allahıma yalvarıyorum. Noolursun bizimde sağlıklı, hayırlı bir evladımız olsun diye. Ama olmuyor işte. Sizler ne kadar şanslı olduğunuzun, ve nekadar paha biçilmez bir hediyeye sahip olduğunuzun farkında değilsiniz galiba. Aslında mutlaka farkındasınızdır tabiki de, bunlarda biz bayanların sık sık yaptığı şımarıklıklardandır muhtemelen. Bizde sorun benden kaynaklanıyor ve eşim bana bugüne kadar bir kere bile bu konu hakkında kötü, beni kıracak bir şey söylemedi. Hep "hayırlısı bebeğim, sen üzülme" diyor. Ben ise eşime bir evlat veremediğim için okadar üzülüyürum ve eziliyorum ki anlatamam. Allahım birgün bu mutluluğu yaşamayı banada nasib ederse, eşim hiç birşey almasada razıyım. Yeterki bende birgün sizler gibi anne olayım.
Hepinize ömür boyu mutluluklar, evlatlarınıza da sağlıklı ömürler dilerim.
Kızlar yaa daha doğuma çok var ama şimdiden merak ettim.Benim eşim böyle şeylerden hiç anlamaz kesin aklına gelmiycek,sitem edincede böyle bişeymi vardı söyleseydin bilmiyodum diycek.Doğum günümde bile ne istersin sana ne alıyım der.Bu adamda süpriz yapma ve incelik sıfır malesef
Kızlar,benim kocam odun mu? yoksa saf mı? bir deyin bana:)Bu sabah bir uyandım sehpanın üzerinde bi hediye kutusu,üzerine "Canım karıma,bebeklerin en güzeli için diye not düşmüş.(bu arada geçen hafta bir erkek çocuk dünyaya getirdim)Kutunun altınada para sıkıştırılmış.Hediyeyi açtım gerçekten çok güzel nazar boncuklu bir kolye(bayılırım nazar boncuğuna).Ve benim kocamın öyle bir hediyeyi çıkıp,bulup,beğenmesine imkan yok.Sabah pantolonuna gömlek uydurmaktan aciz bir adamdır.Salona gittim sordum bu hediyeyi kim beğendi diye.Beni Stilimo da takılara bakarken görmüş.Ordan nazar boncuğu sevdiğim için onu bulmuş.İyi,güzel dedim öptüm sarıldım.E peki dedim bu para ne kutunun altındaki? Bizimki kredi kartı kullanmadığı için benim kartımla almışmış.Hediyenin parasınıda paketin altına sıkıştırmışmış.millet aldığı hediyenin etiketini söker öyle verir benimkisi parası ile veriyor Allahım yarappim:) Gerçi buna da şükür en azından düşünüyor canım benim:)
Kızlar,benim kocam odun mu? yoksa saf mı? bir deyin bana:)Bu sabah bir uyandım sehpanın üzerinde bi hediye kutusu,üzerine "Canım karıma,bebeklerin en güzeli için diye not düşmüş.(bu arada geçen hafta bir erkek çocuk dünyaya getirdim)Kutunun altınada para sıkıştırılmış.Hediyeyi açtım gerçekten çok güzel nazar boncuklu bir kolye(bayılırım nazar boncuğuna).Ve benim kocamın öyle bir hediyeyi çıkıp,bulup,beğenmesine imkan yok.Sabah pantolonuna gömlek uydurmaktan aciz bir adamdır.Salona gittim sordum bu hediyeyi kim beğendi diye.Beni Stilimo da takılara bakarken görmüş.Ordan nazar boncuğu sevdiğim için onu bulmuş.İyi,güzel dedim öptüm sarıldım.E peki dedim bu para ne kutunun altındaki? Bizimki kredi kartı kullanmadığı için benim kartımla almışmış.Hediyenin parasınıda paketin altına sıkıştırmışmış.millet aldığı hediyenin etiketini söker öyle verir benimkisi parası ile veriyor Allahım yarappim:) Gerçi buna da şükür en azından düşünüyor canım benim:)
ne güzel bencede en azından düşünmüş :)
bende 5,5 aylık hamileyim aslında beklediğim sadece bir çiçek eşime sordum ne alacaksın diye?
ki ilk çocuğum. sen tek başınamı yaptın sen bana ne alacaksın dedi?
şok oldum sonra konu tüm yükün erkeklerde olduğuna herşeyin erkekten beklendiğine geldi.
iyice sinirim bozuldu 2 saat ağladım. yani hediyeyi bırak şu anda yanımda olmasını bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?