2008 Annelerine Eşlerinin Doğum Hediyesi

:roflol::roflol::roflol::roflol: oh iyi etmişsin az valla bu eşeklereklava:

kızlarrr sakın ha eşinizle aranızı bozmuş olmayım sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

ervus bacı bu şimdi mi söylenir kan davası çıktı nen sayende :roflol: :dilcikar: :roflol:

a.s.aman sara nurcum boşverrrrrrrrrrr erkek milleti işte hepsi aynıııııııııklava:

ben ortami karistirmis olmayim ama;bizde kayinvalide ve kizin anneside taki olarak hediye alirlar dogum yapan anneye..

hatta iki ailenin durumu kötü dahi olsa önceden para biriktirirler geline yada kiza taki almak icin..

toplayinca hasilati gelip anlatirim...

benim annem ilk doğumumda takmıştı altın bana .)) babamda altın künye almıştı bunda ikiside merte taktılar altınları bize bişey yok...

sara nuuuurrrr kıııız bak millet neler yapıyor, alıyorrrr ooooooffffff nedir bizim buhalimiz ya... koca aldıda kaynanam kaldı benim kaynana beceremem ben almayı diye almadı hiç bana bu zamana kadar iğne bilesenağlamasenağlamasenağlama

şimdi bir kaynana şarkısı iyi giderdi ha buraya :teytey: valla ya keşke evlenmesemiydik nen :uhm: :mymeka:

ayyy benim hasılat çok iyiydi.....annem bana altın bilezik kayınvalidem bana bir tane kızıma bir tane altın bilezik taktı....eşime gelince 3 sene evvel yaklaşık tabi bozdurunca 1 milyar 300 milyon tuttu...altınlar sadece eşim 150 milyonunu aldı gerisini bana bağışladı.....benimde evime hırsız girip takı setimi çalmıştı düğünlük....gidip güzel bir set almıştım kendime bide hem eşime hem kendime tommy den saat almıştım bide kızıma bebek arabası....ahanda bitti zati....

:mymeka::mymeka::mymeka:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kardelen ve saranurcum eşlerinizin bahanesi neymiş merak ettim yani neden size doğum hediyesi almamışÇok üzgünüm çoook??kuyumcu aile dostumuzdan ben beğenmiştim o almıştı ama ben onları saymadım bugün hani benim doğum hediyem deyince tamam bilezik alayım dedi yok ben takmıyorum sen bana nakit ödeme yap dedimjeyyar olmazzzzzz çok riskli dedisırnaşık şey

valla yaseminciğim benimkinin almama bahanesi arabamızı değiştirip benim kullanabileceğim otomatik vitesli bi araba alıcaktık oymuş doğum hediyem. bende ortak hediyemi olur diyorum hemde haberim var hani kafasında tasarlayıp haberim olmadan süpriz olsa hadi neyse. hem ben golf istiyorum o bora ben gri istiyorum o beyaz benim beğenmediğim şey nasıl hediye oluyor anlamadım. ben romantik bişyler şöyle süpriz felan bekliyordum. yani hep denilirya bi gül yeter bir gül yetmezde bir demet olsa belki olabilirdişakkıdı arabada yeni satıldı kimbilir nezaman alıcak kafasına göre bulupta doğum hediyesi senesi gelincemialınır sen al ufak bişeyde gönlüm olsun bari moloztaş işte taş devrinde yaşayanlar bile daha düşünceliydi heraldeklava: ya bu adamları ne yapmalıda evlilik öncesi haline getirmeli hocayamı gitsek bi üfleseyalaelaelaelaelae

eşim bana da almamıştı bir çiçek bile. kırolar bile çiçek alıyolar eşlerine be.. bunlarda okumuş olacaklar nerde nezaket. kaç düşük yapmışım kürtajlar. ölümden döndüm hamileyken; sezeryan sonuçta ne biçim acı çektim doğumdan sonra öldüm acıdan...bi çiçek bile yok ben de söledim başının etini yedim diyeyim. beş aylıktı bebek gitmiş almış bi çiçek bilezik. ama ben söledikten sonra pek farketmedi yani. sonradan da bozdurdum zaten bileziği şimdi de o para da hesaba katılıyor bişey olsa yencek gitçek yani öncekiler gibi. o yüzden çok takmayın derim ben. size para veriyorsa gidin kendi beğendiğiniz altınları kıyafetleri alın değmez yani kadınlar daha ince ruhlu daha nazik....artık diyorum bana bilg,internet aldı ya on tane bilezikte alsa değişmem. burda bi dünya var. Allah razı olsun ondan .

oooooo inceliğin alası bende var.
o askerdeyken küçük bi ameliyat olmuştu hava değişimine eve gönderdiler. ben salak gibi gittim frambuazlı dışı pembeli kalp şeklinde pasta yaptırdım üzerinede geçmiş olsun yazdırıp gittim evine maytaplarıda yakıp süpriiiiiiz yapmıştım. yapmaz olaydım değmezmiş.klava: ama oda askerdeyken zarfın içine gül koyup göndermişti arkadaşıylada doğumgünüme kalpli bi küpe aldırıp vermişti. ne olduysa bu askerden sonra oldu zaten. herife geldikten sonra bi evlenme teklifi bile ettiremedim kalıcısından anı olacak şekilde şöyle ben beceremem dedi. ooof ooof:çok üzgünüm:

Benim Kocacim 7 Yildir Doğurmami Bekliyo Herhalde Doğurursam Allahin Izniyle Sana Dünyalari Alirim Diyor :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

AYNEN CANIM BENIM ESIMDE AYNISINI DIYO DUNYALARI ALIRIM DIYOO AMAN NAPAK DUNYALARI BIZIM ICIN EN BUYUK HEDIYE BEBISLERIMIZ OLACAK CANIMMMMMM
ALLAHIN IZNIYLE BIZLERDE BEBISLERIMIZE KAVUSACAZZZ RABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH
DUALARIM SIZLERLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM KABUL EDER INSALLAHHHHHHHHa.s.

ben bugün benim öküze dedim ki gelirken şunları şunları al bakalım alacakmı hele bir almasın kırcam nen onun kafasını :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…