kız alemsin senya valla benimde sinirlerim bozuldu zaten gelse çatıcamKötü Kazen aaaaaaaa ama kendime doğum hediyesi aldım geçen gün unuttum bak demeyi bi nevresim takımı beğendim taksitçiden aldım bitane 80 ytl oh oh... dedim ona gözüne soka soka doğum hediyesi aldım kendimegamyoncuiremsu
canım benimki altın bilezik aldı,aslında altın hiç kullanmıyorum,sadece bir kere gönlü olsun diye taktım,taze anneler eşinizden neler aldınız bakalımmm:teytey::dance:Şeniz
kardelen ve saranurcum eşlerinizin bahanesi neymiş merak ettim yani neden size doğum hediyesi almamışÇok üzgünüm çoook??kuyumcu aile dostumuzdan ben beğenmiştim o almıştı ama ben onları saymadım bugün hani benim doğum hediyem deyince tamam bilezik alayım dedi yok ben takmıyorum sen bana nakit ödeme yap dedimjeyyar olmazzzzzz çok riskli dedisırnaşık şey
benim kide eşşegin ayaklarını almış odun herif ne olacak eskiden böyle degildi ama sonradan değişti ....:mymeka: senağlamasenağlamasenağlamasenağlama neyse canım allahın hediyesi en güzel olandı çocugum benim paha biçilemez bir hediye şükürler olsun ki... :1closedeyes:ama ben bu herifin kafasını delecegim.....[/QU
ilahi güldürdün beni. aman boşver güzelim bebeğin sağlıklı olsun yeter.:içelim:
benim kide eşşegin ayaklarını almış odun herif ne olacak eskiden böyle degildi ama sonradan değişti ....:mymeka: senağlamasenağlamasenağlamasenağlama neyse canım allahın hediyesi en güzel olandı çocugum benim paha biçilemez bir hediye şükürler olsun ki... :1closedeyes:ama ben bu herifin kafasını delecegim.....[/QU
ilahi güldürdün beni. aman boşver güzelim bebeğin sağlıklı olsun yeter.:içelim:
ay yok florya kız boşveremeycegim bu adamı boşayacagım ben yawwwwwwwwwwwww:1closedeyes::uhm::sm_cool::dilcikar:
Benim Kocacim 7 Yildir Doğurmami Bekliyo Herhalde Doğurursam Allahin Izniyle Sana Dünyalari Alirim Diyor :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?