2008 Annelerine Eşlerinin Doğum Hediyesi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN ÇOK GÜLDÜM YAHUUUUUU:roflol:lülülülülülü:lepi:

oda onu balon yapar şişirir patlatır artık kzılar ben adama çok sinirleniyorum elimd edegil ayrıca sanırım sütümden doalyı kızımda çok etkilendi dün tam 10 saat uymadı ve ben ona kızdım senağlama çok kötü bir anneyim ben adama söylensem kavga ederiz içime atıyorum v ekızıma bagırdım ben dün kendimi asla ama asla affetmeyeceigm

saranurcum lütfen sinirlenme belki süpriz yapacaktır sana....yapmasa bile bırak sende bunu bir ömür kafasına vurursun söylersin hep..bebekler anneleri gergin ve sinirli olunca nalıyorlar bende büyük oğluma kızınca oda ağlıyo....olabilir insan sinirliyken birde sürekli ağlayan uykusuz bir bebek olunca sinirleri iyice boşalabilir kendine kızma:teselli:

amaaaaan boşver bacı ya allahından bulsunlar elbet alırız öcümüzü boşver. bende aynen senin gibi içime atıyorum durmadanda yüzüne vuruyorum ama oda ''bi su bi sus'' deyip ağzımı kapattırıyor. zaten bu ralar limoniyiz zıttız birbirimize çekişip duruyoruz durmadan şakalaşayımda arada kaynatıp bikaç tekme tokat atayım diyorum olurmu acaba:)))) yanlışlıkla canını yak kız çay dök üstüne:))))))))))) annnnaaaam sonra dayak yemiyek ama:)))))))))

göğüslerim bomboş ama dün söyleyecekleirmin hepsini söyleidm nasıl rahatladım bilemezsiniz vall aoh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama sanırım sütüm kaçtı gitti ya kızım çekioyr çekioyr doymuyor ... senağlama senağlama

madem rahatladın döktün içini şimdi moralini yüksek tut ozaman. süt yapıcı şeyler ye iç hemen gelir sen merak etme belki sana öyle geliyordur vardır süt huzursuzlanmıştır sadece. uyu istersen uykuda süt yapıyor

kızlar doğumdan eve gelince topluca yemek faslında annem patavatsızlık yapıp eşime e artık kızıma bi tek taş alırsın dedi.. dumur olduk..
eşimde 1 hafta sonra hem anneler günü vesilesi ile arkadaşımın eşiyle de konuşmuş o da yeni anne, ne alalım eşlerimize diye.. öyle yüzüklü küpeli falan bi takıma karar vermişler, ki benim eşim zaten hep incedir.. anneme kalmadı yani onu demek.. çok kızdık.. biraz atışmışlardı :) ben zaten ağrılarımın derdinde..:) neyse tatlıya bağlamıştık..

eşim de anneler günü sabahı kalkıp kahvaltı falan hazırladı ve yüzüğü verdi.. bende uyuz oldum annem öyle dedi diye yüzük aldı diye.. ki ben öyle altın maltın hele tektaş düşkünü bi tip asla değilim.. bunu bilmiyor musun diye birde üstüne fırçaladım adamı:)) ve onu başka bişeyle değiştirirsem kırılıp kırılmayacağını.. asla dedi.. ne istersen.. bende çoookkk ince bir zincir ve ucuna minik bir yusufcuk kolye aldım:))

birde alışveriş için fon ayırmıştı bana:))) ona da sadece saçımı başımı yaptırdım, boyattım..alışveriş yapmadım.. kalanı oğluşumun hesabına ekledim.. şimdiden anne oldum sanırım:)):asigim:

hepinize sevgiler..a.s.

biz de doğumdan önce incili sade bir set aldık ben beğendim o ödedi ne farketcekse zaten ben de çalışıyorum aynı cepten çıktı sonuçta onu da ben sölemesem doğumda hediye alınacağını bile bilemez benim canım kocam netekim doğumda bir çiçek bile görmedim ne istesem alır pahalı gereksiz demez ama kendilinden almadıktan sonra kıymeti yokki

aynen bizimde derdimiz o zaten ne istesem alır hesabını yapmaz ama kendi almadıktan sonra. geçti ömrünün en güzel anları kaldım anısız, hediyesiz... aman ben kapattım artık o sayfayı okadar tartıştım onla anlamıştır artık bidahaki doğuma yapar heralde...

saranur senin kocişten ses yokmu hala kapattınmı o sayfayı sende yoksa adamı öldürüp denizemi attın:)))) buarada sütün neoldu geldimi?

rezene çayı süt yapıyormuş bol ayran, süt,su ve semizotu salatası işe yarıyor kızlar. ben bir ara böyleydim kilo vermek için sütün çoğalmıştı. acıktıkça bunlardan içiyr yiyordum

bir tanıdığımda anason çayı veiryormuş bebeğe uyusun karın ağrısı geçsin diye az ama. bilmiyorum nasıl bişey? eczanede satılıyor bebekler için papatya çayı rezene çayı bi sorun isterseniz. bebek rahatlar hem.biz oğlana rezene çayı almıştık ölçüsü var zaten günde bir kere veriyorduk çok seviyordu. az pahalı eczanede ama olsun baya gidiyor canlarım

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını teker teker okudum.bazılarında gözlerimden yaşlar aktı. Ve sizlere okadar imrendim ki. Her gün Allahıma yalvarıyorum. Noolursun bizimde sağlıklı, hayırlı bir evladımız olsun diye. Ama olmuyor işte. Sizler ne kadar şanslı olduğunuzun, ve nekadar paha biçilmez bir hediyeye sahip olduğunuzun farkında değilsiniz galiba. Aslında mutlaka farkındasınızdır tabiki de, bunlarda biz bayanların sık sık yaptığı şımarıklıklardandır muhtemelen. Bizde sorun benden kaynaklanıyor ve eşim bana bugüne kadar bir kere bile bu konu hakkında kötü, beni kıracak bir şey söylemedi. Hep "hayırlısı bebeğim, sen üzülme" diyor. Ben ise eşime bir evlat veremediğim için okadar üzülüyürum ve eziliyorum ki anlatamam. Allahım birgün bu mutluluğu yaşamayı banada nasib ederse, eşim hiç birşey almasada razıyım. Yeterki bende birgün sizler gibi anne olayım.
Hepinize ömür boyu mutluluklar, evlatlarınıza da sağlıklı ömürler dilerim.

mama vercez artık ek olarak :))

gerçektenmi:1shok: yani azaldı. görüyormusun adamın sana yaptığına. neyse bacı takma kafana bak olan yine sana olmuş. boşveeeer. dün bak ne oldu akşam kayınvalidemden eve doğru yürürken.eşim ''bugün 250 ytl aldım yanıma sana inci seti alıcaktım 600 dedi çok paraymış kıyamadım almaya dedi bilekliği yok kolyeyle küpe sdece dedi'' utanmıyorsun dimi bide acık açık söylüyorsun kıyamadım diye dedimklava:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae onun gözünde boncuk o sadece altınla kıyaslıyor bozdursan para etmez diyor. aman neyse dedimya kapattım konuyu bi beklentim yok o arabaya odaklanmışgamyoncuiremsu

canım ya insan oğlu böyle nankör işte hep daha fazlasını istiyoruz özellikle bayanlar işte. belki bizde senin durumunda olup keşke olsaydıda başka bişey istemiyoruz diyebilirdik ama varya işte yine istiyoruz. ya bizimkiside bi eğlence yoksa tabiki bebklerimiz bizim en büyük hediyelerimiz üstüne hiç bir hediye olmaz ama işte uğraşıyoruz kendi kendimize adamların taktığı yok zaten. RABBİM EN YAKIN ZAMANDA SANA VE BÜTÜN İSTİYENLEREDE TATTIRSIN İNŞ BU DUYGUYU KİMSEYİ BIRAKMASIN DÜNYA MEYVESİNDEN MAHRUM İNŞ. AMİİİN...:a015: bu ada sende kusur filanda diye sakın kafana takma inan erkeklerde olunca umurlarında bile olmuyor nice örnekler görüyoruz olmaz diyorlar sizin çoçuğunuz pat diye kendiliğinden oluyor. yaradanın var bi bildiği vardır zamanı üzülme:teselli:

spor bilezik aldı canlar hastaneyede cikolata getirdi ,kızınada nazarlık almıstı ,almasaydı yerdeim onu

Hiçbişicik almadı şekerim..

Benim kocam bana doğumgünümde bile bişey almadı :çok üzgünüm: Ben bu kocayı yeni modeliyle değiştirmek istiyorum ya..Defolu çıktı bu :roflol:

benim kocamda bişicik almadı. biraz beklenenden erken oldu. belki ondandır diyorum. ne bilim aslında düşüncelidir kocam ama babalık heyecanına geldi sanırım

En kısa zamanda sağlıklı,hayırlı bebek sahibi olmanız dileğiyle...Allah isteyen herkese nasip etsin...

benim kocişşim hastaneye bi demet en güzellerinden canlı çicek getirdi üzerinde nazar boncuğumuz takılıydı iki tane 1i bana 1i oğluşuna....
doğum hediyesi olarakta tek taş yüzük aldı...
biz ewlenirken böle tek taş modası yoktu hem özeniyorum diyodum...
kısmet doğumaymış....canım kocişim çok düşüncelidir.....

Bende çok üzülüyordum kocacımm bana bişey almadı diye... ama bunu hiç yüzüne vurmadım bana illa hediye almalısın demedim.. artık umudumda kalmamıştı zaten almaz diyordum.. fakat bu akşam elinde laptopla geldi hiç beklemediğimden beni baya bi sevindirdi canım kocam yaaa...

hayırlı olsun canım hediyen çok güzelmiş. demekki yapmış planını önceden.

benim kocişte ne istesem alıyor doğum öncesinde laptopta aldı,int. de aldı(int kesinlikle almam diyordu) yüzükte aldı, küpede aldı, doğumuma hastaneye bebekli çiçeklerden aldı getirdi ama özellikle doğum hediyesi almadı. ama bikaç gün önce koşu bandı aldı zayıflıyayım diye onumu saysam doğum hediyesi acaba. ama inci seti alcaktı bana koşubandı isteyince seçim yap ikisinden biri dedi bende onu seçtim. inciyi yine aldırırım neolsa taksitler bitsin.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…