AYNEN CANIM BENIM ESIMDE AYNISINI DIYO DUNYALARI ALIRIM DIYOO AMAN NAPAK DUNYALARI BIZIM ICIN EN BUYUK HEDIYE BEBISLERIMIZ OLACAK CANIMMMMMM
ALLAHIN IZNIYLE BIZLERDE BEBISLERIMIZE KAVUSACAZZZ RABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH
DUALARIM SIZLERLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM KABUL EDER INSALLAHHHHHHHHa.s.
ne al dedin sara nur merk ettim?
bişey sölim mi benim de beş yıl sonra oldu dört düşük yaa. boşverin.
kızlar yaaa konuyu açtığıma açıcağıma pişman ettiniz beniklava: benim kocamda bana bişi almadı annemlere tek taş alıcağını söylemiş ama 2 ay aldı hala oratada bişey yok deli olcam şimdi alsa olmaz artık geçti benim en güzel günümde almadı şimdide almasınnnn::çok üzgünüm: napalım boşverin kızlar yaaa bizde ona göcoksekeriremsure davranırız bundan sonra onlaraKötü Kazen
benimki sizden beter. ben doğum yaptım hiç birşey almadı çiçek bile. bide üzerine ne dedi dersiniz ben ona babanem bile çiçek aldı sendende çiçek bekledim dedim oda bana o aldı diye almadım zaten dedi.... gülsemmi ağlasammı bilemiyorum.benimki zaten biraz pintidir. ayrıca 12 martta doğum yaptım 8 nisanda doğumgünümdü. ondada bişey gelmedi hediye olarak
valla yaseminciğim benimkinin almama bahanesi arabamızı değiştirip benim kullanabileceğim otomatik vitesli bi araba alıcaktık oymuş doğum hediyem. bende ortak hediyemi olur diyorum hemde haberim var hani kafasında tasarlayıp haberim olmadan süpriz olsa hadi neyse. hem ben golf istiyorum o bora ben gri istiyorum o beyaz benim beğenmediğim şey nasıl hediye oluyor anlamadım. ben romantik bişyler şöyle süpriz felan bekliyordum. yani hep denilirya bi gül yeter bir gül yetmezde bir demet olsa belki olabilirdişakkıdı arabada yeni satıldı kimbilir nezaman alıcak kafasına göre bulupta doğum hediyesi senesi gelincemialınır sen al ufak bişeyde gönlüm olsun bari moloztaş işte taş devrinde yaşayanlar bile daha düşünceliydi heraldeklava: ya bu adamları ne yapmalıda evlilik öncesi haline getirmeli hocayamı gitsek bi üfleseyalaelaelaelaelae
ilahi saranucum güldürdün beni taş devrinde yaşayanlar nasıl düşüncelilermiş merak ettim :)) fred çakmaktaş herhalde karısı vilmaya bi tek taş alıır kocaman bişey laelaelaelaelae yazdıklarınız okudum da kızlar biz ufak şeyden mutlu olan cefakar anneleriz babalar öyle olamazlar onlar o zorlukları çekip çocuk doğuramazlar yani doğurabilselerdi tıpkı askerlik anıları gibi bir ömür çenelerini kapatmaz anlatıp dururlardı ama bize gelince öyle değil sanki bizim görevimiz hediyeye ne gerek var Kötü Kazen hergün kafalarına vurunki dank etsin kıymetizi bilsinler jeyyar
fred karısına eminim kocaman bi tekTAŞ yüzük almıştırsırnaşık şey doğru diyorsun aynen askerlik anıları gibi bitmezdi doğum hikayesi hele benimkinin askerliği çok rahat geçti izmit'te hemde yazıcıydı sevdirdi kendini komutanlara her hafta sonu istanbuldaydı. 5 sene geçti hala dün gibi heyecanla anlatır önüne gelene kalmak bile istiyordu orda. askerden sonra askeriyeye ziyarete giden tek kişi benim kocamdır heraldetatlicadiarzu
ay hele bi hasta olsa tuğba ıhlamur yap tuğba ilaç getir tuğba onu yap bunu yap diye beni dört döndürür. ama kendisi ben hamileyken tansiyonum çıkmıştı bikere komalık yattım 5 6 saat yatakta kılımı kıpırdatamadım saatler sonra geldi eve tuzlu ayranı söylene söylene yaptırdım ben yatıyorum yatakta o geçti içeri okey oynadı pc de okadar zoruma gitmiştiki hep vurrum yüzüme 1 kere hastalandım ondada geçtin oyun oynadın diyeKötü Kazen oooffff offff..........
şimdi bir müddet sonra peşimde doalnır hadi gel der uyuz ama ben ona n ediyecegim DE GET :mymeka: önce diyecegim git dogum günü hediyesi dogum hediyesi ve evlilik yıldönümü hediyesi al öyle gel diyecegim yoksa de get nen diyecegim :roflol:
hahahahahhahahh:roflol::roflol::lepi: gece gece gitsin hediye arasın :))) saranur elinde prezervatifle geliyomuş karıcımmm bu saate bunu buldum ancak diye sırnaşık şey
gece gece gitsin hediye arasın :))) saranur elinde prezervatifle geliyomuş karıcımmm bu saate bunu buldum ancak diye sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?